icon

Ideme na to aj v júni 2015

littledesire
1. jún 2015

Ahojte, kto sa ide pokuuusat v juni ? 🙂 sup sem 🙂

tinka881
11. jún 2015

@stanka1986svk viac ti budem vediet povedat zajtra, ked budem mat po kontrole, ale sestricka hovorila cez 4000 hcg. Poslednu mrchu som mala 06.05. Fakt vam baby odporucujem inofolic a folandrol

hennyinnsbruck
11. jún 2015

@muskamala jeeeeee 🙂 super to vyzera dobre 😉
@lilimoni juj moja no som zvedava co to to ...

lilimoni
11. jún 2015

@rula ja co som nasla na nete, tak v 3tt moze byt 5 az 50 a v 5tt 18 az 7340 😕 obe hranicne hodnoty su ok 😕 takze sa radim k spodnej hranici a hotovo 😀

muskamala
11. jún 2015

@rula ďakujem 🙂

hennyinnsbruck
11. jún 2015

@miamoja2012 a ja fajcim

lilimoni
11. jún 2015

@orchidea111 no ak vydrzis tak nefajci 😀 zalezi na ake vysetrenia ides 🙂 ak na mnozstvo kyslika v krvy, tak radsej nie 😀

orchidea111
11. jún 2015

@lilimoni 😀 ale to nejde po ranu bez cigy.. a cakanie na elektricku bez cigy? No je tam toho hodne na vysetrovanie, mam tri sprievodniky.. mi vezmu minimalne pol litra dnes asi 😀

rula
11. jún 2015

@lilimoni ja som sa dočítala dokonca , spodná hranica iba 3 aj v piatom týždni, a že tehu testy to vôbec v moči nezachytia , Ty môžeš byť zrovna v tej najspodnejšej hranici. Ako dlho si brala Folandrol ? nemohol Ti natiahnuť cyklus ?

lilimoni
11. jún 2015

Tak volala som doktorkovi a mam prist v utorok na vysetrenie na krv a aj prsnikov 😲 mozu mat nieco kozy s hcg? 😲

lilimoni
11. jún 2015

@rula ideme tomu verit 😀 ale ak toto bude tehu, tak to bude chlapec, bo ty robia stresy este sa ani nenarodia 😀 😀 😀

rula
11. jún 2015

@lilimoni nie , nemyslím si , že to súvisí, chce Ťa vyštriť na komplet ak to pozersl v počítači, tak už je s
Asi čas na preventívku.

rula
11. jún 2015

@lilimoni hahahsha dobre si teraz dalaaaaa

lilimoni
11. jún 2015

@orchidea111 ber to ako test ake to bude, ked najdes kolajnice 😀

lilimoni
11. jún 2015

@rula no na preventivku by som mala ist v auguste 🙂 tak asi to chce spojit. Apropoooo babule. Dnes som si nasla v pravom prsniku bolavu hrcku. V mieste ako konci prsnik a zacina podpazusie asi centi nad koncom kostice. To bude asi potna zlaza, ze? Nieco take som uz mala pred asi dvomi rokmi a po cca tyzdni to zmizlo 😒

rula
11. jún 2015

hm.. . S týmto Ti neporadím, možno sa niektorá ozve a poradí Ti.

lilimoni
11. jún 2015

Volala som sesterke lebo mi trclo, ze jej minuly rok tam nieco rezali. Tak mala to na oboch stranach a na lavej sa ta zlaza nezmensovala ani po atb. Ze zapal potnych zliaz. Ucpali sa kvoli spreju proti poteniu 😲 no fasa. Tak doktorko moze v utorok omakat aj to 🙄

dzanem
11. jún 2015

@lucia1002 ahojky,no povedala mi ze moze pre mna v ambulancii urobit tolko ze skusit clostylbegyt,urobit vysetr.spermii a potom uz len ist do reprodukcneho centra(take su moznosti

juliett99
11. jún 2015

@muskamala jejjej to je prijemne ranko... gratulka 🤐

juliett99
11. jún 2015

asi este len pride..potvorka ovulka 😉

hennyinnsbruck
11. jún 2015

@juliett99 veru este len pride .mas aj ty dlhsie cykly?

Inak tie co pijete kavicku by sme nemali alebo obmedzit na jednu totizto ka va vraj prekysluje organizmus 😠 ja pijem 2/3kedy ako...

juliett99
11. jún 2015

@hennyinnsbruck naposledy som mala 30DC mrchu.. pobolievanie v podbrusku mam od 13DC

ked pijeme inofolic tak staci hodinovy odstup .. pisala som s jednou pani z www.pilulka.sk

orchidea111
11. jún 2015

Tak v pondelok budem mat vysledky..inak nejake vysetrenie na virusy som si musela zaplatit, 56€... ma skoro slahlo.. a taketo som este nerobila, tak tam mozno bude ten pes zakopany

bebe87
11. jún 2015

@tinka881 starkeho som pripravila na to, ze bude chlipat folandrol...tak pozeral na mna jak na blbu.. ale ja inositol berem uz 3mesiac,,,

bebe87
11. jún 2015

@juliett99 ja mavam na 20 - 21 den ovulku,, este vyckaj vyckaj,,,

tinka881
11. jún 2015

@bebe87 vies co, mojmu ked som to povedala, tak najprv hovoril, ze na co, a po týždni sam povedal, že mu to mam kupit a tak mu to zachutilo, ze obom to vecer chystal...povedal, že chuti to ako fanta bez bubliniek

lilimoni
11. jún 2015

@hennyinnsbruck ja pijem tak 7 denne 😅 takze od dnes nepijem kavu a som zvedava, ci budem schopna fungovat a ci mi to pomoze na druhu ciarku 😀

lilimoni
11. jún 2015

@juliett99 sa neponahla potvora jedna 🙄

stanka1986svk
11. jún 2015

@tinka881 juujj tak to je krasne cislol.....tak ja aj ked som s malou bola tehu tak som hcg mala nizsie...lebo ovu mam neskoro tak im to nevychadza do ich tabuliek 😠 tak uvidim...hadam bude vsetko ok...ja idem dnes volat dokimu ci mam prist zajtra alebo az bud.piatok----sa mi to niejako poplietlo 😲

a inak dobre ranko 🙂

lilimoni
11. jún 2015

@orchidea111 to co ti sa specialne vysetrenie robia 😲 more, tolko penazi 🙄 naco si potom clovek plati poistovnu 🙄

juliett99
11. jún 2015

@bebe87 snazim saaaaaaaaaaaa ☹
@tinka881 aj ten moj to chysta kazdy vecer a pripijame si na babetko 😀