Ideme na to aj v júni 2015
Ahojte, kto sa ide pokuuusat v juni ? 🙂 sup sem 🙂
som si na nete preštudovala encyklopédiu a dačo z anatómie a dočítala som sa, že keksíkovať máme 5 dní pred ovu a 2 dni po ovu a že spermie dokážu dokonca prežiť až 7 dní ? 😎 hmmmmm a že luteálna fáza začína 16- 14 dní pred predpokladanou ms. To aké múdrosti som sa dočítala 😕
@orchidea111 Flachau
Baby blba otazka ale naco je ta kys. listova? A to nejake lieky, ci sa to pije ??? 😀 😀
Boooze a ta bratrancova mala je akaaaa zlataaaaa 😀 aj ja chcem take 😀 nahodila bezzuby usmev na manzela a on sa jej strasne tesil a moja mamina a tatino ( krstna babka a dedko) sa jej nevedeli dotesit 🙂 Monicka jej stale kacicku podavala, ked jej spadla z rucicky 😀 polrocny stuplik 😀 cez leto pridu ku nam sa vyclapkat do bazena 😀 uz aby to bolo 😀
@lilimoni ja tiez kupim starkemu ten folandrol a ked pride domov,tak mu ho budem sypat na ranajky 😀
@majuskabobi moj chodi z prace taky vystresovany, ze nema chut na sex 😠 tak mu trosku dopoozem 😀
babeny ale to keksíkovanie potom nebude mať konca, chlapci budú total nadržaní, videla som, čo to robilo s mojim. Príde vždy caput a myslím že nič a on sa potom zrazu postaví ako taký koník a z ničoho nič ma začne bozkávať A je mu jedno , že je ešte biely deňa bežie správy a on , že aspoň toho viac stihneme.... 😀 mate da na čo tešiť
@vikina6 zlata ;) no takto.. minuly tyzden ma bolelo podbrusko dost kazdy den. Potom v piatok to slablo, uz som vedela aj sediet a nic ma netlacilo, ale vecer v obchode v piatok ma tak dost silne pichlo, ze som sa musela opriet o nakupny kosik ;) v sobotu som bola na vylete v tatrach, chodila som dost ale podbursko menej ma bolelo uz, no a dnes len tak obcas,pomenej ;) fakt neviem co si mysliet, vcera dokonca dost netehotne som sa citila;) takze ja uz neviem.. uvidime no ;)
@littledesire tesim sa na // 😀
@rula ty v tom exceli mas isto okrem toho veku a bulharskej konstanty zapisane aj tk kedy ktora tento mesiac necaka mrchu ze ? ;)
@littledesire aspon vie, kedy ma cakat fotku s testikom 😀
@lilimoni hehehta ty si ;) no len aby si sav nedelu buduci tyzden nedotesila... fakt ss necitim tehotno.. a ty ako? Ty nemas dnes nahodou 24dc? Je toho tu vela, prebejla som co som zameskala nevsimla som si ze by si pisala ze dosla mrcha ci?
baby šak sranda mudí byť neeee apropo, excel neviem doteraz a bazalku si znarím do štvorčekového papiera ako za Marie Terezie 😀 čo sa týka PC som tu určite najmenej zdatná, ale keď budú dve čárky tak fotku sem dostanem aj keby čo bolo sj so svojím ksichtom 😎
@littledesire som a mrcha nikde 😀 ale nechcem kricat hop, kym mi nepreskoci 😀 😀 😀 pockam do utorka a testnem 🙂
@rula potom keby si chcela, tak ja ti graf spravim 🙂 staci, ak mi posles datum a teplotu za kazdy den 🙂
@lilimoni no vidis, jak super ;) a preco az uturok? ;) zajtra nic? ;)
@rula jasne 🙂 kazdy den nam sem daj teplotu a ja si to dam do tabulky a vytvorim ti graf 😀
@littledesire boooze ty vies ludi presviedcat 😀 tak teda zajtra 😀
@lilimoni 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 no neksutocne si sa branila ;) sprav teda zajtra

@rula 😀 inak kde v at si?