icon

Ideme na to aj v júni 2015

littledesire
1. jún 2015

Ahojte, kto sa ide pokuuusat v juni ? 🙂 sup sem 🙂

muskamala
8. jún 2015

@orchidea111 7eur? to asi digi toľko stojí. Pepino z dm-ky stojí 1,30 a mamatest 2,72e

littledesire
autor
8. jún 2015

@muskamala ja mam od lauritky one step pro matris tusim 🙂 s tymi som citala ze ma vela bab dobre skusenosti, ze nekanalikuju atd.. 🙂 tak uvidiim 🙂

orchidea111
8. jún 2015

@muskamala ja zijem v rakusku.. a tu je najlacnejsi, aky som nasla, dvojbalenie za 14 eur..je to nejaka znacka viola.. na slovensku som si raz kupila pepin 10tkovy.. ale neviem posudit, ktory je dobry alebo zly.. zatial som mala vsetky negativne :D :D :D

orchidea111
8. jún 2015

@muskamala no hrozne palky tu.. ale chystam sa zas na slovensko, tak ak to teraz neklaplo, nakupim si zase do rezervy 🙂

muskamala
8. jún 2015

@orchidea111 aha, tak to sú fakt dobré pálky. Ja idem dnes nakúpiť nejaké testy do zásoby, pre istotu 😀

rula
8. jún 2015

dnes to tu pekne ožilo. Jaaa môžem testovať až v stredu- 22 DC včera tam bolo bielo, tak mám časuuuuu ach jaj

@orchidea111 ja som kukala na tie testy v Bipe, fakt sú dosť drahé. V DM neviem, tam som nekukala. Kedy ideš na SK ? Ja 17. 6 a naspäť 1.7

lilimoni
8. jún 2015

Ja co som sem dala toho ducha, to je od lauritky za 0,40€ kus 😀

Uz sme doma 🙂 roboty ako na kostole lebo posledny tyzden som extremne leniva 😀 a sobotu z ranneho som mala test negat 🙂 takze babulky, ak je jeden negat o dva dni byt nemusiiiiiii 😀

Nejdem sa od roboty pretrhnut, piankovo sa tu budem motkat a do vecera to mam 😀

rula
8. jún 2015

@lilimoni aj ja som lenivá už od stredy sa motkám, nič nerobím a čítam si MK. Už som tu od stredy tak zmúdrela , že aj diplomovku môžem písať. Ale asi najskôr z oblasti psychiatria 😀 , keď tu tak haluzíme. 😀

lilimoni
8. jún 2015

@rula mne sa taaaak nic nechce 🙄 aspon ze som poprala 6 pracok ale zehlit nema kto 🙄 a dnes mozem zapinat pracku znova 😠 ach jo 😠 a psiska plznu, tak je tu samy chlp 🙄 ale vysavanie, nie je az tak strasne narocne a poumyvam si pomalicky a postupne 🙂 vsak nie som robot a ani otrok aby som muklovala v tomto teple 🙂

littledesire
autor
8. jún 2015

@rula
@lilimoni baby ja cely minuly tyzden, lenivost lenivaaa :D a doma tiez sa mi nechce, ale dnes po praci musim upratat doma bo uz sa na to nemozem kukat :D

lilimoni
8. jún 2015

@littledesire ja som z toho humusu utiekla na terasu si sadnut 😀 😀 skoda, ze ten bordel niekam neodide 😀

littledesire
autor
8. jún 2015

@lilimoni no ja to vidim tak isto, len ja na balkon... a mame este aj macku , takze chlpy su teraz.. :D ta treba vysaavat, no veru, skoda ze ti dvaja samo a sato nepridu :(

orchidea111
8. jún 2015

@rula v DM som v podstate nasla tie iste.. ja pojdem 22 juna domov a 28 naspat 😉 16 juna mi zacina ovulka, tak to este stihneme s mm nieco poriesit kym odidem.. ak uz nie je poriesene 😀

lilimoni
8. jún 2015

@littledesire ja som psisko uz vycesala s furminatorom a dnes ho zasa pobeham aby som sa tej podsady zbavila 🙂

littledesire
autor
8. jún 2015

@lilimoni musim pouvazovat o tom furminatore...

lilimoni
8. jún 2015

@littledesire lepsie som kupit nemohla a este cez zlavomat som ho objednala 😀 moja zachrana 😀

stanka1986svk
8. jún 2015

takze tu je testik twraz robeny....tak pidla mna nic....

lilimoni
8. jún 2015

@stanka1986svk ja som mala v sobotu z ranneho biely ako papier a dnes tu s obednym ducharcim 😀

stanka1986svk
8. jún 2015

Chi chi no vidis...tak ked ho mam polozeny je tam duch ale mam blby fotak na tablete,,,, ved uvidome

dzanem
8. jún 2015

@lilimoni
@littledesire je tammmm 😀

stanka1986svk
8. jún 2015

Ty to tam vidis??? Ja som myslela ze take slabe mam asi halute

lilimoni
8. jún 2015

@dzanem tvoj klokaaaaaan 😀 si saho navyvolavala 😀

dzanem
8. jún 2015

@lilimoni jeeeee gratulaciaaa 😀 ako sa citis?

lilimoni
8. jún 2015

@stanka1986svk mne sa na tom uplne prvom nieco mari 🙂 skus o 2 dni 🙂

lilimoni
8. jún 2015

@dzanem ako ze o 5 minut dostanem mrchu a krize my vystreli 😀 dnes by mala prist, tak asi prebieha zapas mrcha verzus hcg 😀

juliett99
8. jún 2015

@dzanem supejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj napajaduuuuuuuuuuuuuuuu 😀 😀 😀

dzanem
8. jún 2015

@juliett99 no ja sa este tesit nemozem(zarabame este lennn

dzanem
8. jún 2015

@lilimoni ziadna mrcha nech sa neopovazii(

littledesire
autor
8. jún 2015

@dzanem ne mna si myslela ale stanku nie? 🙂 som sa zlakla, ze co je tam :D

dzanem
8. jún 2015

@littledesire dala som vas obe s lilimoni)ty co noveee?