icon

Ideme na to aj v júni 2015

littledesire
1. jún 2015

Ahojte, kto sa ide pokuuusat v juni ? 🙂 sup sem 🙂

hennyinnsbruck
12. jún 2015

@lenkaoravcova rado sa stalo. 😉

lenkaoravcova
12. jún 2015

mne dosla ms tuto stredu takze ja si este pockam a neviem ci to stihneme lebo manzel ide 28 na tyzden na sluzobku ☹

lenkaoravcova
12. jún 2015

Este prepacte ze otravujem odporucate robit tie ovu testy? lebo zase kopec ludi mi vravi ze je lepsie sa nato nesustredit a vtedy to pride tak sa neviem rozhodnut

hennyinnsbruck
12. jún 2015

@lenkaoravcova ale co by si otravovala !!!!!! 😀 ono je to diskutabilne niekto skusa 1 mesiac sup je tehu niekomu dopomozu prave ovu testy a ine skusaju skusaju a nic .je to aj o psychike samozrejme treba to brat sportovo ked sa nepodari ale lahko sa to pise ale tazsie robi.... 🙂

orchidea111
12. jún 2015

@lenkaoravcova ja som tiez tentokrat objednavala od lauritky 😉

lucia1002
12. jún 2015

@juliett99 ja som s chlapom uz 2dni nebola, takze plodenie sa odklada.., 😀 navyse ja by som aj rada plodila, len moje telo akosi nespolupracuje, tak som vo faze cakania na mrchu :-\ vam vsetkym prajem dobre rano a ja si prajem dobru noc 😀

orchidea111
12. jún 2015

@hennyinnsbruck tak ja mam pravidelnu ovu, aj ju vzdy citim.. takze testy moc nepotrebujem, ale ked uz suntie tehu vzdy negativne, aspon na ovu budem mat dve ciarky 😀 musime zamiesit pred tym, nez odidem na slovensko 😀

lucia1002
12. jún 2015

@katkaform no ja budem minimalne v marcovkach..:-\ teda pevne v to verim, ze buduci cyklus bude posledny 😉 tak dufam ze som sa nakazila 😀

lucia1002
12. jún 2015

@juliett99 kolky dc si? Carocka pekna len jej este dost chyba 😉

rula
12. jún 2015

@lenkaoravcova vitaj, cíť sa tu ako doma. Aj rybkaa má testy. A ri testovať ovu , alebo nie ? Ak nemáš istotu, kedy ju máš a nepoznáš ovu ani podľa hlienu, tak možno jeden cyklus by si to mohla odsledovať ako funguje tvoje bruško , ak máš čas, pomôže Ti k presnosti aj meranie bazálnej teploty. nájdeš viac v témach o bazálnej teplote.

lucia1002
12. jún 2015

@lenkaoravcova zalezi ci vies aj bez ovu testov kedy mas ovu alebo nie..ja mam nepravidelny, tak testujem a nemam ani ziadne priznaky, tak by som len mohla hadat kedy mam ovu 😀 snad ovu pride skor ako odide mm na sluzobku 😉

juliett99
12. jún 2015

@lucia1002 je mi asne ze jej coto chyba preto vravim ze vikend je nas.. (sami dvaja cely dom pre seba) cvrcek ide s babi na vylet hahahah 😀 😀 😀

juliett99
12. jún 2015

@lucia1002 dnes som 19DC 😉

mausy21
12. jún 2015

@tinka881 vážne?no super...lebo hovorím včera ma podozrivo menštruačne boleleo bruško..nechame sa prekvapit

mausy21
12. jún 2015

@juliett99 aj my budeme usilovne pracovat cely víkend...dnes ho necham oddychnut,ale zajtra nech si ma neprajeeeee 😀 😀

lenkaoravcova
12. jún 2015

@hennyinnsbruck no vsak presne tak ja som to nikdy neriesila mam 2 zdrave deti a aj tretie sa podarilo hned teraz po potrate skusame 2 mesiace a nic toto bdue treti a prekvapilo ma to

mausy21
12. jún 2015

@rula
@lilimoni ,
@hennyinnsbruck dnes teplotka zasa stupla pekne 36,9...som zvedava na ovu testík o 18h vám ho sem šupnem...myslím že ovu je blíízko...utekam teraz s mojou krasavicou na tu operaciu toho očenka a poobede so tu,testííkujte a inak máme tehu krrasne
@katkaform tak gratulujem.....držte nam palceee

mausy21
12. jún 2015

@lenkaoravcova ja teraz prvy mesiac skušam ovu testiky aj teplotu meriam celkom ma to chytilo 😉 , a možno to pomože inak sa snažime od januara...tak uvidime

lenkaoravcova
12. jún 2015

@mausy21 a kolko ste sa snazili pri prvych dvoch? no vyskusam teda aj ja aspon jeden mesiac dakujem pekne dievcata

mausy21
12. jún 2015

@lenkaoravcova obaja boli na prvu šupu,teda povedala som že chcem tak dalši mesiac bolo pri oboch bez ovu testov a nejakych meraní teplotky,tak teraz skušam toto ale uvidiiim dufam že zabere...neboj skus kup testy od lauritky alebo korytnacky...a ideš nato...

lenkaoravcova
12. jún 2015

@mausy21 vsak toto presne teda ja som aj tretie cakala bez problemov len do 15 teho tyzdna ☹ ale nevesiam hlavu jasne vieme v com bol problem a verim ze skor ci neskor sa podari ale aspon si potvrdim ze kedy presne tu ovu mam dakujem

bebe87
12. jún 2015

@mausy21 ovu pride ked ti teplotka klesne,,, a potom zacne stupat 😉

zuzkasu
12. jún 2015

@lenkaoravcova
@mausy21 niekto si povie že tretie čo Ti šibe? si normálna? ale baby verím, že mi to tretie dáme ked nie teraz tak inokedy 😀 držím nám palce

zuzkasu
12. jún 2015

@lenkaoravcova Aj Ty asi ešte túžiš po dievčatku tako ako ja že? ked máme už tých chlapcov 😀

lenkaoravcova
12. jún 2015

@zuzkasu ked som zostala tehotna treti krat tuzila som po dievcatku potom co som si presla potratom v priamom prenose doma a videla aj plod poviem ti je mi to uz uplne jedno len nech sa podari ci chlapec ci dievca ja proste len tuzim po tretom babatku 🙂

lenkaoravcova
12. jún 2015

@zuzkasu ja na tom nic divne nevidim 3 deti to je podla mna krasna rodinka 🙂

dzanem
12. jún 2015

@muskamala oo ake chute murarske)ja som len curala jak dostihovy kon

@lucia1002 no moj si tiez mysli ze chyba nieje v nom ale pojde 😀 teraz mam dostat ms 23.a nasadit lieky

zuzkasu
12. jún 2015

@lenkaoravcova určite zdravie je prvoradé, není nad to tiež mam za sebou jeden potrat kedy som vsetko videla ale to ešte pred druhým synom, Viem že je to velmi ťažké čo prežívaš, zrejme niečo nebolo v poriadku a teraz maš dalšiu šancu na zdrave krasne babatko, Moc Ti to prajem

zuzkasu
12. jún 2015

@dzanem no vitaj baby kurna de ste? sak tu skapal pes

dzanem
12. jún 2015

@zuzkasu noo nazdo 😀 vy testujete ja hrabem travu a odpadavam uz do sena