icon

Ideme na to aj v júni 2015

littledesire
1. jún 2015

Ahojte, kto sa ide pokuuusat v juni ? 🙂 sup sem 🙂

bebe87
11. jún 2015

@stanka1986svk to je taky hlien ktory zacina vytvarat zatku,,, casta je aj v tehu mykoza.. ja som pre nu bola na rizikovom pri malom

zuzkasu
11. jún 2015

@stanka1986svk to je ten správny neboj

tinka881
11. jún 2015

@stanka1986svk aha, ja som bola u gyn, ked mi týžden meskali....clovek sa potesi aj dvom detom, ale neblazni, mame na krku hypo a asi by sme to nezvladli financne

orchidea111
11. jún 2015

@stanka1986svk no to sa ma nepytaj.. tiez som kukala na nete, ze co to vsetko je :D zaujimave veru... my ideme riesit inseminaciu, a toto proste od nas pozaduju.. ale najblizsie sa opytam, na co je to nutne

stanka1986svk
11. jún 2015

@tinka881 nie nemam ovu teraz...9.6 som mala dostat ale nic...tak som v ten den sla k doktorovi a mi zobral krv kedze na usg nic nevidel este..ja mam ovu posunutu som ju mala na 21DC a na 28DC som mala hcg 18.9

nemam ho vela len trosicku...len som nevedela co to

lilimoni
11. jún 2015

@stanka1986svk ja som cele tehu nosila intimku, bo som mala furt vytok a stery cisteee, len som furt "mazala" doki hovoril, ze to je dobre, ze mam cisty vytok, aspon sa mi nestihne zaniest bordel do pipiny 😀

dzanem
11. jún 2015

@muskamala gratulaciaa

dzanem
11. jún 2015

Dnes som podchladena,teplota 36;0 😝

lilimoni
11. jún 2015

@dzanem moja normal teplota je 35,8, cize ked mam 37,2 uz mam horucku 😀 na rano teplota uplne v pohode podla mna 🙂

dzanem
11. jún 2015

@lilimoni zmrznuta treska som 😀 za 4 dni zatial najnizsia teplota

lilimoni
11. jún 2015

@dzanem fungujes ako klimatizacia asi 😀

dzanem
11. jún 2015

@lilimoni postupne vychladzujem 😀 vyzera ze bude teplo,len aby vajka nezmrzli 😅

lilimoni
11. jún 2015

@dzanem nebooooj 😀 aj doktori ich drzia v labaku v chlade 😀 aspon budu dlhsie cerstve 😀

dzanem
11. jún 2015

@lilimoni no veru 😀 budu fresh,keby som tak videla co sa teraz tam deje,ci uz bola ovu,ci sa vajku uracilo na tu cestu na rande so spermiou 😀

dzanem
11. jún 2015

@lilimoni kedy lekar vidi prve zmeny?

zuzkasu
11. jún 2015

@dzanem uz vo dverách 😀 😀 viš ten vyraz tvare hihi

dzanem
11. jún 2015

@zuzkasu no tak teraz neviem ako som vyzerala ja ale debatit sa jej moc nechcelo 😀

dzanem
11. jún 2015

@zuzkasu asi som strateny pripad 😝

lilimoni
11. jún 2015

Och baby, ja tomu mojmu vajku dnes teda dopomaham 😀 tato privezie poobede bazen a ja som zistila, ze v mieste kde bude, nie je rozna zem, tak uz som tam 6 furikov zeme nanosila 🙄 a asi este take 4 budem musiet 😠 ale po kazdom druhom si davam pauzu na terase 🙂
Pisala som dokimu na poradagynekologa a my napisal, ze je zbytocne takto stresovat kvoli "duchovi" 😀 mam skusit testovat po tyzdni, kedy som mala ducha a ist na krv 😀

lilimoni
11. jún 2015

@dzanem trt makovy a nie strateny pripad. Sprav intimco, romantiku a pohar vinka a uvidis ake rande si daju tie mikropotvory 😀

dzanem
11. jún 2015

@lilimoni no krasa,bude to zahradnik 😀 setri sa,ja zas nastupujem na hrabanie sena a zametanie,aspon sa odreagujem

dzanem
11. jún 2015

@lilimoni no sak sexujeme teraz kazdy den 😀 budici tyzden budem testuvat klokana a dufam ze ked nie tak ten clostylbegyt zabere dalsi cyklus 😝

lilimoni
11. jún 2015

@dzanem kludne aj kozmonaut, len nech tam ten cloviecik je 😀

@all volal mi manzel, ze aku pikosku sprave zazil 😀 viezol kamaratovu frajerku na vysetrenie (v auguste ma termin), bo kamos nestihal prist po nu na cas, volakde zostal visiet. A muz, sa jej pytal, ze kam ide a ona, ze na Antolsku ale, ze mu nepovie ku ktorej doktorke, lebo sa bude smiat. A mala pravdu, rehoce sa ako kon. Kocka ide hematologicke doktorke Drakulovej 😀 😀 och, niekomu je proste praca od narodenia sudena 😀

mausy21
11. jún 2015

ránečko dievčence,teda skor obed...ako sa máme?bola som zo psom u veter.zajtra ide pod nož ☹ , operovat očko sa nam zapalilo....dnes dorazili ovu testiky dalšie tak možme veselo testovat...teplotka dnes 36,8...može kolisat však?včera 36,6...až pri ovu sa tušim zvyši..

juliett99
11. jún 2015

@lilimoni 😀 😀 😀 😀 asi mi cvrkneeeeeeeeeeeeeeee 😀 😀 😀

dzanem
11. jún 2015

@lilimoni
Na psychiatrii je doktor Vražda)

mausy21
11. jún 2015

@muskamala inak gratulujeeem..supiš...

lilimoni
11. jún 2015

@mausy21 bubaaaak maly 😒 my bojujeme uz 3 tyzdne s kvasinkami v uskach a nechcu ist do prdele a vyberala som chudakovy kiesta co mal na vajkach 🙄 och to bol boj 😀

dzanem
11. jún 2015

@lilimoni a gynekolog Šuška)

lilimoni
11. jún 2015

@dzanem a patolog bud Smrt a mame ich vstkych 😀 😀 😀