Ideme na to aj v júni 2015
Ahojte, kto sa ide pokuuusat v juni ? 🙂 sup sem 🙂
Tak a uz len vymysliet ako a kedy to poviem manzelovi 😀 😀 a prestat fajcit 🙄 😅
@lilimoni juuj, no tka prestat hned :D aa povedat, co ja viem, podla mna az ked budu dost viditelne.. napr stredu 🙂
@littledesire rozmyslam, ze to necham na sobotu 😀 mu nakazem vikend bez sluzobnych telefonov 😀
Fajcit prestanem lahko, pri Monci mi to trvalo z 30 na 0 asi 10 dni, teraz som na cca 6-7 denne, takze tych 5 dni a som nefajciar 😀
Babulky dajte nejaky typ ako oznamit muzikovi, ze sme tehu 😀
@lilimoni ja asi klasicky kupim topanocky a zabalim 😉 a rozmyslam, ze niekde skryjem kameru a natosim jeho reakciu 😀
@littledesire
@rula ale flintu nezahadzujem aj dnes pokracujem v testovani a sexikujeme nadalej.. my skor mame problem na jeden den zlozit zbrane.. 😀
@lilimoni nezoslabneeeeeeeeeeeeeeeeee
@lilimoni hwehe kludne na sobotu 🙂
@lilimoni no ja som to urobila tak, ze som mu zavolala nech sa ponahla domov. Ked dosiel, videl ako si meram tlak a bolo mi total zle od stastia 148/93/124 rychlo mi isiel dat magnezium, test som dala pod mobil a poprosila ho, aby mi ho doniesol. Pytal sa ma, že načo mi je teraz mobil. Od stresu schmatol mobil a test si nevsimol 🙂 🙂 🙂 tak som mu povedala, ze nieco pod mobilom zabudol. Ked to zbadal, tak od radosti mal tlak ako ja 🙂 🙂 🙂
Boooze tak ja do soboty nieco vymyslim 😀
@tinka881 o tom folandrole som zatial citala len tu.. inak mne nieco take lekar ani len nespomenul.. max. kyselinu listovu
@orchidea111 inofolic obsahuje kys. listovu. Tak som chcela aby sme obidvaja uzivala vitaminy. Gyn mi povedal, ze mi to moze len odporucit
@lilimoni supeeeer 😉 som zvedava na dalsi testik ..
Ja mam az buduci tyzden plodne dni ja sa este nacakam pri mojich dlhych cykloch... 😠
@hennyinnsbruck mam este 4 testy a digital 😀 takze budem hadzat pravidelne duchov 😀
@lilimoni ja mam doma veeeeeela tehu testov a 1 digi 😀 digi si nechavam au na koniec ked raz uvidim //. 😀
Drzim silno palceky nech pekne silnie...
Ja tiez fajcim furt sa pytam sama seba ci by nefajcenie dopomohlo k rychlejsiemu otehu. V zime som 2 t vydrzala bez potom som zase zacala 🙄
@hennyinnsbruck my ako sme sa zacali snazit som to skresala postupnena tych 7 denne. Na uplny koniec chybala motivacia 😀 a keby som sa na to aj teraz vyprdla, tak po par dnoch budem grcaj aj zo vzduchu, tak na fajcenie ani nepomyslim 😀 😀
@hennyinnsbruck s tym fajcenim som tiez uz rozmyslala, ze by to mohlo klapnut keby som prestala.. potom si spomeniem na vsetky kamosky, ktore otehotneli aj ked fajcili.. sice mi moj chlap (nefajciar) hovori, ze nevidi rozdiel v tom ci prestanem teraz alebo ked otehotniem.. ale zas taka cigaretka pri pohlade na neg. tehotensky test dost dobre padne 😀
@orchidea111 a ranna kava bez cigi 🙄 asi prestanem pit aj kavu 😀 len este 2 tyzdne musim a potom ma mala prazdniny a nemusime skoro vstavat 😀
@lilimoni ja sice nekavickujem, ale ranna ciga musi byt 😉

@lilimoni tiež ho tam vidím, gratulujem 😵