Ideme na to aj v júni 2015
Ahojte, kto sa ide pokuuusat v juni ? 🙂 sup sem 🙂
@orchidea111
treba fotit ešte v limite
a potom ešte raz po limite už uschnutý
urob o dva dni bude silnejší dúfam 🙂
@orchidea111 hej urob o 2 dni 😉
@dzanem
tak potom ten pokles 29.teho by mohla byť ovu ale skôr si myslím, že ešte len bude, podľa dlžky tvojho cyklu máš ešte na ovu čas 🙂
kedy si dobrala clostil?
dnes ideš na kontrolu folikov? tam ti dr. najlepšie povie či má čo praskať 🙂
robili ti aj hormóny štítnej žľazy či máš v poriadku? tie sú na otehotnenie dosť dôležité vraj
o koľkej meriavaš zvyčajne? a po koľkých hodinách spánku?
lebo teploty máš plus mínus ako ja, tiež meriam v ústach, o cca 4,30 hod. po cca 6 hodinách spánku
krásne predpoludnie ženičky
@rula ja citam ze zehlicky :D :D
@dzanem
tak to máš skoro rovnaké ako ja,
to aj preto máme také nízke teploty, že meriame tak skoro ráno a navyše v ústach
keby meriame o nejakej siedmej boli by zrejme o čosi vyššie tie teploty
určite vyrástlo, to sa nebojím 🙂
tak to vlastne ešte nemôžeš byť po ovu, vša ešte len ideš na kontrolu folikov, ktoré majú prasknúť a vypudiť vajo do vajcovodu 🙂
tak nemôžeš očakávať nejaké zázraky na grafe 🙂 zatiaľ, ale počkaj o pár dní 😀
@dzanem
môže, sú aj žienky čo mávajú ovu okolo 10 DC
a ty mávaš krátke cykly, takže možné by to zrejme bolo
ale to ti dr. isto povie, či si pred alebo po ovu, on to na sono už uvidí
lebo ak si už po, tak by tam mal vidieť voľajakú tekutinu ktorá "vzniká" z toho prasknutého foliku spolu s vypudeným vajom
Ahojte baby, kde ste vsetky? Mne uz konecne skoncila mrcha, tak pokracujeme v snazeni. Vcera som si objednala ovu a aj tehu testy,tak dufam,ze mi na nieco budu. 🙂 Citala som skoro vsetky prispevky a vidim, ze nas bude viac co pokracuju ako ja.
V sobotu sme mali svadbu,uz mame dve deti a tak sme sa rozhodli ze ideme skusat ci sa nam podari este mat aspon jedno.Teraz mam ale uz mat kazdym dnom ms tak budeme pokracovat hned ako skonci

@orchidea111 ja som na negativ slepa 😀 teda ja mam diagnostikovanu farboslepost 😅 ze nevidim zelenu 😨