icon

Ideme na to aj v júni 2015

littledesire
1. jún 2015

Ahojte, kto sa ide pokuuusat v juni ? 🙂 sup sem 🙂

lilimoni
11. jún 2015

@katkaform moj chodi domov z prace az okolo 21 🙄 ale snad bude mat cez vikend volno 🙂

dzanem
11. jún 2015

@stanka1986svk jaa,prezivam ovulacne obdobie)presny den mozem len tipnut ententiky 😀

lilimoni
11. jún 2015

@dzanem sak prekot kazdy den stareho a vybafco 😀

dzanem
11. jún 2015

@lilimoni nemaj boja,vsetko bude,len je hanblivaa 😉

dzanem
11. jún 2015

@lilimoni jj sak ho dojim kazdy den 😀

lilimoni
11. jún 2015

@dzanem s nad sa aspon s digitalom hadat nebude 😀

lilimoni
11. jún 2015

@dzanem snad nie do kybla 😀

katkaform
11. jún 2015

@stanka1986svk @mausy21
@dzanem
@lilimoni
@dzanem
@rula
obrovska gratulacia!!!!!!! super stanka. snad aj ja budem mat take ale na pruzkovom! baby moj drobec sa mi zobudil, zacina mi poobedna sichta, tak stihnem este dnes tak urcite postnem. inak ste naozaj velmi super babizne, skupinka podarena! drzim vsetkym palceky, nech jun je pre vas ten najkrajsi mesiac ;)

zazida
11. jún 2015

@lilimoni dík sak potrebujem spriaznene duse, ked uz chlap o tom nevie, nech ho nevystresujem, tak aspon s niekym zdielat snazenie 🙂

dzanem
11. jún 2015

@lilimoni zeby potom ustna forma opelenia 😀

dzanem
11. jún 2015

@katkaform sup sup prekvap nasss 😉

juliett99
11. jún 2015

@stanka1986svk gratulkaaaaaaaaaaaaaaaaa koncene dalsi virus....l zenske vsetky povinne chytat 😀 😀
@lilimoni si zabila vreka na telesnu 😀
@dzanem toto presne vravi moj drahy ked si ich hladka a tuli sa k nim ze naladíme frekvenciu aby maminka mala vrchol 😀 😀 😀

juliett99
11. jún 2015

@katkaform sichta nesichta cakame testik 😵 😵 😵

stanka1986svk
11. jún 2015

@juliett99 tak tak na vsetky teraz " kaslem a kycham" aby ste to chytili 😀

juliett99
11. jún 2015

@stanka1986svk uz oblizujem monitor nech cim skor dostanem tehu virustek 😝 😝 😝

rula
11. jún 2015

@stanka1986svk perfiš, tešíme sa s Tebou

stanka1986svk
11. jún 2015

@rula dakujem....ja uz cakam kedy aj vy tu podavate testiky...sup sup

rula
11. jún 2015

@stanka1986svk no veď toto, každý deň sem jedna mudí pricapnúť autostrádu

stanka1986svk
11. jún 2015

@rula presne tak...a ty takisto..uz by bolo na case 🙂

rula
11. jún 2015

@stanka1986svk No veď ! to máš teda pravdu. Ale momentálne sa moje telo rozhoduje či cukráreň- krémeše , alebo žubrienka

hennyinnsbruck
11. jún 2015

@rula 😀 😀 no to bude tesnota
@mausy21 ja dnes 10dc o 10dni bude ovulka hadam v utorok/stredu pridu no uvidime...ale keksik mame kazdy 2 den takze nestresujem 😎
@lilimoni 😀 ja z svk objednala tu od nejakej babenky.predtym ebay ale teraz sa mi nechcelo 😝

hennyinnsbruck
11. jún 2015

@stanka1986svk gratulacia 🙂

angels882
11. jún 2015

baby o mimi sa snazime uz rok a pol po mimomaternicovom mi vzali pravy vajickovod tak to ide nejak tazko 😒 no ale uz tri dni ma na dotyk bolia prsia a od vcera ma pobolieva lavy vajecnik niekedy cele podbrusko ms mam mat v sobotu od ovulacii je to 13 dni tak neviem no len sa bojim aby sa mi nezopakovalo mimomaternicove ak by sa to nahodou podarilo

rula
11. jún 2015

@angels882 ale vitaj. Tiež máš za sebou jeden koníkovský životopis. Neboj nič, tu si dobre, pochmúrne myšlienky rýchlo preč. Počkáme do zajtra rána , pekne nám ráno ocikáš testík , vycapíš ho sem, a my už Ťa zdiagnostikujeme.

zuzkasu
11. jún 2015

@katkaform moc Ti prajem dievcatko ja tiez strasne tuzim po dievcatku len vdaka tomu som muza zlomila tak snad raz bude dievcatko

rula
11. jún 2015

@zuzkasu prosím Vás, chce tu niekto chlapca okrem lilimoni ? No , mne je to jedno, ale môj panáčik chce syna, tak neviem , či bol v dobrom delostreleckom krúžku. Ak nie, pošlem ho na manévre.

zuzkasu
11. jún 2015

@stanka1986svk gratulujem
@zazida
@katkaform babule vitajte medzi nami
dnes som kupila 4 testy takze nech uz je nedela 🙂 boze inak idem si vo vlaku citam Vas a na plnu hubu som sa zacala smiat vsetci na mna cumeli boze co Vy mi robite 😂😂😂😂

zuzkasu
11. jún 2015

@rula moja ja uz dvoch chlapcov mam a je tu fakt ziivo nejaku sekeruna nich treba a mne nejaku kamosku 😂😂😂

mausy21
11. jún 2015

@angels882 vitaj u nás...

orchidea111
11. jún 2015

Tato pol hodinova prestavka vzdy tak s vami ubehne, ze uz ani nestacim teagovat, lebo ked dociatam, musim zas pracovat 😀 a hlava jak melon po tolkych infoskach.. az sa stracam 😀