Ideme na to aj v júni 2015
Ahojte, kto sa ide pokuuusat v juni ? 🙂 sup sem 🙂
@sisaaaaa počuj ked nemaš doma test tak skus domáááci...som tu našla jednu temu taku že normalka do bieacieho prostriedka, savo ,vanisch sa vicikuškááš a vraj ked penííí tak si a ked nie tak niišt!!!....dobra hovaduina že:ale normalne to tam niektore pre srandu skušali aj tehu aj netehu...tak šup cikat do sava aj pre teba to plati
@lilimoni
vy dve ste na rade....počkaj mame tu aj original tehulu tušim musime ju nahovorit,,,,ked zašumi je to tam...ja netehu idem nato 😕
@mausy21 a chudak raz za mesiac povysava a umyje dlazky a funi ako mamut 😀 tak som mu povedala, este mame dve kupelne a schody nekoncia v jedalni ale idu az do pivnice a aj terasu treba umyt. Kukal ako puk, tak mu vravim, ze to robim skoro kazdy den a este aj malu mam na starosti 😀 tak mam chapaveho muza doma 😀
@rula si to kukni tu na konovi, ze domaci tehu test 😀 https://m.facebook.com/PrecoLudomHrabe/photos/a...
@lilimoni no aj moj to robil pred rokom 😖 ked som mala uraz a nohu celu v sadre od rozkroku po členok...ale len raz umyl a povysaval potom mesiac nič...tak som so sadrou a barlami umyvala a vysavala ,jaka paradička?!!!ale nie v celku j e velmi starostlivy len taketo veci teda vooobec nemusii o maleho sa staral ked mal pol roka bo som šla do roboty takže nemooožem povedat!!len ma ščuul nezničte že jak si zastáávam ,ja viem je to chlap 😀
našla som len sprej na fľaky, na hladine sa urobili bublinky ale nič nešumelo
može byt aj vanisch
baby dnes som 6DC a asi pred 3 hodinami ma začalo pichať v podbrušku,možno vaječník ale teraz už mam také krče že mi tá bolesť vystreluje aj niekde do zadu a sa chcem isť sprchnúť ale až sa bojím vstať aby to nebolelo...čo to môže byť?nestretli ste sa s tým?aj pred mrchou ma pichalo na lavej strane a teraz zase
Nasla som Savo 😀 ako sumienka 😀
ja som asi debil ale co je to ta lutela
na faza? kokos sak dve deti mam ani nevim jako a zrazu sa dozvedam veci okolo toho zeby ani nenapadlo a ze cikact do sava no skusim mame povedat co povie 😂😂 ma rovno do niekam objedna 🙈🙈🙈😃

@rula no,to si uz 7. cyklus furt hovorim....som sa sem prestahovala zo skupinky "budeme tehotne v januari"?... Pol roka v prdeli,ale uz to musi prist😁