Ideme na to aj v júni 2015
Ahojte, kto sa ide pokuuusat v juni ? 🙂 sup sem 🙂
@miamoja2012 a ja fajcim
@orchidea111 no ak vydrzis tak nefajci 😀 zalezi na ake vysetrenia ides 🙂 ak na mnozstvo kyslika v krvy, tak radsej nie 😀
@lilimoni 😀 ale to nejde po ranu bez cigy.. a cakanie na elektricku bez cigy? No je tam toho hodne na vysetrovanie, mam tri sprievodniky.. mi vezmu minimalne pol litra dnes asi 😀
Tak volala som doktorkovi a mam prist v utorok na vysetrenie na krv a aj prsnikov 😲 mozu mat nieco kozy s hcg? 😲
@orchidea111 ber to ako test ake to bude, ked najdes kolajnice 😀
@rula no na preventivku by som mala ist v auguste 🙂 tak asi to chce spojit. Apropoooo babule. Dnes som si nasla v pravom prsniku bolavu hrcku. V mieste ako konci prsnik a zacina podpazusie asi centi nad koncom kostice. To bude asi potna zlaza, ze? Nieco take som uz mala pred asi dvomi rokmi a po cca tyzdni to zmizlo 😒
hm.. . S týmto Ti neporadím, možno sa niektorá ozve a poradí Ti.
Volala som sesterke lebo mi trclo, ze jej minuly rok tam nieco rezali. Tak mala to na oboch stranach a na lavej sa ta zlaza nezmensovala ani po atb. Ze zapal potnych zliaz. Ucpali sa kvoli spreju proti poteniu 😲 no fasa. Tak doktorko moze v utorok omakat aj to 🙄
@juliett99 veru este len pride .mas aj ty dlhsie cykly?
Inak tie co pijete kavicku by sme nemali alebo obmedzit na jednu totizto ka va vraj prekysluje organizmus 😠 ja pijem 2/3kedy ako...
@hennyinnsbruck naposledy som mala 30DC mrchu.. pobolievanie v podbrusku mam od 13DC
ked pijeme inofolic tak staci hodinovy odstup .. pisala som s jednou pani z www.pilulka.sk
Tak v pondelok budem mat vysledky..inak nejake vysetrenie na virusy som si musela zaplatit, 56€... ma skoro slahlo.. a taketo som este nerobila, tak tam mozno bude ten pes zakopany
@hennyinnsbruck ja pijem tak 7 denne 😅 takze od dnes nepijem kavu a som zvedava, ci budem schopna fungovat a ci mi to pomoze na druhu ciarku 😀
@tinka881 juujj tak to je krasne cislol.....tak ja aj ked som s malou bola tehu tak som hcg mala nizsie...lebo ovu mam neskoro tak im to nevychadza do ich tabuliek 😠 tak uvidim...hadam bude vsetko ok...ja idem dnes volat dokimu ci mam prist zajtra alebo az bud.piatok----sa mi to niejako poplietlo 😲
a inak dobre ranko 🙂
@orchidea111 to co ti sa specialne vysetrenie robia 😲 more, tolko penazi 🙄 naco si potom clovek plati poistovnu 🙄

@stanka1986svk viac ti budem vediet povedat zajtra, ked budem mat po kontrole, ale sestricka hovorila cez 4000 hcg. Poslednu mrchu som mala 06.05. Fakt vam baby odporucujem inofolic a folandrol