icon

Ideme na to aj v júni 2015

littledesire
1. jún 2015

Ahojte, kto sa ide pokuuusat v juni ? 🙂 sup sem 🙂

katkaform
11. jún 2015

@lilimoni aha, tak potom je mozne v nasom pripade, ze skor spermosky si pockali na 🙂 a ten ovu sa robi rano? a to len jeden den vyjde pozitivny alebo cele plodne dni?

lilimoni
11. jún 2015

@katkaform robi sa praveze poobede 🙂 on silnie az kym nebudu kolajnice az do Prahy a potom zacne blednut po ovulacii 🙂 a spermosky si kludne par dni pockaju 😀 teda baby cakaju 😀 chlapci su rychli plavci ale malo vydrzia 😀

mausy21
11. jún 2015

@lilimoni robím záááprašku....

lilimoni
11. jún 2015

@mausy21 sak sa s tym tolko neser uz 😀 uz toje dobreeeee 😀

katkaform
11. jún 2015

@lilimoni dakujem za vysvetlenie, juj no keby si len mala pravdu, ze by to bolo dievcatko....ale hlavne nech je to vsetko v poriadku. ja som sa aj pri prvom strasne bala....z tehu som sa zacala tesit az po navsteve gynekologa, lebo sice som uz 2tyzdne nemala kramy a test bol pozitivna dialnica, neviem preco som sa strasne bala, ze to bude mimomaternicove tehu....aj teraz sa bojim...

katkaform
11. jún 2015

@lilimoni
@mausy21 nahodou taka zaprazka to je napr pre mna hotova veda. furt nieco domrvim :D:D:D

hennyinnsbruck
11. jún 2015

@lilimoni to tu v innsbrucku 1ockovanie ca 70e hadam da zlavu ked musim dat oboch ockovat .. 😖
@mausy21 veterinar je drahy...jja by som mala dat mladsiemu koleno zoperovat u starsieho ma vyslo 550e.tak ale co clovek nespravi pre milovane zvierata 🙂

lilimoni
11. jún 2015

@hennyinnsbruck a co ma chudak s kolenom?

mausy21
11. jún 2015

@lilimoni vydrž aj tak tam h...o je jedna slabučkaaa ale šak to som čakala ešte je skoro na ovu...dovarím odstavíím a hodím foto možte skuumat.. 😀 😀

hennyinnsbruck
11. jún 2015

@lilimoni ups som sa pretukla...luxaciu nesedi mu dobre koleno vyskakuje/po laicky povedane..dam ho prezriet u veta al nema vysoky stupen pockam do zimy

lilimoni
11. jún 2015

@mausy21 konecne nejakeho ducha tu uvidime 😀

lilimoni
11. jún 2015

@hennyinnsbruck jaaj robili mu rtg a nasli chybu na klbe? Nemas psikov s PP asi. Moj Maximko ma taky krasny rtg 😀 vet hovoril, ze moze vagony tahat a po horach skakat 😀

hennyinnsbruck
11. jún 2015

@lilimoni nerobili ale citit ako vyskakuje aj obcas dava labu divne...starsi je bez pp mladsi s pp. Ale rodicov nemal testovanych na luxaciu..neva po op bude mat plnohodnotny zivot len po operacii je to blbe musi chodit pomaly ,musi zatazovat koleno trosku na figu....

dzanem
11. jún 2015

@zuzkasu pre mna robotu nemas?aj ja som uz Ceska 😀

mausy21
11. jún 2015

beloba...len jemnulinky duch,a možno to aninevidno na tej foto

muskamala
11. jún 2015

@mausy21 mne sa tam marí duch, naživo je to ako vidno? má to aj farbu?

dzanem
11. jún 2015
lilimoni
11. jún 2015

@dzanem ja ti roboru najdem 😀 pod makat na dvor 😀 😀
@mausy21 jaky miniduch 😀 to si kolky dc? 😀

hennyinnsbruck
11. jún 2015

@mausy21 to je ovu test nie?

dzanem
11. jún 2015

@lilimoni dvor tu mam aj ja 😀

mausy21
11. jún 2015

@lilimoni mini ovu duch...11DC

lilimoni
11. jún 2015

@dzanem jeeej nufaci 😀 urcite aj oni ti radi pomahaju 😀 hlavne v kuchyni 😀

mausy21
11. jún 2015

@hennyinnsbruck áno ovu

lilimoni
11. jún 2015

@mausy21 dame mu chudakovi este par dni 😀

dzanem
11. jún 2015

@lilimoni nufaci sa vyvaluju v chladku vonku 😀 buduci tyzden sem zavesim biely test 😅

lilimoni
11. jún 2015

@dzanem ale urcite v lepsom stave ako je ten moj 😀 😀 😀 cez prazdniny, to s malou nejako uludstime 😀

dzanem
11. jún 2015

@lilimoni no u nas tiez neni idealny 😀 potrebuje upravy

mausy21
11. jún 2015

aj my máme dvor nepridete aj k nam?á kopa hliny čaká na vááás dievčence..takže kto to hladal robotu? 😀

mausy21
11. jún 2015
lilimoni
11. jún 2015

@mausy21 ja mam 1500 stvorcovych pyru a zvysok je dom a bordel 🙄 😠 tiez by to potrebovalo 6 chlapov na vikend ale neviem, kde take poziciavaju 😀 😀