Ideme na to aj v júni 2015
Ahojte, kto sa ide pokuuusat v juni ? 🙂 sup sem 🙂
@lilimoni si robis srandu? moje NEkozy, ktore viac nemam ako mam na mna z vysoka seru cely zivot. ani pri kojeni nespolupracovali, co uz pri takej malickosti ako zacinajuce tehtenstvo. ved toto baby ja nemam absolutne ziadne priznaky, ale vazne! vobec nic, ale len jebak sa mi nevyhodil, krize su ok, vytok taky normalny ako v neplodne dni, teplotu si nemeriam, chute nist, hlava tiez v poriadku, jedine v podbrusku mi akoby skvrka ale to mavam aj pred kramami :/
Caute dievcence, tak sa pridavam k vam 🙂 júnové snaženie je predsa najlepšie nie? Jún bol vždy pozitívny mesiac lebo končila škola a teraz bude pozitívny tehu test 🙂
Poctivo testujem ovu, snáď som ešte pred, tan nám všetkým držím palce.
@lilimoni asi tak nejkao mohli skor fukat...ja ani ked som "kojila" resp. skor odsavala nez kojila tak sa mi moc nenafukli :( akozu furt rovkane cislo podprdy. len vted som konecne vyuzila cca 8 rocnu nepouzitu podprsenku bez kostic a bez pushup efektu ktoru mi kupil v praveku mm a s ktoru som ho vysmiala, ze ci si zo mna robi srandu, aôebo ci mam pri sexe zazinat svetlo, lebo si asi nevsimol, ze co nosim na hrudi :D inak jeho reakcia bola, ze sak toto bolo najmensie cislo....no vravim vam je to romantik :D
@stanka1986svk gratulaciaaaa 😉
@dzanem dakujem moja...a ty si na tom ako???nestiham vas citat..sa musim polepsit 😝
@zazida vitaj medzi nami sialenymi 🙂
@stanka1986svk to je aky super vysledok 😀 snad si aj ja taky v sobotu najdem 😀
inak ked uz sme pri tom mojom...on teraz uz treti den riesi ze ho boli zub a ako nepojde k doktorovi, takze si vlastne ani len nevsimol, ze sa vlastne nic nedeje... 😠
@lilimoni noo dakujem...tak vidno ze hcg rastie aspon... no uz chcem bambulku vidiet na usg..este tyzden.... to pekne verim ze aj ty budes mat taky vysledok...
nechcela som uz pruzkove lebo nooo nedoverujem im velmi aj ked mi ukazali ducha...ale tak toto vyzera krajsie 😀

@juliett99 jasne a namocim si ruku do teplej vody k tomu :D:D:D: