Ideme na to aj v júni 2015
Ahojte, kto sa ide pokuuusat v juni ? 🙂 sup sem 🙂
@muskamala ja mam od lauritky one step pro matris tusim 🙂 s tymi som citala ze ma vela bab dobre skusenosti, ze nekanalikuju atd.. 🙂 tak uvidiim 🙂
@muskamala ja zijem v rakusku.. a tu je najlacnejsi, aky som nasla, dvojbalenie za 14 eur..je to nejaka znacka viola.. na slovensku som si raz kupila pepin 10tkovy.. ale neviem posudit, ktory je dobry alebo zly.. zatial som mala vsetky negativne :D :D :D
@muskamala no hrozne palky tu.. ale chystam sa zas na slovensko, tak ak to teraz neklaplo, nakupim si zase do rezervy 🙂
@orchidea111 aha, tak to sú fakt dobré pálky. Ja idem dnes nakúpiť nejaké testy do zásoby, pre istotu 😀
dnes to tu pekne ožilo. Jaaa môžem testovať až v stredu- 22 DC včera tam bolo bielo, tak mám časuuuuu ach jaj
@orchidea111 ja som kukala na tie testy v Bipe, fakt sú dosť drahé. V DM neviem, tam som nekukala. Kedy ideš na SK ? Ja 17. 6 a naspäť 1.7
Ja co som sem dala toho ducha, to je od lauritky za 0,40€ kus 😀
Uz sme doma 🙂 roboty ako na kostole lebo posledny tyzden som extremne leniva 😀 a sobotu z ranneho som mala test negat 🙂 takze babulky, ak je jeden negat o dva dni byt nemusiiiiiii 😀
Nejdem sa od roboty pretrhnut, piankovo sa tu budem motkat a do vecera to mam 😀
@rula mne sa taaaak nic nechce 🙄 aspon ze som poprala 6 pracok ale zehlit nema kto 🙄 a dnes mozem zapinat pracku znova 😠 ach jo 😠 a psiska plznu, tak je tu samy chlp 🙄 ale vysavanie, nie je az tak strasne narocne a poumyvam si pomalicky a postupne 🙂 vsak nie som robot a ani otrok aby som muklovala v tomto teple 🙂
@littledesire ja som z toho humusu utiekla na terasu si sadnut 😀 😀 skoda, ze ten bordel niekam neodide 😀
@lilimoni no ja to vidim tak isto, len ja na balkon... a mame este aj macku , takze chlpy su teraz.. :D ta treba vysaavat, no veru, skoda ze ti dvaja samo a sato nepridu :(
@rula v DM som v podstate nasla tie iste.. ja pojdem 22 juna domov a 28 naspat 😉 16 juna mi zacina ovulka, tak to este stihneme s mm nieco poriesit kym odidem.. ak uz nie je poriesene 😀
@littledesire ja som psisko uz vycesala s furminatorom a dnes ho zasa pobeham aby som sa tej podsady zbavila 🙂
@lilimoni musim pouvazovat o tom furminatore...
@littledesire lepsie som kupit nemohla a este cez zlavomat som ho objednala 😀 moja zachrana 😀
@stanka1986svk ja som mala v sobotu z ranneho biely ako papier a dnes tu s obednym ducharcim 😀
Chi chi no vidis...tak ked ho mam polozeny je tam duch ale mam blby fotak na tablete,,,, ved uvidome
@lilimoni
@littledesire je tammmm 😀
Ty to tam vidis??? Ja som myslela ze take slabe mam asi halute
@stanka1986svk mne sa na tom uplne prvom nieco mari 🙂 skus o 2 dni 🙂
@dzanem ne mna si myslela ale stanku nie? 🙂 som sa zlakla, ze co je tam :D
@littledesire dala som vas obe s lilimoni)ty co noveee?

@orchidea111 7eur? to asi digi toľko stojí. Pepino z dm-ky stojí 1,30 a mamatest 2,72e