Ideme na to aj v júni 2015
Ahojte, kto sa ide pokuuusat v juni ? 🙂 sup sem 🙂
Volal mi prave tatino, ze zajtra privezie bazeeeeen 😀 juchuuuuuu
@lilimoni pretože musim zostat doma,kedže manžel začal podnikat...stavebnu firmu má,tak okolo domu a detí treba behat a to on sam by všetko nezvladal...robime na 3 zmeny obaja a nedalo by sa to,kedže Sofi ide do školy od septembra,tak bud budem tehu a možem sa venovat deckam a ako tak aj materska super,alebo dám jednoducho výpoved a to potom už nechcem tehu pretože si neviem predstavit z čoho by mi ratali matersku..ale velmi tužim po babenečku kedže mojch dvoch som si nejak ani nestihla užit,kedže sme stavali dom atak som utekala do roboty a oni su po 2 rokoch po sebe,takže ....tak ☹
to moje užasne dievčatko nechce papat parene buchty...vrrrrr 😠 mami urob mi niečo inééé,no na porážku 😝
@lilimoni no ved je to komplikovane celeee,aj tak mm stale váha že či dobre robíme čo robíme že sa snažíme...potom aj mna dostane do pochybnostíí och, ale vie že tužim ešte po babatku,aj on by chcel a bol by rad len všetko je to take akesi....pod stresom...no ved uvidime budem dufat že sa podari, 28 jul ideme na dovču do Turecka,dufala som že možno by sa aj tam podriko ale ovu bude inak vychadzat...necham sa prekvapit
@mausy21 ahoj , vidim ze aj Ty tuzis po tretom babatku tak ako ja 😀 nenapišem že my lebo moj manžle raz hore raz dole tiež nas chytaju pochybnosti raz jeden raz druhy či to finančne zvládneme a predsa len sme si detmi čoto preskákali, mladší je po ťažkej operácii, ale zvládli sme to a už je lepšie. Tiež ma ísť v septembri do školy a ja by som sa mu chcela naplno venovat teda obom, v podstate všetci moji chlapy chcu aby som sa onich starala ako inak 😀 Juj keby mi tak vyšla moja parťáčka manžel chce Kristínku keď ma chuť vždy poviem poď spravím Ti Kristínku 😀
@littledesire a ty co niekde grcas, ze nepises? 😀
jeeejde, minulý týždej sa tu kupovali kočáre a teraz sa vybersjú menáááá, babizne jedni
baby utekam to upratovat bo hroooza večer sa čiiitame.... 🙂
tak mena?? pridam aj tie nase 1. Paulinka, alternativa Karolinka
a chlapec je otazny Alex, Max, Leo alebo Marek no to tatik nechce,aby sa po nom volal 😀
Baby, dovolala som sa konecne ku gyn...krvny test pozitivny.....vsetky vas chcem nakazit.....

@lilimoni no o tom bordeli pomlčim...tiež nemama dvor urobeny,fasada je a to už bývame 3 roky,len neni kedy,nemá kto...a ak nahodou aj je kedy a aj by mal kto tak neni začoooo 😀