Ideme na to aj v júni 2015
Ahojte, kto sa ide pokuuusat v juni ? 🙂 sup sem 🙂
@rula ahooj.ako zlatko?
😎
no, mausy zatiaľ nikde, nestíha, ale vie o vas. Už sa na vas tešíme, ale musíte kolajnicovať , jasné ?! 😀
Ahojte ideme na to od októbra , vo februári, marci , júny každý mesiac a tak aj v júly.... nejaké tipy? 😀 😀 😀 všetkým prajem veľké a silné koľajnice 🙂
@majuskabobi jjjjej vitaaaj, no kooonečne di sa ukázala a trochu slnka z východu zasvietilo Ty naše slnéčko
no co babiky.... budeme marcovky?
@rula a uz aj idem spääť, idem gazdinkovať.ty sa ako mávaš? uz sa zadarilo? muzicek pije folandra? 😀
@majuskabobi mám sa dobre, panáčik pije folik vždy do ovu, potom len magnezko. Som 18 DC , tak uvidíme. Ms bolesti zatiaľ ništ, minule sa už ozývala o takomto čase, tak neviem...
Dnes 18, ale graf je celý na hlavu, vypadá ako anovulák, úplne inak ako minule, pako.
@rula No,ja uz mam potrebne veci nakupene-ovu+tehu testy. Hadam sa nejaka carecka na nejakom ukaze. 😀
Cafte krasky,tak ja uz budem dnes asi po ovu,15DC,este rano sme preventivne stihli jedno kolo😁,takze teraz je to uz len v bozich rukach😁ideme dnes na vychod za svokrovcami,takze zelam krasny vikend a potom mi zacinaju 2 tyzdne dovolenkaris,tak sa vytesujem...kiez by sa uz konecne zadarilo,nech ma nas hafan partaka😀
@rula jaj, tak lebo na mojho ten folandrol asi neucinkuje 😀
😔
@majuskabobi a prečo nie ?
@karolina196 tak ked raz sa vam uz zadarilo no neudrzalo sa, tak zachvilocku sa vam isto zadari opat a bude z toho aj uspesny koniec 🙂 no ja mam cykly rozhadzane prakticky odkedy som 1.krat dostala mrchu...potom som 6 rokov brala antiku a ked som vysadila tak opat...aj sme to riesili s dr., potom som prestala lebo sme sa zacali snazit a zatial bez uspechu.... ☹ a teraz si ako na tom?
@lucia1002 Je mozne,ze sa zadari,no len sa bojim,ze sa to zopakuje.A je aj mozne,ze to aj kvoli tomu teraz potrva.Uvidime,ja tiez dufam,ze sa dockam coskoro stastneho konca. Citam,ze mas 27r.,ja som o nieco starsia,ale cyklus sa mi upravil az okolo 25.roka,dovtedy som mala tiez take problemy.Cyklus byval 40,45 a niekedy 60 dnovi.Nikdy som nevedela kedy pride mrcha.Antiku som odmietala a sem tam som chodila aj na vyvolavacku.Momentalne som 8.dc a buduci tyzden zacinam s ovu testami.A teraz beries nejake hormony na ten cyklus,aby si mala aj ovulku?Ty si kolky DC?

@rula cakame 🙂