Ideme na to aj v júni 2015
Ahojte, kto sa ide pokuuusat v juni ? 🙂 sup sem 🙂
@lilimoni @majuskabobi
@littledesire moja mala si pravdu, ten test až kričí, je silnejšia ta kolajnica ako ta kontrolná Waw!!!😃 takze dnes síce nic nebude :( ale streda stvrtok je aj tak dôležitý 🙂 ovulka by mohla byt cca zajtra pozajtra nie?
@lilimoni veď ked sme vcera tak bojovníci by mali vydržať do zajtra a ked budeme zajtra a stvrtok tak by to malo byt super nie? Vieš lebo ked ovulka ma byt 24-48 hodin po pozitívnom teste. Keby bolo do 24 tak bojovníci zo vcera by to mali zvládnuť však? Len sa chcem uistiť. Nechcem radšej každý den tutumutu nech sa spermosky dajú dokopy poriadne 🙂
@tamcika tehotenské testy?ved cakas ovulku, ci?
@majuskabobi jeden je tehu a jeden ovu 😀 treba si vyvestit ktory je ktory 😀
@majuskabobi to som vyhrala testy vraj ovu a tehotenské a došli mi dnes a kukam ze podľa mna tiez su tehotenské obidvoje.
@lilimoni hej veru jej napisem. Ale možno to je znamenie ze ovu uz netreba 🙂
@tamcika ved si ich otvarala,co bolo napísané na obale 😀
@majuskabobi ee neotvárala. Takto mi prisli v obálke 🙂 pisala som tej babe ci nie su tehu vsetky
počuvajte dievčence neviete ako sa ráta tá lut.fáza?má to nejaky význam pri výpočte ovu?
@tamcika ale ved museli byt v obale nejakom :-P
@majuskabobi veď toto na foto su v obale.iba v takomto obale. 5 takCh a 5takych a v obálke . To boli vyhraté súťažne tak asi boli vybraté len 5 z nejakého balenia
@tamcika tyy,na tychto co mas odfotene je napisane pregnancy,na hentych bolo co napisane 🙂)
@majuskabobi tie ružové co testujem? To mam od inej baby a tam bolo nieco ze ovulation Lh
@tamcika kraasny test mojka ;) ratala by skm teda este dva dni za plodne.. ;) v pohode ze ste dali vcera, date zajtra a stvrtok a musi to byt ;)
Co sa tyka tych testov co ti prisli, to su vsetky tehotenske ;) nakoniec ty budes mat s nimi biznis ;)
@tamcika no vidis sme sa pochopili 🙂)
@littledesire super super ty si perfektná podpora 🙂 inak tento mesiac by som asi vďaka Inofolicu vedela aj bez testov 🙂 normálne ma dako tlači v bruchu uz sa hlási ovulka. To som nemavala nikdy. A tie testy su osud asi. Na zajtra mam posledný ovu test ale nebudem potrebovať a tehu mam teda uz vela asi ked nebudem veriť tých dvom //kolajnicam tak aby som ich stale ocikavala 🙂 aj tebe bude treba skor ako mne 🙂
@majuskabobi som zabudla podotknúť ze som blond 🙂 občas mam problém chápať :D a ty co ako si na tom? Nejako som nepostihala vsetko čítať
@tamcika no zajtra este sprav ovu test, aby sme vedeli ci zoslabol, to uz len taky kontrolny ;)
hej no, bude mi treba tehu testy skor, ale ja ich mam doma, dufam, ze sa teda dopracujem k tomu aby som testovala ;)
@littledesire a ked zoslabne tak co to znamená? A kedy plánujes testovať . Ty si tak cca 4dpo tusim nie?
@tamcika ked zoslabne, znamena, ze uz ti klesol lh hormon a bude ovu tusim.. ;)
Ja tak ratam ze som 2dpo, ale podla mna nebola ovu v nedelu ale piatok alebo v sobotu cize mozem byt aj 3 alebo 4 dpo ;), ale ratam ze som 2dpo, lebo sak je 2.6. tak sa mi to lepsie pamata ;)
@littledesire hej a aspoň sa nebudeš skoro testovať 🙂 a testy ti ako ukazovali? Mna uz teraz pichá tak asi mi ukazujú dobre
@tamcika no, mne zacali ukazovat testy ked mi zacal hlien.. pichat ma zacalo na dalsi den az ;) paradoxne ale traz napravo , minule nalavo ;)

@lilimoni neodbalovala som . Idem odfotiť a aj testik spraveny