icon

Ideme na to aj v júni 2015

littledesire
1. jún 2015

Ahojte, kto sa ide pokuuusat v juni ? 🙂 sup sem 🙂

mausy21
28. jún 2015

@emilia25 no už neduufam..ale diky za virus 😀 😀 😀

emilia25
28. jún 2015

@mausy21 nadej umiera posledna.treba verit a mysliet pozitivne.

lilimoni
28. jún 2015

Baby ja som dnes nasucho 😠 normalne ma nasral 😀 ale prezral sa nahovado 🙄 takze mu bude odpustene ale zajtra uz musi zamakat 😀

lilimoni
28. jún 2015

Baby ale ja sa tak tesim ako mi bude Monicka asistovat pri babatku 😀 to bude akaaaa paraaaada 😀

emilia25
28. jún 2015

@lilimoni a ucit ju vsetko a o vsetkom.veru je to ine ked je vecsi odstup ako mam ja hlavne medzi prvymi dvoma ty sa len biju nadavaju si pohraju sa mpzno 5 min a to ich musim furt riesit

lilimoni
28. jún 2015

@emilia25 vsetky deti sa hadaju 😀 a to je jedno ci je odstup rok ci 10 😀 su to proste deticky a musia si narobit poriadky medzi sebou 🙂

emilia25
28. jún 2015

@lilimoni hahahah veru manmama mamamama on mi povedal skaredo a on mi to a henti tak u nas robim poriadky ja alebo muz.lebo jeden vie utocit slovne druhy starsi ho capne.

nayrufa
28. jún 2015

@lilimoni ja som to musela silit... ale uz ani mna to nebavi takto ze musime 🙄

lilimoni
28. jún 2015

@emilia25 potom robis policajta doma a pokoj nemas ani na wc 😀 zakazdym je pruser, ked mama zasadne na "tron" 😀

zuzkasu
28. jún 2015

@emilia25 aj nasi sa dost vadia a rozdiel je 5 rokov ale vzdy drzia spolu jeden na druheho vzdy mysli ci uz v obchode alebo hocikde, drzia spolu

lilimoni
28. jún 2015

@nayrufa serem na to 😠 bolo vcera a bude zajtra a snad to dobre dopadne 🙂

lilimoni
28. jún 2015

@mausy21 rano cakam teplotuuuu 😀

lilimoni
28. jún 2015

@zuzkasu aj my so segrov sme sa stale hadali a mam ju veeelmi rada 🙂

emilia25
28. jún 2015

@lilimoni hej hlavne pri tychto neustalych hatkach a bitkach som si povedsla ze dost a 4 nebudeb ved by som sa musela zblaznit.a hop a pan boh opet zariadil nieco ine ako som chcela ja hahah ale hadam ich to prejde ked budu starsi.ked spia nieto najkrajsich deti.a hlavne aby sme boli vsetci vsetci zdravi.

emilia25
28. jún 2015

@zuzkasu hej aj u nas ked je stredny sam na dvore furt sa pyta na starsieho kedy sa zobudi aby nebol sam a najlepsie sa mi lubi ked uz maju ist spat sa zacnu krasne spolu hrat jak naj surodenci len aby nemuseli spat.

lilimoni
28. jún 2015

@emilia25 ziadne dieta nie je tak dobre, aby sa rodicia nepotesili ked zaspi 😀 teraz si budes kupovat odznova vybavicku 😀 sa budete vytesovat 😀

lilimoni
28. jún 2015

Babulky idem ja spinkat, bo rano treba merat BT 🙂 dobru noc kocky 😀

emilia25
28. jún 2015

@lilimoni juj veru a ako.velmi rada nakupujem hahahha len muzik som ,nou chodit nemusi.a radsej sa ani nepyta kolko som minula.hahaha ale teraz mi fakt nezatrne nic uz aj na detsku sme sa dohodli v juli ma vyse tyzdna dovolenku tak obetujeme jeden den zo zateplenia na nakupi.ale kedy to vude montovat sme sa este nedohodli hahahah

lilimoni
28. jún 2015

@emilia25 vsak aj ty s deckami mozes 😀 ja som sama s malou montovala izbicku 😀 taky asistent, na paradu 😀

emilia25
28. jún 2015

@lilimoni juj ved moj muz by asi umrel ked sme montovali obyvacku novu teda stol konferencny so, aj nohu dala opaxne a to som akoze ukazovala muzovi ako sa to montuje.a ty ,oji pomocnici asi by ma, vela sropkov chybalo hahahah

majuskabobi
29. jún 2015

boze 285 strán.. a to má chudák jún iba 30dní 😀 😀
česť súdružky,ktorá je v tom? a ktorá so mnou cvála do júla 😝 😝

nayrufa
29. jún 2015

@majuskabobi ja s tebou pocvalam...😀

rula
29. jún 2015

Dobrú ránko babule! Tak aký ste mali plodný víkend ?

@lilimoni aká si pekná, ten účes Ti veľmi pasuje 😲

rula
29. jún 2015

@emilia25 krásne detičky. Veľmi šikivné

mausy21
29. jún 2015

@lilimoni no dobre ranko..takže tu je ten moj zázrak.....36.8 a mrcha tež už prišla...takže moj graf je ukážkovy...ideme do juloviek.... 😖 😖 😖 😖

rula
29. jún 2015

@mausy21 dobre ranko, no.... ved do tých júloviek nás pojde viac. Je mi to lúto, aleneboj, čoskoro sa zadarí. Ja som dnes 14 DC, ale vôbec netuším, či sme sa trafilili.

nayrufa
29. jún 2015

@mausy21 @rula tak baby ideme spolu do toho 😒

nayrufa
29. jún 2015

@lilimoni poprosim diagnostiku 😀 😀

emilia25
29. jún 2015

@rula dakujem

emilia25
29. jún 2015

@mausy21 joj to má mrzí ale hlavu hore ked to nebudeš čakať pride to same od seba uvidis.