Ideme na to aj v júni 2015
Ahojte, kto sa ide pokuuusat v juni ? 🙂 sup sem 🙂
Dobre ranko vospolok.. ako sme sa vyspali? Ja od tretej hore, od piatej uz makam.. cervena sa zatial neohlasila, zato mam nadchu.. alebo alergiu alebo co..
@orchidea111 u nás od včera večera prší, takže ešte teraz som nestihla oči poriadne rozlepiť.. A to ma o pol hodiny čaká školenie.. Čo ja tam budem robiť...???? ? 🙂
@lalida to v takom pocasi sa ani z postele nechce vyliezt 😀 u nas svieti slniecko.. no tak savides skolit.. zas budes o nieco mudrejsia 😀
@orchidea111 to hej, len keby sa mi dnes tak silno chcelo ako nechce.. A to som si vravela, že obmedzím aj kávu, lenže dnes ju budem potrebovať..
@lalida tak obmedzis od zajtra 😀
@orchidea111 no asi budem musieť. Dnes má snáď pršať celý deň.. Jak je to s tým Medardom????? 😀
@lalida no 40 dni minimalne 😀
verím, že to celé neprespím. Minulého roku, som dva a pol mesiaca v kuse spala. Je pravda, že to bol január až marec, ale spalo sa mi dobre, pekne som aj pribrala ☹ Verím, že tentokrát to nebude o spaní..
Zeny dobree ranko uz som v junovkach
Ešte sa vám priznám s mojimi včerajšími chuťami, neviem či to možno pripísať možnému tehu 😀 , no tak večer som si dávala nakladané čili papričky len také bez ničoho a zapíjala som ich tou slanou vodou z nakladaných olív 😀, no a ešte sa neviem dovoňať pracieho prášku, vždy keď dojdem do kupelky musím si čuchnúť 😀, baby povedzte mi, že som normálna 😀 😀
@orchidea111 alergiu mam aj ja,asi na neake travy co teraz rastu(sople mam az na brade
@muskamala chute pradne 😀 a ja cmucham avivaaaaz 😀 este, ze dnes idem zasa prat 😀
@lalida ja dnes tiez test svetly 😠 a ja som tiez medved 😠 v oktobri zacinam hibernovat 😀
@dzanem @orchidea111 tak pekne si kupte krabicu vreckoviek a trubte do nich 😀
Dobré ránko, ani nestíhma seldovat ze kazdy mesiac patrím inde 😀
@majuskabobi a ja som folandrol naordinovala staremu po mrche, kedze tento mesiec som i do vcera myslela, ze pride, kedze nebol casto schopny ani na tych 15 minut slavy 🙄
Baby je možné ze mam nespavosť z Inofolicu? Vecer unavená a nie s nie zaspať
@majuskabobi on je doma kazdy den.. len cesta z roboty je tak dlhaaa :D
Ja som vcera vystartovala po kamoske tak neviem ci PMS alebo nieco ine ale som poriadne podrazdena :-P

@rula oki dakujemmm som z toho na vetvi