Ideme na to aj v júni 2015
Ahojte, kto sa ide pokuuusat v juni ? 🙂 sup sem 🙂
Spravme si okienko, kde si budeme ukazovat ako si zveladujeme dom a dvor a mozno sa nam potom bude chciet aj nieco robit aby sme mohli fotkou zamachrovat 😀
babyyyy, vám šiši, šak nestííííhaam, to čo ste tu stihli popísať ? dig more ...
Jáá testujem najskoooor v nedeľu, ak ma krémeše nepredbehnú
😀 😀
Vy ste skvele
Ja v robote nie su ludia kto by aj chodil do nakupneho centra tak si vas citam a rehocem sa 😀
Moje ovu testy su na ceste kumne som zvedava kedy pridu zacnem potom hned testovat.
@rula ze kremese 😅 😀 😀
@hennyinnsbruck ved čo robiš v robote...pekne treba doma byt ked je take tepluučko..no a kedy maju prist testy? ty si tušim nejak jak jááá že DC?
@hennyinnsbruck no ak na testy budeš čakať toľko koľko na alchemilkový likér, tak s Pánom Jánom, sa tu načakáme na Tvoje čárečky
kremese skapem...tak toto kopirujem aj do mojho slovnika...:D:D:D
@hennyinnsbruck
@lilimoni
@rula
@dzanem počujte o chvilu letím zaviest malú na tanečnúúú ukecajte tu túúú katakaniečo na testíík...kým sa vrátim... 🙂
jajjj zeny ste tu fajne ,, vzdy sa tak nasmejem ze az.... 😉
teraz tu sedim a sefinko (moj drahy) kuka na mna a vravi: maminka tak by som ta teraz pokrtkoval ze by sa len z Teba prasilo... no nemiluj ho. 😀 😀 😀 😀
@rula @hennyinnsbruck a ked pridu, budeme cakat na tehu testy 😀 matko ziva, co to chodi z karibiku cez 4 colnice? 😀

@lilimoni u nas by si takých našla v bufete pri piveee skus u vas.. 😀 ale lenivci su všetci