Ideme na to aj v júni 2015
Ahojte, kto sa ide pokuuusat v juni ? 🙂 sup sem 🙂
@littledesire testy mam pri sebe, len neviem, ci by mi nieco ukazal 😀
@lilimoni to by bolo skveleee 😉 manzelik sa ma stale pyta, co mi ma kupit k narodkam a ja stale, ze miminko 😀 tak mozno sa mu to podarilo 😀
@orchidea111 drzim palceky, ja som robila na 28dc test vecer o 20 hod a už boli dve ciarky a dnes je to 33dc a už som pridala foto pred chvilkou. Tak drzim palceky
@orchidea111 moj bude mat 4.7. narodky 😀 mala by som aspon vystarane 😀
@tinka881 gratulujem 😉 kolko ste sa snazili? U nas po roku a pol uz by sa aj patrilo najst kolajnicky
@lilimoni najkrajsi darcek 😉
@orchidea111 ja neberem HAK od augusta, brala som HAK 9 rokov tak po vysadeni sme si davala pozor, nech sa telo spamata...potom sa mi mrchy rozhadzala, len som mala spinenie. Od januara sme si povedali, ze ideme na to, a gyn mi predpisal duphaston, ten mi pomohol urcite. Plus beriem inofolic a priatel folandrol
@littledesire včera som začala cítiť tie prsia, vždy pred ms ma zvyknú pobolievať, ale toto je iné, cítim viac bradavky, také štípanie a trocha tlak, dokonca večer som na ne pozerala a ešte si tak hovorím, že veď to ani nie sú moje bradavky, také zväčšené, aj preto som dúfala v ten pozitívny test. Tebe kedy vychádza že budeš testovať?
@orchidea111 tiez si myslim 😀 tak nech mi to mrcha neposere 😀
@tinka881 wau,krásny test,gratulujem 🙂 a skoro si ako môj prípad akurát že na tých dvoch čiarkach ešte len pracujeme a preto sa chcem opýtať,duphaston si ešte aj teraz brala?aj vieš kedy si mala ovulku?duphaston beriem ešte len od apríla a inofolic ešte len mesiac ale si pre mňa inšpirácia, že sa to dá 🙂
@vikina6 duphaston som brala len od marca, 3 mesiace od 15DC.Prvy mesiac som si nerobila ovu test, dalsi mesiac nebola ovu a treti som mala dve ciarky na ovu teste, ale jedna bola bledsia, tak som si myslela, ze k ovu nedoslo, ale asi sa zadarilo. Plus som brala inofolic a priatel folandrol-odporucam pre oboch. A tento mesiac už nemam duphaston, gyn chcel vediet, že ked ho vysadim, ci dalsi mesiac už dojde mrcha bez pomoci
@lilimoni hm, no tak podla mna skus vecer a ked tak, tak ok, zajtra rano 🙂
@muskamala mna praveze prsia vobec nebolia teraz, a vzdy ma tak cca 5 dni pred ms zvyknu boliet a teraz nejak nic, ale este je cas no .. mna skor to podbrusko pobolieva uz 8 den, v piatok dokonca ma tak pichlo jednorazovo silno .. to bolo 5dpo tak uvidime, ale dnes sa nejak necitim :D .. ms by som mala nedostat v piatok asi.. 🙂 tak testovat vidim najskor na nedelu 🙂
@tinka881 kraaasne ciarocky 🙂 super tesim sa 🙂 dalsi pozitivny test v tejto skupine 🙂

Baby, chceli ste vediet ako dalsi test, takze som robila test dnes rano, predtým vo stvrtok a dnes taketo ciarky