icon

Ideme na to aj v júni 2015

littledesire
1. jún 2015

Ahojte, kto sa ide pokuuusat v juni ? 🙂 sup sem 🙂

dzanem
9. jún 2015

@lilimoni mam plnu hubu 😀

hennyinnsbruck
9. jún 2015

@orchidea111 o je ☹ ☹
mne este moje alchemilkove kvapky neprisli 😠 dufam zajtra pridu som velmi zvedava ci na volaco pomozu... 😀 😀

lilimoni
9. jún 2015

@mausy21 vsak tie matohy par dni preziju 😀

lilimoni
9. jún 2015

@dzanem nestandartna metoda snazilkovania 😀

dzanem
9. jún 2015

@lilimoni momentalne standardne degustovanie vecere 😀

vikina6
9. jún 2015

baby,ešte som len 3 DC a už špekulujem nad ovulkou...ak viem,že minulý cyklus nebola,nemôžem spomenúť Dr. aby mi pichla ten pregnyl či ako sa to volá?môžem to od nej vôbec žiadať?...o týždeň musím ku nej skočiť predpísať Duphaston tak aby som vedela či sa oplatí aj toto spomenúť

lilimoni
9. jún 2015

@vikina6 mozes jej spomenut, ze ovu nebola a ci ti nevie nieco odporucit 😀 take nenapadne 😀

lilimoni
9. jún 2015

@dzanem rob mi chute. Stale som hladnaaaa dnes 😀

orchidea111
9. jún 2015

Dakujem koceny 😉 len uz mi to pride prilis dlho toto snazilkovanie ☹ ale ved raz ta motyka vystreli.. 😀

stanka1986svk
9. jún 2015

@bebe87 ja som vcera davala fotky testov a dnes som sla k dokimu kde mi z krvi potvrdil uplny zaciatok tehotenstva...

vikina6
9. jún 2015

@lilimoni ďakujem, skúsim to nenápadne

bebe87
9. jún 2015

@stanka1986svk ouuu jeee... kongracijatulones.. ja som dnes mala taky test ako ty vcera- teda ten fijalkovi... ale to ze mne testy bezne duvhuju... tak cakam.. cakam

stanka1986svk
9. jún 2015

@bebe87 tak mne dnes rano mrcha nešprisla tak som sla k dokimu. Nechcelo sa mi uz tale kupovat a testovat..a navyse dost blbo mi je na zaludok... ovu som mala niekedy medzi 19-20 DC. Dnes som 28DC. Hcg bolo 18,9
v piatok o tyzden idem na usg aj krv

stanka1986svk
9. jún 2015

takze som asi cca 7-9 den po ovu

bebe87
9. jún 2015

@stanka1986svk ja som dnes 27dc a 8dpo... v marci sme ale prisli o bunecku na 36dc... tak teraz ani netusim ako na tom budem

dzanem
9. jún 2015

@lilimoni ja som tiez hladna furt,kufor ma taha dole uz 😀

lilimoni
9. jún 2015

@dzanem neprehanaj. Taku, ktorej by sa dal vystavit zakalaci list poznam 🙄 svagrina. Tlasta, skareda, sprosta 🙄 ma 43 a je to "stara dievka" 😀

natalym
9. jún 2015

@lilimoni No lebo ju nemá kto pretiahnuť. 😀

dzanem
9. jún 2015

@lilimoni mozno sa este niekde uchyti 😀 pokial ma zlate zuby

lilimoni
9. jún 2015

@natalym to je dovod, preco ju nema kto pretiahnut 🙄 takze je primerane prijemna 😠

lilimoni
9. jún 2015

@dzanem boze jej svet je hry na fb. Pride z prace, sadne a polozi notebook na kolena 🙄 ano na kolena, lebo brocho ma skoro po kolena 😠 a to pri hrani zozere 4 cokoladove pudingy. Kupovane 🙄 vsak kto by varil 🙄

dzanem
9. jún 2015

@lilimoni no ta ma teda zaujmy 😀 treba ju zapojit nech si len sunky nevala

lilimoni
9. jún 2015

@dzanem dakujem 😀 neprosim 😀 som rada, ze som ju videla pred rokom a svokru tiez 😀

zuzkasu
9. jún 2015

@lilimoni tes sa moja tes , ja tiez neviem ani ceknut prisli sme sem s Ba a ja az s Pd 🙂 ale daco som pochytila napriklad dere ide 😂😂😂

lilimoni
9. jún 2015

@zuzkasu my sme sa tiez z Ba pristahovali 😀

miamoja2012
9. jún 2015

Ahojte... Pripájam sa k vam ;)) mame za sebou 1. Pokus, som 20dc, ovu bola štvrtok myslim. Kedy by som vedela zistit ci to vyšlo ???

mams131
9. jún 2015

Ahojte všetky snažilky 🙂 Aj ja sa pripájam 🙂 dúfam, že sa nám podarí (ak sa už nepodarilo 😀 😀 😀 )

lilimoni
9. jún 2015

@miamoja2012 vitaj medzi nami sialenymi snazilkami 😀 12 dni po ovulke, by to malo byt iste 🙂
@mams131 aj teba tu vitam 🙂

Zakladne pravidla skupiny: testujeme a fotime 😀 testujeme furt lebo sme nedockaveeee 😀 ked pride mrcha zakaz revania do vankusa a zazerania po tehulkach v okoli 😀

@all Zabudla som na nieco? 😀

mams131
9. jún 2015

@lilimoni 🙂

zuzkasu
9. jún 2015

@lilimoni no pekne si to napisala 👏👏 ja dnes krcok omakala a je iny ako vcera je vysoko 🙈 tak uvi rano ale pocit ze uz uz to dostanem mam stale