Ideme na to aj v júni 2015
Ahojte, kto sa ide pokuuusat v juni ? 🙂 sup sem 🙂
Predam plysoveho nacka- čo som našla na Perličkach z bazara 😀 😀 😀 že gestapáčka pani 🙂)
@majuskabobi hej narodena ;)
@majuskabobi no nekup to ;)
@littledesire vidiš, teba v juni splodili 😀 😀
@leskky ahoj Kati 😉 tak my sa uz 4 mesiace a zatial nic, bodaj by nam to teraz vyslo spolu narovnako
@lulikmajko kludne to mozes mat zo stresu, ale drzim palceky, aj my sa snazime od januara....
@littledesire myslíš ze mu este chyba? Mne sa naživo zdá uplne rovnaká. Hej tmavnu veď som bola natesena ako dieťa 🙂tak sme pracovali aj v nedeľu aj vcera. Dnes prestávka lebo mam nahlásený neskorý príchod z roboty domov :( ale v stredu pokračujeme čiže ak by bol aj dnes uplne pozitívny tak streda stvrtok je fajn si myslim. Ak bol vcera tak vcera a streda. Ja som presvedcena ze to vyjde 🙂
A este som vam zabudla povedať
@majuskabobi
@littledesire ze sme vcera išli na aute s muzikom a pred nami preletel bocian takze ja to vidím na 100% zienky 🙂 a to je za dva mesiace 4ty krat
@majuskabobi hm.. fakt :D no do riti, a svadbu mali az v auguste... ci kokos..
@tamcika moze fotka skreslovat 🙂 uvidis dnes ze ci bude tmavsi ci svetlejsi, ked mas moznost, sprav dnes o 12tej cca 🙂 a uvidis 🙂
Ked bude svetlejsi tak aspon vies jak sa zariadit🙂 vlastne vies to aj ked bude tmavsi 🙂
No a s tym bocianom, to nemoze byt inak len to ze je to znamenie 🙂
@littledesire nedá sa mi praveze o 12. Som v robote a ani testy nemam so sebou. O štvrtej idem z roboty i pol 5 testnem. Normálne ma to baví 🙂
ahojte babulky... vcera som bola 8CD a vecer sme robili tutumutu a potom ako som tak lezala s vankusom pod prdelkou som zacitili akoby mi nieco v podbrusku vybrovalo alebo zblnkalo.. Bolo to zvlastne a pritom krasne ... co to bolo neviete??
@tamcika jaj,. ok v pohode 🙂 aj o tej pol 5 bude stacit 🙂 super to je ne? 🙂 mna to tiez bavilo aj bavi, pozorovat vlastne telo 🙂 Horsie by ale podla mna bolo, kebyze nam to netmavne atd.. ale nastastie tmavne, takze fajn :D
som zvedava na test 🙂
@tamcika my ked sme isli na vklad v utorok tak som tiez videla bociana a este to bolo aj na chlapove meniny 😉 no vcera po hadke som trosku zacala spinit takze ais nic z toho...
@juliett99 ja mavam take chvenie, vibrovanie, steklenie pred ovu, vtedy viem ze uz mi pride za chvilu.. citim vtedy vajecnik 🙂
@littledesire hej uplne super veď vieš ze som stresovala ze netmavne a vcera predsa 🙂 a ja som zvedava na ten tvoj budúci tyzden 🙂
@isabella22 tak špiniť môžeš nie? Ked sa uhniezďuje bublinka, hm? Kedy testujes? My vcera pozit ovu aspoň mne sa zdalo videli sme bociana a ms by nemala prist okolo mužových menin 🙂
@littledesire ja ked mam ovu tak mam docela dost bolestive podbrusko a aj pri milovani to citim.. a ked som bola vcera 8DC tak sa mi to zda skoro na ovulku tu mavam okolo 11-12DC... to viem len podla pobolievanie .. testikovat chcem zacat od dnes prvy krat 😀
@tamcika no to sme dve ;) zas ma dnes picha ci taha v podbrusku, musim sa prefackat lebo stale to moze byt travenie... Ale nezvykla som tak hm..🙂
@juliett99 hej potom je este skoro.. Tak drzim palce v testovani 🙂
@tinka881 nie ze verim na vankusik ale bolo mi to odporucene nakolko mam pootocenu maternicu ☹
@littledesire dakujem slubujem ze uz dnes zacnem testikovat 😀

@littledesire akože narodená?))