icon

Ideme na to aj v júni 2015

littledesire
1. jún 2015

Ahojte, kto sa ide pokuuusat v juni ? 🙂 sup sem 🙂

lalida
8. jún 2015

@rula velmi. Isla som k nemu na doporucenie, trom kamoskam tiez pomohol otehotniet, jedna ma dve krasne deti, druha otehotnela po chvilke, ta tretia bola dvakrat na umelom a nakoniec si priniesli Kubu z Kuby 😀 ja som bola tehotna minuly rok, ale v 14tt bol koniec. No a dva mesiace dozadu som povedala ze zmenim gynekologa

rula
8. jún 2015

@lilimoni no ale si Ty šikovná !

lilimoni
8. jún 2015

@lalida jooooj, to my je luto ☹ MA? 😖

lalida
8. jún 2015

@lilimoni nie, 21.chromozom

lilimoni
8. jún 2015

@rula zeeeee 😀 po troch hodinach mat povysavane 😀

lilimoni
8. jún 2015

@lalida DS ☹ skoda, ze to tak dopadlo, ale teraz mas toho super dokiho, tak bude vsetko paraaaadne 😀

lalida
8. jún 2015

@lilimoni v to dufam, aj ked si myslim, ze tu o doktora nejde 😒

rula
8. jún 2015

@lalida hmmmm tiež máš za sebou riady koníkovský životopis, teraz bude všetko podchytené a ok.

lilimoni
8. jún 2015

@lalida niekedy sa to ovplyvnit neda ale ja som sa rozhodla, ze budes mat zdraveho chlapca, tak vyberaj meno 😀 a keby si nahodou nevedela, tak Lili ma vzdy pravdu 😀

tamcika
8. jún 2015

@lilimoni a mne co veštiš? 🙂

lalida
8. jún 2015

@rula no verim. Hned rano som pisala endokrinologicke, ze som si v sobotu nasla pozitivny test, tak som v obednajsej prestavke bezala na odber. Minuleho roku po ukonceni tehotenstva sa mi zblaznili hormony a riesila som hypertyreozu s tym, ze mi hrozila operazia SZ. Nakoniec som sa na vsetko vykaslala, hlavne na pracu a vysadili sme aj lieky. Dnes su hormony tak ako maju byt, ale je potreba to mat pekne pod kontrolou hned od zaciatku

lalida
8. jún 2015

Joj keby to bol chlapec, tak bude Oliver, ale este bude musiet suhlasit tato 😀 @lilimoni

lilimoni
8. jún 2015

@tamcika trojicky 😀 este neviem 😀 musim sa na to vyspat 😀

lalida
8. jún 2015

@lilimoni a na mna si sa nemusela???? 😉

lilimoni
8. jún 2015

@lalida bude musiet 😀 ja som vyberala meno pre chlapca a on pre babu 😀 takze keby babula, tak Veronika 😀 a chlapcek bude Kubko 😀

tamcika
8. jún 2015

@lilimoni fuuuha dvojičky su vo vzdialenejšej rodine tak toho sa obávam praveze a este ty to tu takto 😂

lilimoni
8. jún 2015

@lalida nie u teba totak vyletelo 😀

littledesire
autor
8. jún 2015

@lilimoni heh, no tak potom nemusis ked mas pestru stravu ;)
Baby, jak som dosla domov z prace tak len revem ;) smutna som, hlava ma boli... brucho ma boli.. najradsej by som revala v kuse ;) vsetko ma serie, ze je tu bordel, ze sa mi nechce ale ze by som malz daco robit... najlepsie asi zdvihnut rit a ist daco porobit ;)manzel tento tyzden v praci az do 21tej...
som inac chcela ist pohladat tie skryte testy, ze reku ked dnes tu je tolko kolajnic, ze aspin ducha by som mohla mat.. ale tak nic, nebudem pokusst, keby nebolo budem smutna, tak az v nedelu ;)

lilimoni
8. jún 2015

@tamcika budes mat dievcatko ale neviem ci nie jarne nahodou 🙂 musim sa ukludnit ale kedze by som za udeny syr aj capa podojila, tak neviem ako 😀

lalida
8. jún 2015

@lilimoni je pravda, ze minuleho roku som mala dievcenske meno a chlapcenske vobec. A toto ma napadlo vcera rano o pol siedmej 😀

tamcika
8. jún 2015

@littledesire no moja vam sa zadarilo tento mesiac 🙂

littledesire
autor
8. jún 2015

@tamcika no alebo mi len sibe a je to pms... ;) odkedy tu v ke zacalo byt zamracene ta mi neni dobre a to som uz asi tri litre vody vypila bleee a furt som smadna z toho tepla..

lilimoni
8. jún 2015

@littledesire to tie tehotenske hormony 😀 aj mne moj pride domov o 20:30 a bez auta, lebo ho potrebujev noci nejaky vodic 🙄 takze tiez piankovo upratujem aby bolo co to porobene az pride muz z prace domov a nevykotilo ho 😀

tamcika
8. jún 2015

@lilimoni ved to sedí v marci. Teraz pride mrcha ale posledný krat a bude jarné dievčatko. To si zvykaj na chute a ze mas chut na to co nemas :D

tamcika
8. jún 2015

@littledesire za chvíľku sa dozvieme ale myslim ze skor ja mam pravdu

lalida
8. jún 2015

@littledesire poslem zopar? Od dnes mam doma zasobu testov. A neplac.. Aj ja mam bordel a nikto mi nechce vyzehlit uz dva tyzdne 😉
@lilimoni dnes som si kupila vyborny syr s talianskymi bylinkami.. Baby super je. Inak v piatok vecer som zrala Old Amsterdam s jahodovou marmeladou, takze som test robila aj na tomto zaklade 😝

lilimoni
8. jún 2015

@littledesire to je klokan 😀 urciteeeeee 🙂

littledesire
autor
8. jún 2015

@lilimoni ale jake tehotenske hormony, nic... musim sa vzchopit bo uz aj macka dosla ze co mi je ;) idem a potom pridem, snad vam napisem ze to preslo joj
hej aj ja musim upratat ze by tu muz vobec vosiel ;)

rula
8. jún 2015

@lalida neboj sa, už to s lekármi tersz ustojíš a donosíš zdrsvú dIeťa.

littledesire
autor
8. jún 2015

@lalida mam nakupene od lauritky len ja tava som ti dala skryt v maji muzovi. Neviem kde, a minule som sa pytala, ta ze ani on nevie ;) ale niekde tu budu no