Ideme na to aj v júni 2015
Ahojte, kto sa ide pokuuusat v juni ? 🙂 sup sem 🙂
juuj babenky taká som rada že konečne môžem s vami písať....že zatiaľ klop klop klop neobímam záchod..zo záchodom sa blbo rozpráva a navyše neodpovedá 😀 inak ja mojmu keď chrápe zapchám nos a hneď prestane
@stanka1986svk dnes som 7+6. Tak ozajstne sa zacnem tesit, ked mi da gyn tehu knizku, ale tu mi da asi až po prvom trimestri si myslim, neviem ci aj skor davaju...a hlavne sa tesim, ked to poviem mamine, lebo ta sa nevie dockat vnucat 🙂
@nayrufa fuu no pekne
@lilimoni
@juliett99 Baby Neviem síce ktorá ale DAKUJEM za srdiecko :-* :-*
@stanka1986svk
@tinka881 noo to už bude aj srdiečko...ja idem 8.7 do prvej poradne a že malý už bude robiť vraj kotrmelce a že aj knižku dostanem lebo to bude prvá poradna..
Niekto dáva knižku keď vidí srdiečko, niekto po prvej poradni, niekto v 12tt..je to rôzne
aj ja ďakujem..prišli mi dva srdiečka..neviem od koho..dakujem
@stanka1986svk moj dava po vysledkoch krvy a ked bije srdiecko 🙂
@stanka1986svk mozno, ze ked bude vsetko ok, tak od stastia jej to poviem skor, ešte neviem....uvidim co mi povie gyn, lebo aj fotecku by som chcelaaaaa
@lilimoni ja veľmi divne 😀 oslavovala som 17-ste narodky a kamošky mi o deviatej večer povedali že musia ísť domov.skoro ma roztrhlo... 😖 tak čo domov nejdem ved som mohla byť do rána vonku..išla som do internet kaviarne a tam si začal so mnou písať najprv ten čo tam robilba majoteľ.potom som na to prišla a sme sa zoznámili.a že čo robím.tak som im to vysvetlila..a oni že osláviš to s nami..čakali sme ešte na ďalších z partie.keď prišli tak jedine juraj moj mangel fajčil..tak som bola už väčšinou s nim.bolibsme sa najesť a išli sme do klubu na discu.a tam sme si dali sladky božtek.prešla mnou elektrika a hneď som vedela koľká bije..po troch mesiacoch sme sa zasnúbili po 6mesiacoch som ostala tehu a osem mesiacov pd stretnutia sme sa vzalli a sme spolu už 10 a pol roka ;)
Hallo baby a vy nenapšete ako ste vy spoznali svoje lásky 😠 😀
@lilimoni ja som bola po rozchode a dusovala som sa, ze chlapa nechcem ani vidiet aspon 2 roky 😀 😀 kamoska mi volala, ze musela utekat za mamou na zahorie a ci by som za nu nemohla jeden vecer spravit robotu, chodila na brigadu do dopravneho podniku.. tak som isla... moj mangel mi v ten vecer priniesol caj, lebo mi bola zima.. no a uz to bolo 😀
Ja som napisala z nudy na pokec, ci sa nenajde muz so znalostou slovenskej gramatiky, ktoremu predaju beztresne pivo 😀 napisali mi az dvaja, spoluziak z vysky, ze som nejaka narocna na taku stranku (nicky sme si poznali) a moj manzel 😀
Jejj romantikuš;) noo šup šup aj ostatné nech mám čo čítať..inak ja v ten deň som neminula ani cent na narodky všetko platil moj mangel ;) chi chi,,,
@stanka1986svk no ja som s mojich chlapom už 12 a pol roka, cela vecnost. My sme sa zoznamili cez kamosa nahodne v bare, vymenili sme si cisla, celu noc sme si sms-skovali a bolo to. Len nie sme manzelia, nejako sa do toho nehrnieme, lebo sme stresmeni obaja, a neviem ci predstavit, ze vsetci sa budu zabavat a nam dvom bude blbo...
@tinka881 moja dôležité je že sa máte radi...je to len papier 😀 nikdy nieje na svadbu neskoro hoc aj v 50ke..
@stanka1986svk ja som po 6 rocnom vztahu tiez chlapov neriesila.. nechcela som vztah.. potom som dosla sem do viedne a po roku som mojho spoznala na diskoteke.. uz boli asi tri hodiny rano.. tak sme si vymenili cisla a on sa cely tyzden neozval 😀 a ja som mala stale pocit, ze ho chcem este raz vidiet.. tak mi po tyzdni napisal, ze bol pracovne vytazeny a ci neskocime na kavu.. no a odvtedy sme boli kazdy den spolu.. po pol roku som sa k nemu nastahovala, rok a pol na to som dostala snubny prsten a bola svadba 😉 uz len to mimco nam chyba
@lilimoni ja som mala len 9ľudo z mojej strany ale magel mam cez 150 a potom ľutoval,,lebo všetko boli babky, prababky,,,a moja strana za zabavala lebo nik tam nemal viac ako 45rokov..a jeho strana sedela,,ale tak zasa on bol prvorodeny syn,,

@lilimoni tiez patrim k tym co vypiju kavu a maju takyto tlak a to dokonca aj moja maina ma taky tlak.. No v noci je zas vyskoci na vysoky.
Ano to magnézium ukludnuje maternicu ja som ho brala od 9tt v 17 tt pri krvacani a zacinajucih kontrakciách mi davali infuzky a magnézium .. pomohlo to a cvrcek sa dokonca narodil o jeden den neskor sekciou