icon

Ideme na to aj v júni 2015

littledesire
1. jún 2015

Ahojte, kto sa ide pokuuusat v juni ? 🙂 sup sem 🙂

tinka881
2. jún 2015

@lilimoni aj vy sa snazite? Ako dlho? Nejako sa tu baby rozpisali a nestiham vsetko citat 🙂

lilimoni
2. jún 2015

@majuskabobi nenapadny psychicky natlak 😀

lilimoni
2. jún 2015

@tinka881 od februara sme si prestali davat pozor a od aprila makame 🙂

tamcika
2. jún 2015

@majuskabobi idem aj ja 🙂 caves zitra

tinka881
2. jún 2015

@lilimoni my už od januara, od augusta neberem HAK, a kvoli liekom mam rozhadzany cyklus....a tak jednoducho som si to predstavovala, ze jeden sup a hned sa zadari, ale realita je inaaaa

lilimoni
2. jún 2015

@tinka881 a doki ti neporadil nieco aby sa to dalo aspon trosku do normalu 🙂

littledesire
autor
2. jún 2015

@tamcika ta bud psychika, abo sa mi prekrvuje maternica ;) tazko povedat ze co ;) ale ked som podla pdicialneho ze 2dpo, tak nic, ale ked som tak ze piatok bola ovu tak som 4 dpo a to by sa dalo aj ked vsetko estee skoroo ;)

tamcika
2. jún 2015

@littledesire proste tam dačo cítiš a je to v poriadku. Nemysli na to /aká som múdra / a bude to dobre znamenie 🙂 ja idem ľahnúť lebo ma až kríze bolia z toho pichania..

tinka881
2. jún 2015

@lilimoni teraz uzivam duphaston uz 3 mesiace, v piatok som mala poslednu tabletku, tak cakam, ci dojdu, teda cakam, že nedojduuuu....a plus si davam inofolic a priatel folandrol

lilimoni
2. jún 2015

@tinka881 no nadopovany ste riadne 😀 aj ti to trosku napravilo cyklus?

tinka881
2. jún 2015

@lilimoni prvy mesiac meskali 10 dni, druhy 3 dni...teda nie meskali, ale od poslednej tabletky dosli 10 den a 3 den, no a teraz cakam, dnes je 4 den....len ovu asi nemam

majuskabobi
2. jún 2015

@lilimoni killing me softly,hehe

littledesire
autor
2. jún 2015

@tamcika bez, aj ja idem , unavena som, asi z toho tepla ;)

lilimoni
2. jún 2015

@tinka881 ovu testy nerobis? 🙂

tinka881
3. jún 2015

@lilimoni robim, minuly mesiac bola len jedna ciarka a tento mesiac dve, ale oproti testovacej bola bledsia ☹takze nejako neratam, ze by sa mohlo postastit

muskamala
3. jún 2015

dobré ránko dievčatá 🙂. Ja dnes 6dpo, a ráno som si našla trocha krvi ale fakt že málinko, jasnej červenej, tak dúfam že to mohlo byť uhniezdenie, držte palce 🙂

lilimoni
3. jún 2015

@tinka881 fuuuha 😒 folikulometriu ti doki nebude robit? 🙂
@muskamala drzime silno moooc 😀

tamcika
3. jún 2015

Ber ranko bruškatice 🙂 tak mna vcera ako pichal, tak som sa zobudila s bolesťou krízou ale jednej strany tam kde ma pichalo brucho. To takto boli ovulka????o @muskamala určite !!!!!!

muskamala
3. jún 2015

@lilimoni
@tamcika ďakujem baby, silno verííííím 🙂

littledesire
autor
3. jún 2015

@muskamala juuj, tak nej je to stastna krv :D drzim palce.. 🙂 ja som dnes 3dpo asi .. alebo 5dpo, ale to 3dpo sa lepsie pocita lebo je 3.6 :D na ktory den chces testovat?

@tamcika noo, niekedy ano, ono to moze byt aj tym inofolicom draha 🙂

muskamala
3. jún 2015

@littledesire rozmýšľam že snáď v nedeľu by mi niečo mohol ukázať, to budem 10dpo, aj keď neviem či nebudem zasa netrpezlivá a neskúsim už na 9dpo 😀, rozhodne dám vedieť výsledok 😉

littledesire
autor
3. jún 2015

@muskamala som sa pytala preto, lebo ja asi od mojho muza nevymamim tie testy na 9dpo :D a v podstate ked uz opytam tak chcem aby tam daco bolo .. joj a zas klamat mu nechcem, ze si kupim v lekarni ked som si kupovala od lauritky :D:D dilemaa
Ja sa bojim testovat na 9dpo :D

tamcika
3. jún 2015

@littledesire nie netestuj 9dpo!!!!! Vydrzzzzzz !!!!!! Isto je to inofolicom ale aspoň viem ze testy dobre ukazujú, predtym ani tuk nikdy nikdy. Tak dufam ze este nepraskne. Este nech počká na večerné tutumutu

muskamala
3. jún 2015

@littledesire chápem tvoje pocity, ja by som testy tomu svojmu nedala 😀 to by som nevydržala 😀. ja mám ešte dilemu, že ak by bol pozitívny, či to mám tomu svojmu povedať hneď, alebo počkať až keď mrcha vymešká

lilimoni
3. jún 2015

@muskamala vydrzis to nepovedat ? 😀

littledesire
autor
3. jún 2015

@tamcika no ved nie nie , nebudem, ale neviem jak to vymysliet ze kedy :D
Ak keby ti praskol teraz, tak mas cca 12 hodin na oplodnenie, a nejake spermosky mas uz, tak nemusis sa bat, ale vecer poistite 🙂

littledesire
autor
3. jún 2015

@muskamala ja by som pockala az keby vymeskala 🙂 to je taka trosku lepsia istota :D ale ja mam co hovorit, ked ani testy nemam :D

muskamala
3. jún 2015

@lilimoni 😀 😀 nemyslím, ale pokúsiť sa o tom môžem 😀 hoci asi viem ako to dopadne 😀

muskamala
3. jún 2015

@littledesire ľahšie sa povie a ťažie urobí 😀 , nechám to plynúť, hlavne nech sú // 😵

tamcika
3. jún 2015

@littledesire ty si taká zlata 🙂 vždy ma upokojis 🙂 super super to stíhame :D haha no veď to som zvedava ako ja budem potom testovať ked som mávala 28 cyklus potom 3x 31 tak ani neviem kedy by mala byt ked este aj Inofolic haha