icon

Ideme na to aj v júni 2015

littledesire
1. jún 2015

Ahojte, kto sa ide pokuuusat v juni ? 🙂 sup sem 🙂

dzanem
11. jún 2015

@zuzkasu vsetci tu len strasia duchmi 😀 chcem ciarky ktore mi vyrazia ocne bulvy

bebe87
11. jún 2015

@zuzkasu no nende to len tak lahko.... no nic.. joooooj zase . Joooij 😠

lilimoni
11. jún 2015

Och zenske, bazen sa este plni 🙄 a zajtra pokracovanie 🙄 ste tomu zasa dali takto navecer 😀 kavu som dnes uz nepila a celkom v pohode som to zvladla, az sa cudujem, ze este dycham 😀 ieem hodit sprchu a chrochnit 😀

lucia1002
11. jún 2015

@dzanem ja som si myslela ze mas podobny problem ako ja..no snad bude drahy mat pirane v poriadku a dalsi mesiac to vyjde... 😉 no veru, ked uz dr. nevie co tak skusa vsetko...ale tak hlavne je to, aby sa zadarilo...je to strasne, ked sa nedari, kazda len cakame...kiezby to bolo aj u nas jednoduchsie ☹

zuzkasu
11. jún 2015

@dzanem sak pockaj raz bude, v nedelu testujem

stanka1986svk
11. jún 2015

ahojte dievcata...tak ja som bola na pohotovosti lebo ma bolelo podbrusko.... ze to je normalne... a na usg este nic nevidno....ale hcg v utorok bolo 18,9 a dnes 84,6 takze pekne rastie..ze sa nemusim bat..ze je to v poriadku...len preto to nevidno lebo neskoro ovulka.... a ze mam zacat brat magnesium aby som necitila tak tie krce...ze to sa maternica roztahuje

stanka1986svk
11. jún 2015

@katkaform gratulujem 🙂

stanka1986svk
11. jún 2015

@lilimoni jajj ako ti zavidim v dobrom ten bazen 😀

stanka1986svk
11. jún 2015

@zuzkasu jejj si tu..uz som myslela že všetky spia..... no pokial sa snazia tak je to v poriadku 😀

mausy21
11. jún 2015

mna pobolieva podbruško lava strana čo toooooo 😕 , mm sa spršiii tak ideme tutumutu...ráno dievčenceeee 😉
@bebe87 neboooj buduci mesiac to dáááš!

orchidea111
12. jún 2015

@bebe87 skoda ☹ ideme na to spolu v juli 😉 aj ked mne sa po troch dnoch kramy zastavili.. mozno z toho tepla alebo co..

katkaform
12. jún 2015

@bebe87 aj ja odporucam dovcu. Nas v máji vypustili iba na predĺžený víkend do talianska bez krpca a ahaho tam - sú dve ciarky 🙂 hod mnozenie za hlavu a uzivaj si manzela a príde to samo. Drzim palceky

stanka1986svk
12. jún 2015

@orchidea111 a neskušala si si robiť testik..lebo v teple by si mala mať silnejšie a nie že sa ti zastavia

tinka881
12. jún 2015

@mausy21 dnes ked budes testovat, bude ešte silnejsia, len predtym nepi vela vody. Inak, ja som mala pri ovu teste vzdy jednu bledsiu a aj tak sa nam zadarilo. Dnes idem na kontrolu, ci už je vidiet na sone, lebo krvne testy boli pozitivne

lilimoni
12. jún 2015

Dobre rano koceny 😀 tak moj drahy si o pol jedenastej zmyslel vyputit pirane 😀 😀 😀 takze som trosku ako matoha 🙄 rano ma cakalo deci kavy a po hlte som myslela, ze ju vypustim na terasu 🙄 ja som uz u nasich v Ba a mala si zmyslela, ze nejde do rannej druziny. Druhy krat za tento rok 🙂 tak pozera rozpravocku 😀

@orchidea111 aj mne sa posledne po troch dnoch zastavili, takze bud si najdes teraz // alebo boli rozluckove a o 4 tyzdne budu kolajnice 😀
@stanka1986svk baba stresy tu robis 😀 aspon, ze to hcg stupa 🙂

lilimoni
12. jún 2015

@tinka881 ked dostanes foto fazulky, tak nam ho sem prilep 😀 nech sa nakazime 😀

dzanem
12. jún 2015

@lucia1002 uvidime,vyskusame a pockame ako dopadne vysetrenie,co narobime,drzim ti palce nech to vide 😉

dzanem
12. jún 2015

@zuzkasu az v nedelu? 😝

tinka881
12. jún 2015

@lilimoni myslis, ze hned dostnem foto?ja, že az ked bude väcsie....

dzanem
12. jún 2015

@lilimoni dobre ranko)no ty si jasna,vypustanie kavy po hlte,vidis klokan kavu nema rad 😀

lilimoni
12. jún 2015

@tinka881 niekto dostava kazde sono 🙂 kamaratka mi ukazovala taku pidifazulku na fotke 😀 😀 😀

tinka881
12. jún 2015

@lilimoni tak som zvedava 🙂 chcem vas vsetky nakazit....

lilimoni
12. jún 2015

@dzanem zajtra idem testit, tak drzte palce, nech uz tam nieco bude, bo ma slak trafi z toho klokana krpateho 😀

lilimoni
12. jún 2015

@tinka881 vsak si vypytaj ked bude sono robit 😀 on len stlaci gombicek a fotka vyleze 🙂

tinka881
12. jún 2015

@stanka1986svk dnes idem na sono, tak som zvedava ci už moju fazulku budem vidiet. Kedy si mala na posledy mrchu? Ja som sa dnes chcela opýtať gyn ci mozem uzivat magnezium, lebo ja mavam obcas dost vysoky tlak a pulz. Mna neboli v podbrusku, ale minuly vikend som spinila, tak som sa zlakla, ale že je to normalne

lilimoni
12. jún 2015

@tinka881 urcite mozes magnezium 🙂 len ti prospeje 🙂

muskamala
12. jún 2015

Dobré ránko dievčatá. Tak som si skúsila robiť ešte aj ten mamatest, jeden večer, jeden dnes ráno a tá čiarka bola oveľa slabšia ako na pepino teste, hoci mamatest z rána bol o niečo silnejší ako ten čo som robila večer, tak dúfam, že bude čiaročka silnieť. Inak včera večer som dostala neprekonateľnú chuť na omietku 😀 a zasa som chcela ovoniavať čerstvý betón. Napadlo ma dať si kalcium a ono to prešlo, ale dnes ráno mám zasa chuť na omietku 😀 . Ach, nech už je tá druhá čiaročka dostatočne silná, nech ju môžem už aj manželovi ukázať ....

majuskabobi
12. jún 2015

@muskamala tak snad do konca tehotenstva nevyjes cely byt B-) inac gratulujem muska

lilimoni
12. jún 2015

@muskamala kup si digitest 😀 s tym sa ti bude urcite dobre pred manzelom machrovat 😀 a omeleta na noc nebol dobry napad 😀 este, ze si ju prekonala 😀

vikina6
12. jún 2015

@littledesire dnes na teba myslím,aby žiadna mrcha nedošla a v nedelu čakame // čiaročky 🙂

ja som celý týždeň rozlietaná,užívam si slniečko a bazen kým nie som tehu nachytám brozn 😀 aspoň mi to po 6 DC rýchlo zbehlo a v pondelok zbehnem ku Dr., som zvedáva či nebude pasívna,že sa mame snažiť aj bez jej pomoci