icon

Ideme na to aj v júni 2015

littledesire
1. jún 2015

Ahojte, kto sa ide pokuuusat v juni ? 🙂 sup sem 🙂

dzanem
9. jún 2015

@rula oki dakujemmm som z toho na vetvi

majuskabobi
9. jún 2015

@bebe87 hehe,sak treba mu dat vypit len ked budete doma obaja 😂 ja svojmu tiez nedam na cesty pit,aby cela europa nebola v tom,len ja nie 😤
@lilimoni kukam,ze na tvojho muza zabralo,ty klebetnica 😃

orchidea111
9. jún 2015

Dobre ranko vospolok.. ako sme sa vyspali? Ja od tretej hore, od piatej uz makam.. cervena sa zatial neohlasila, zato mam nadchu.. alebo alergiu alebo co..

lalida
9. jún 2015

@rula ja som dnes rano, mala tak svetly, že už nechcem teraz testovat.. No des a hruza a včera taky pekny.. večer

lalida
9. jún 2015

@orchidea111 u nás od včera večera prší, takže ešte teraz som nestihla oči poriadne rozlepiť.. A to ma o pol hodiny čaká školenie.. Čo ja tam budem robiť...???? ? 🙂

orchidea111
9. jún 2015

@lalida to v takom pocasi sa ani z postele nechce vyliezt 😀 u nas svieti slniecko.. no tak savides skolit.. zas budes o nieco mudrejsia 😀

lalida
9. jún 2015

@orchidea111 to hej, len keby sa mi dnes tak silno chcelo ako nechce.. A to som si vravela, že obmedzím aj kávu, lenže dnes ju budem potrebovať..

orchidea111
9. jún 2015

@lalida tak obmedzis od zajtra 😀

lalida
9. jún 2015

@orchidea111 no asi budem musieť. Dnes má snáď pršať celý deň.. Jak je to s tým Medardom????? 😀

orchidea111
9. jún 2015

@lalida no 40 dni minimalne 😀

lalida
9. jún 2015

verím, že to celé neprespím. Minulého roku, som dva a pol mesiaca v kuse spala. Je pravda, že to bol január až marec, ale spalo sa mi dobre, pekne som aj pribrala ☹ Verím, že tentokrát to nebude o spaní..

ajajaj00
9. jún 2015

Zeny dobree ranko uz som v junovkach

lalida
9. jún 2015

@ajajaj00 ty budeš až v júni?????

muskamala
9. jún 2015

Ešte sa vám priznám s mojimi včerajšími chuťami, neviem či to možno pripísať možnému tehu 😀 , no tak večer som si dávala nakladané čili papričky len také bez ničoho a zapíjala som ich tou slanou vodou z nakladaných olív 😀, no a ešte sa neviem dovoňať pracieho prášku, vždy keď dojdem do kupelky musím si čuchnúť 😀, baby povedzte mi, že som normálna 😀 😀

ajajaj00
9. jún 2015

@lalida ja som debatovala uz v junovkach hned na zaciatku potom som sa vratila do majoviek lebo tam som mala rozpisanu dlhuu debatu s kockami

dzanem
9. jún 2015

@ajajaj00 vitajjj

dzanem
9. jún 2015

@orchidea111 alergiu mam aj ja,asi na neake travy co teraz rastu(sople mam az na brade

dzanem
9. jún 2015

@muskamala zaujimave chute 😀

muskamala
9. jún 2015

@dzanem no a to ešte keď si predstavím vôňu omietky a čerstvého betónu, až sa rozplývam 😀 😀

dzanem
9. jún 2015

@muskamala 😀 tak to bude stavebny inzenirr

lilimoni
9. jún 2015

@muskamala chute pradne 😀 a ja cmucham avivaaaaz 😀 este, ze dnes idem zasa prat 😀
@lalida ja dnes tiez test svetly 😠 a ja som tiez medved 😠 v oktobri zacinam hibernovat 😀
@dzanem @orchidea111 tak pekne si kupte krabicu vreckoviek a trubte do nich 😀

zuzkasu
9. jún 2015

Dobré ránko, ani nestíhma seldovat ze kazdy mesiac patrím inde 😀

muskamala
9. jún 2015

@dzanem vôbec by som sa nenahnevala 😀

lilimoni
9. jún 2015

@majuskabobi a ja som folandrol naordinovala staremu po mrche, kedze tento mesiec som i do vcera myslela, ze pride, kedze nebol casto schopny ani na tych 15 minut slavy 🙄

juliett99
9. jún 2015

ze cajte babuleeeeeee Vas docitat ze jajjjj ....
@muskamala hmmm teda chute velmo zaujimaveeee
ja som mala pri malom chute na kysele ale ze mega kysle uhorky a vodu z nich 😀

tamcika
9. jún 2015

Baby je možné ze mam nespavosť z Inofolicu? Vecer unavená a nie s nie zaspať

bebe87
9. jún 2015

@majuskabobi on je doma kazdy den.. len cesta z roboty je tak dlhaaa :D

lilimoni
9. jún 2015

@tamcika nemyslim si,ze inozitol moze nieco take posobyt. Jeho chemicke vlastnosti to neindikuju 🙂 skor psychicka nerovnovaha 🙂 medovkovy caj a sex a pinks ako mimino 😀

muskamala
9. jún 2015

@juliett99 aj to by som si dala 😀

zuzkasu
9. jún 2015

Ja som vcera vystartovala po kamoske tak neviem ci PMS alebo nieco ine ale som poriadne podrazdena :-P