Ideme na to aj v júni 2015
Ahojte, kto sa ide pokuuusat v juni ? 🙂 sup sem 🙂
@majuskabobi nenapadny psychicky natlak 😀
@majuskabobi idem aj ja 🙂 caves zitra
@tamcika ta bud psychika, abo sa mi prekrvuje maternica ;) tazko povedat ze co ;) ale ked som podla pdicialneho ze 2dpo, tak nic, ale ked som tak ze piatok bola ovu tak som 4 dpo a to by sa dalo aj ked vsetko estee skoroo ;)
@littledesire proste tam dačo cítiš a je to v poriadku. Nemysli na to /aká som múdra / a bude to dobre znamenie 🙂 ja idem ľahnúť lebo ma až kríze bolia z toho pichania..
@lilimoni killing me softly,hehe
@tamcika bez, aj ja idem , unavena som, asi z toho tepla ;)
dobré ránko dievčatá 🙂. Ja dnes 6dpo, a ráno som si našla trocha krvi ale fakt že málinko, jasnej červenej, tak dúfam že to mohlo byť uhniezdenie, držte palce 🙂
@littledesire rozmýšľam že snáď v nedeľu by mi niečo mohol ukázať, to budem 10dpo, aj keď neviem či nebudem zasa netrpezlivá a neskúsim už na 9dpo 😀, rozhodne dám vedieť výsledok 😉
@muskamala som sa pytala preto, lebo ja asi od mojho muza nevymamim tie testy na 9dpo :D a v podstate ked uz opytam tak chcem aby tam daco bolo .. joj a zas klamat mu nechcem, ze si kupim v lekarni ked som si kupovala od lauritky :D:D dilemaa
Ja sa bojim testovat na 9dpo :D
@littledesire nie netestuj 9dpo!!!!! Vydrzzzzzz !!!!!! Isto je to inofolicom ale aspoň viem ze testy dobre ukazujú, predtym ani tuk nikdy nikdy. Tak dufam ze este nepraskne. Este nech počká na večerné tutumutu
@littledesire chápem tvoje pocity, ja by som testy tomu svojmu nedala 😀 to by som nevydržala 😀. ja mám ešte dilemu, že ak by bol pozitívny, či to mám tomu svojmu povedať hneď, alebo počkať až keď mrcha vymešká
@tamcika no ved nie nie , nebudem, ale neviem jak to vymysliet ze kedy :D
Ak keby ti praskol teraz, tak mas cca 12 hodin na oplodnenie, a nejake spermosky mas uz, tak nemusis sa bat, ale vecer poistite 🙂
@muskamala ja by som pockala az keby vymeskala 🙂 to je taka trosku lepsia istota :D ale ja mam co hovorit, ked ani testy nemam :D
@littledesire ľahšie sa povie a ťažie urobí 😀 , nechám to plynúť, hlavne nech sú // 😵
@littledesire ty si taká zlata 🙂 vždy ma upokojis 🙂 super super to stíhame :D haha no veď to som zvedava ako ja budem potom testovať ked som mávala 28 cyklus potom 3x 31 tak ani neviem kedy by mala byt ked este aj Inofolic haha

@lilimoni aj vy sa snazite? Ako dlho? Nejako sa tu baby rozpisali a nestiham vsetko citat 🙂