Ideme na to aj v júni 2015
Ahojte, kto sa ide pokuuusat v juni ? 🙂 sup sem 🙂
Och zenske, bazen sa este plni 🙄 a zajtra pokracovanie 🙄 ste tomu zasa dali takto navecer 😀 kavu som dnes uz nepila a celkom v pohode som to zvladla, az sa cudujem, ze este dycham 😀 ieem hodit sprchu a chrochnit 😀
@dzanem ja som si myslela ze mas podobny problem ako ja..no snad bude drahy mat pirane v poriadku a dalsi mesiac to vyjde... 😉 no veru, ked uz dr. nevie co tak skusa vsetko...ale tak hlavne je to, aby sa zadarilo...je to strasne, ked sa nedari, kazda len cakame...kiezby to bolo aj u nas jednoduchsie ☹
ahojte dievcata...tak ja som bola na pohotovosti lebo ma bolelo podbrusko.... ze to je normalne... a na usg este nic nevidno....ale hcg v utorok bolo 18,9 a dnes 84,6 takze pekne rastie..ze sa nemusim bat..ze je to v poriadku...len preto to nevidno lebo neskoro ovulka.... a ze mam zacat brat magnesium aby som necitila tak tie krce...ze to sa maternica roztahuje
@katkaform gratulujem 🙂
@lilimoni jajj ako ti zavidim v dobrom ten bazen 😀
@zuzkasu jejj si tu..uz som myslela že všetky spia..... no pokial sa snazia tak je to v poriadku 😀
@bebe87 skoda ☹ ideme na to spolu v juli 😉 aj ked mne sa po troch dnoch kramy zastavili.. mozno z toho tepla alebo co..
@orchidea111 a neskušala si si robiť testik..lebo v teple by si mala mať silnejšie a nie že sa ti zastavia
Dobre rano koceny 😀 tak moj drahy si o pol jedenastej zmyslel vyputit pirane 😀 😀 😀 takze som trosku ako matoha 🙄 rano ma cakalo deci kavy a po hlte som myslela, ze ju vypustim na terasu 🙄 ja som uz u nasich v Ba a mala si zmyslela, ze nejde do rannej druziny. Druhy krat za tento rok 🙂 tak pozera rozpravocku 😀
@orchidea111 aj mne sa posledne po troch dnoch zastavili, takze bud si najdes teraz // alebo boli rozluckove a o 4 tyzdne budu kolajnice 😀
@stanka1986svk baba stresy tu robis 😀 aspon, ze to hcg stupa 🙂
@stanka1986svk dnes idem na sono, tak som zvedava ci už moju fazulku budem vidiet. Kedy si mala na posledy mrchu? Ja som sa dnes chcela opýtať gyn ci mozem uzivat magnezium, lebo ja mavam obcas dost vysoky tlak a pulz. Mna neboli v podbrusku, ale minuly vikend som spinila, tak som sa zlakla, ale že je to normalne
Dobré ránko dievčatá. Tak som si skúsila robiť ešte aj ten mamatest, jeden večer, jeden dnes ráno a tá čiarka bola oveľa slabšia ako na pepino teste, hoci mamatest z rána bol o niečo silnejší ako ten čo som robila večer, tak dúfam, že bude čiaročka silnieť. Inak včera večer som dostala neprekonateľnú chuť na omietku 😀 a zasa som chcela ovoniavať čerstvý betón. Napadlo ma dať si kalcium a ono to prešlo, ale dnes ráno mám zasa chuť na omietku 😀 . Ach, nech už je tá druhá čiaročka dostatočne silná, nech ju môžem už aj manželovi ukázať ....
@muskamala tak snad do konca tehotenstva nevyjes cely byt B-) inac gratulujem muska
@littledesire dnes na teba myslím,aby žiadna mrcha nedošla a v nedelu čakame // čiaročky 🙂
ja som celý týždeň rozlietaná,užívam si slniečko a bazen kým nie som tehu nachytám brozn 😀 aspoň mi to po 6 DC rýchlo zbehlo a v pondelok zbehnem ku Dr., som zvedáva či nebude pasívna,že sa mame snažiť aj bez jej pomoci

@zuzkasu vsetci tu len strasia duchmi 😀 chcem ciarky ktore mi vyrazia ocne bulvy