icon

Ideme na to aj v júni 2015

littledesire
1. jún 2015

Ahojte, kto sa ide pokuuusat v juni ? 🙂 sup sem 🙂

sisaaaaa
12. jún 2015

@rula no,to si uz 7. cyklus furt hovorim....som sa sem prestahovala zo skupinky "budeme tehotne v januari"?... Pol roka v prdeli,ale uz to musi prist😁

lilimoni
12. jún 2015

@rula joooj my asi nie sme a mame toho ovela menej ako oni a vobec ich nechapeme, ze chodia unaveni z roboty. Vsak mi mame na starosti iba pracu a domacnost a podaktore aj decka 🙄

mausy21
12. jún 2015

@rula
@lilimoni , no šak inak v poslednej dobe je až moc aktívny sa čudujem normalne na zamyslenie, ale nočne su smrt!!! ale keby mi ovu vyšlo na 15 tak to ho ešte zlomim v pondelok pred nočnou či mali by sme asi aj 16 teho čo??poistit...

mausy21
12. jún 2015

@lilimoni tak taaak..ale ja som momentalne už 2,5mesiaca pn tak som tichučko čo sa unavy týka... 😀

lilimoni
12. jún 2015

@mausy21 obden je v pohode 🙂

sisaaaaa
12. jún 2015

@lilimoni jooj,neprovokuj,som silna a nepoddam sa skor😀😀😀nemam ziadny doma nastastie😀 minule som pristihla nasho psa,ako uteka s krabickou o dusu😁je to zlodej a lupeznik,kradne co sa da😁😁😁

lilimoni
12. jún 2015

@mausy21 ja som rok doma 😀 ale narobena som jak jedno hovado 😀

lilimoni
12. jún 2015

@sisaaaaa takeho lupica mam aj ja doma 😀 uz som ho nahanala po dvore aby mi vratil podprdu 😀 😀 😀

mausy21
12. jún 2015

@sisaaaaa počuj ked nemaš doma test tak skus domáááci...som tu našla jednu temu taku že normalka do bieacieho prostriedka, savo ,vanisch sa vicikuškááš a vraj ked penííí tak si a ked nie tak niišt!!!....dobra hovaduina že:ale normalne to tam niektore pre srandu skušali aj tehu aj netehu...tak šup cikat do sava aj pre teba to plati
@lilimoni

mausy21
12. jún 2015

@lilimoni rok doma?to ci neni sprostééé?chudák chlap...a ešte ho znásilnuješ ustatéého po večeroch,,, 😀 😀

rula
12. jún 2015

@lilimoni šak toto, chudaci chlapi , raz by som chcela vyjsť z domu bezstarostne ako muž, bez tašky, klúče, mobil , peňaženka vo vačku a hotovo,šeci muži tak chodia... a my ženy ? ovešané a ustarostené.

lilimoni
12. jún 2015

@mausy21 jo jo ta koluje aj na fb 😀 😀 tak sup vsetky vystat do sava a spravime prieskum 😀

mausy21
12. jún 2015

vy dve ste na rade....počkaj mame tu aj original tehulu tušim musime ju nahovorit,,,,ked zašumi je to tam...ja netehu idem nato 😕

rula
12. jún 2015

@mausy21 to čo je za haluz, to očujem prvý raz, teraz to šecky pojdeme skúšat, ty si opica

lilimoni
12. jún 2015

@mausy21 a chudak raz za mesiac povysava a umyje dlazky a funi ako mamut 😀 tak som mu povedala, este mame dve kupelne a schody nekoncia v jedalni ale idu az do pivnice a aj terasu treba umyt. Kukal ako puk, tak mu vravim, ze to robim skoro kazdy den a este aj malu mam na starosti 😀 tak mam chapaveho muza doma 😀

mausy21
12. jún 2015

@rula normalka som sa včera uštavala od smiechu ked som to našla...ale ktovie možno natom niečo je...tie čo boli tehu to normalne šumelo ako šumienka tím čo nie len trošku zapenilo...no hybaj teda čurat...ide ešte niekto?

lilimoni
12. jún 2015

@rula si to kukni tu na konovi, ze domaci tehu test 😀 https://m.facebook.com/PrecoLudomHrabe/photos/a...

mausy21
12. jún 2015

@lilimoni no aj moj to robil pred rokom 😖 ked som mala uraz a nohu celu v sadre od rozkroku po členok...ale len raz umyl a povysaval potom mesiac nič...tak som so sadrou a barlami umyvala a vysavala ,jaka paradička?!!!ale nie v celku j e velmi starostlivy len taketo veci teda vooobec nemusii o maleho sa staral ked mal pol roka bo som šla do roboty takže nemooožem povedat!!len ma ščuul nezničte že jak si zastáávam ,ja viem je to chlap 😀

rula
12. jún 2015

našla som len sprej na fľaky, na hladine sa urobili bublinky ale nič nešumelo

lilimoni
12. jún 2015

@rula si ocikala sprej? 😀 😀 😀 moze byt aj vanish? 😀

mausy21
12. jún 2015

može byt aj vanisch

zuzkasu
12. jún 2015

@rula
@lilimoni no veru aj muz ze ty si urcite vtom ked ta reves a aj mi ideme do nulteho lebo je letny 😉

lilimoni
12. jún 2015

@mausy21 co bojis. Ja som muklovala so zapalom pluc a on umieral so soplom 🙄 tu plati mudrost ktoru som citala. Ze lekarstvo zvladne divy a vynaslo lieky, vdaka ktorym sa zena so zapalom pluc zvlada starat o manzela so soplom 😀 🙄

zuzkasu
12. jún 2015

@lilimoni
@rula
@mausy21 to fakt cikate na chemiu???? tu temu som citala ale prislo mi to divne teda baby a co sumelo jak sumenka? hihi sa tu smejem

vikina6
12. jún 2015

baby dnes som 6DC a asi pred 3 hodinami ma začalo pichať v podbrušku,možno vaječník ale teraz už mam také krče že mi tá bolesť vystreluje aj niekde do zadu a sa chcem isť sprchnúť ale až sa bojím vstať aby to nebolelo...čo to môže byť?nestretli ste sa s tým?aj pred mrchou ma pichalo na lavej strane a teraz zase

lilimoni
12. jún 2015

Nasla som Savo 😀 ako sumienka 😀

sisaaaaa
12. jún 2015

@lilimoni on kradne co sa da,ponozky najradsej,ale nepohrdne ani spodarmi,papucami,co sa da,dnes mi ukradol aj odlicovacie tampony😀😀😀

zuzkasu
12. jún 2015

ja som asi debil ale co je to ta lutela
na faza? kokos sak dve deti mam ani nevim jako a zrazu sa dozvedam veci okolo toho zeby ani nenapadlo a ze cikact do sava no skusim mame povedat co povie 😂😂 ma rovno do niekam objedna 🙈🙈🙈😃

sisaaaaa
12. jún 2015

@lilimoni nehovor 2 krat😂 a nevyleti mi kupelka ci wc do vzduchu????😂😂😂😂

mausy21
12. jún 2015

@vikina6 tak na ovu je to priskoro...a nič ine nemaš?výtok iny alebo tak?ja som to mala a zistili mi cystu dva mesiace dozadu,zničoho nič ma strašne rozpichali vyječníky až som musela k dokimu bo akoby s nožoma mala som cystu 3cm..