Ideme na to aj v júni 2015
Ahojte, kto sa ide pokuuusat v juni ? 🙂 sup sem 🙂
@orchidea111 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@orchidea111 si zabilaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 😀 😀 😀
@orchidea111 moja a tie olvejzky sú Ti načo ?
@rula no ved pre istotu 😀 den sa este neskoncil, mrcha je nevyspitatelna..
@dzanem vyber si creva a vajca a nebude ta mat co boliet 😀
@orchidea111 ty sprav ten test, nech ta to nepokusa 😀
@juliett99 uzite si dovcu a ked drahy berie folandrol, tak aj viem ake veeeelke plany ma 😀
Kramare vybavene. Lekarka sa ma spytala, ze naco sme prisli 🙄 som mala chut povedat, ze nemam co robit, len po lekaroch behat 😅 tak dalsie stretko o pol roka 😀
@orchidea111 a môžeš ich aspoň vrátiť do regála a o 3 dni vymeniť za Testy ?
@orchidea111 rit palovu a nie mrcha 😀 mne ostala jedna vlozka a dva tampony 😀 v pripade nudze kupim v den kramov ... Snad az vo februari 🙂
@lilimoni s testom este pockam.. zacalo ma pobolievat v podbrusku, tak z toho asi nic nebude.. no snad ich nebudes minimalne do februara potrebovat. ;) krasny to pocit :D
@rula len aby som nesla test menit za vlozky :D :D :D
@rula este som sa zastavila u nasich a o 20 minut ficim po mamu do roboty a potom konecne domov 😀 to je inak radost ta Rovinka a Dunajska Luzna a ako keby to nestacilo, tak aj pred Samorinom robia cestu a je tam semafor, ktory sviet asi 5 minut na cervenoooooo 😠
A plany, hodim prat biele a cuchnem si avivaze 😀 ale treba mi zem poumyvat 🙄 a zehliiit 🙄 o dio dio
@orchidea111 mna boli brucho od nedele, teda od dna necakanej mrchy 😠 snad to ten susen v bruchu zvladne 😖
@lilimoni isto sa mu u teba paci.. jasne ze to zvladne 😉

@juliett99 uzite si tooo)
@rula jj len ja mam chronicky zapal tenkeho creva,wc nepomaha(