icon

Ideme na to aj v júni 2015

littledesire
1. jún 2015

Ahojte, kto sa ide pokuuusat v juni ? 🙂 sup sem 🙂

lilimoni
11. jún 2015

Ahojte kocky 🙂 bazen sa uz dve hodiny napusta a asi este dalsie dve bude 😀

lilimoni
11. jún 2015

@mausy21 ja som vestilaaaaaaa 😀

hennyinnsbruck
11. jún 2015

@mausy21 prepac 😀
Ja ich este nemam doma hadam pondelok utorok dorazia hned zacnem potom testovat 🙂

lilimoni
11. jún 2015

@zuzkasu takyto bazenik mame uz aj my 😀 4,57x1,22 😀 som netusila, ze tolko vody mam v studni 😀

lucia1002
11. jún 2015

@dzanem a ides do toho? kolko sa snazite?bola si aj na folikulometrii...lebo my sa snazime od novembra...ale ja mam problem s nepravidelnymi cyklami a posledne 2 cykly mam pocit ze ani ovulka nebola...a bola som tento cyklus na folikulometrii a mala som male vajicka, tak preto budem brat clostilbegyt...

lilimoni
11. jún 2015

@zuzkasu a pri bazene na lehatku sa pisat neda? 😀

lilimoni
11. jún 2015

@katkaform halo, este nemas po sichte? 😀

lilimoni
11. jún 2015

@dzanem pocuj na ustnu formu oplodenia ti kyblik netreba 😀 to sajes rovno zo zdroja 😀

lilimoni
11. jún 2015

@hennyinnsbruck nie ze budeme 100 rokov cakat ako na alchemikovicu 😀

hennyinnsbruck
11. jún 2015

@lilimoni 😀 teraz som sa tak zasmiala az kolegyna namna kukla 😀 si zabila.... 😀

katkaform
11. jún 2015

@lilimoni ste ma ukecali ale takéto nervx teda...cakal som dialnicu a najprv nist a potom slabulinky dusik a keď vyschlo aj tak je to slabucko vidieť...ale JE TO TAM chapere že mi z mobilu nejde pridať foto :(

lilimoni
11. jún 2015

@katkaform ako to? Nenacita? 😠

lilimoni
11. jún 2015

@katkaform aj by som zabudla, gratulkaaaaa cica 😀

lilimoni
11. jún 2015

@hennyinnsbruck sak to by ti uz skor aj pesi doniesli 🙄

rula
11. jún 2015

@katkaform no vidíš, ešte že si sa k nám pridala, my vidíme duchov aj bez testu. jak si sa báááála, ščúl ani nezaspíš a zajtra si kúpiš plnú igelitku testov 😀 Blahoželáááám,budeš mama

mausy21
11. jún 2015

@katkaform jeeej super som ti vravela testuuj, je to tam tešíme sa všetky s tebou!!

mausy21
11. jún 2015

@hennyinnsbruck no prepačim teda ale nech sa to viac neopakuje prosíím 😀 😀 , tak to som zvedava potom na tie tvoje kolajnice,dufam že to tento mesiac dáme..inak ma šlaktrafiii

mausy21
11. jún 2015

@lilimoni tak snad tá tvoja veštba víde,bolo by fajn..to ma pred prvou nočnou moj mm tak snad by ešte aj energiu mal,necham sa prekvapit

hennyinnsbruck
11. jún 2015

@lilimoni 😀 za tri dni tu maju byt tak som aj ja zvedava

@mausy21 😀
Som aj ja zvedava na moje kolaje uz som dlho netestovala...

dzanem
11. jún 2015

@lucia1002 na Vianoce som potratila,odvtedy sa nam teraz nedari,predtym sme sa snazili rok,folikulom.mi nerobili,vyzera to ze je to ok,folikul mi pozeral,aj imuno vysetrenia mam porobene aj hormonalny profil,takze myslim ze doktorka bud tipuje co este skusit alebo to je uz posledna moznost u mna lebo ani inofolic nezabral,drahy pojde na zubrienky a uvidime teda co dalej(

dzanem
11. jún 2015

@katkaform tak gratulujemm)

dzanem
11. jún 2015

@lilimoni a vyleze to aj usami 😀

hennyinnsbruck
11. jún 2015

Po narocne nudnom dni ma cakala doma mnam vecera /moje oblubene jedlo 😀 ach zivot je pekny 🙂 ideme kuk telku a drichmat...nic nerobenie unavuje...som zvedava na zajtrajsok.hrmi teraz prsi ak bude zajtra skaredo vsetci sa natrepu do nakupneho centra...juhuu cas prejde Trinkgeld bude faaajn..

zuzkasu
11. jún 2015

@katkaform
super gratulujem 👏
@lilimoni toz neda kurna nemam lehatko ale zozenieme pocuj inak to mate mega bazen do toho pojdeme ked toto praskne 😉

zuzkasu
11. jún 2015

@rula teda pani vestica sak aj mne uz vyvestite😜budem mat to dievcatko ci nebudem?

majuskabobi
11. jún 2015

@hennyinnsbruck mnaam,co to jee

dzanem
11. jún 2015

Na dobru noc,ziadny test? Sup sup 😝

bebe87
11. jún 2015

Tak baby ja som ich svine jedny dostala... :/ snad nabuduce...

zuzkasu
11. jún 2015

@dzanem no sup sup sak tesy sa robia rano 😜 ale aj ja len kukam kto co

zuzkasu
11. jún 2015

@bebe87 ojoj to ma mrzi vyzeralo to nadejne, neboj nabuduce, date nejaku dovcu sup sup a je to tam