icon

Ideme na to aj v júni 2015

littledesire
1. jún 2015

Ahojte, kto sa ide pokuuusat v juni ? 🙂 sup sem 🙂

lilimoni
12. jún 2015

@mausy21 do sava len 😀 testit budem rano 😀 jemi blbo 🙄 klobaska, nektarinka a kofolovy gumaci 🙄 oooo Lili si hviezda 😀 😀 😀

lilimoni
12. jún 2015

@mausy21 ja som pripecena celorocne 😀

rula
12. jún 2015

@sisaaaaa pekný víkend papáááá

lilimoni
12. jún 2015

Baby a co vy testujete este dezinfekciu, ci kukate co ja viem? 😀

rula
12. jún 2015

@lilimoni si toho dnes zošrotovala, tak to tehu takto doma už dlho neutajíš

mausy21
12. jún 2015

@lilimoni ty kokooos ty ideš treba riadne odgrgnut ako babetko a možeš ešte niečo dat, nejaku maličkost...napriklad tlačenku s cibulu alebo tak... 😀 😀

lilimoni
12. jún 2015

@rula joooj, to ja som nenazrana, len to na mne nevidno 😀 ale zle mi dlho nebolo, to je pravda 🙄 manzel je este v praci 😠

mausy21
12. jún 2015

inak neviem kde su všetky dnes...no nič idem aj ja pojest niečo,len keby ma to bruško nepobolievslo ale možno to je dobre znamenie

mausy21
12. jún 2015

@lilimoni aj moj je ešte preč och

lilimoni
12. jún 2015

@mausy21 si zabila 😀 sa rehocem jak kobyla 😀 😀 😀 ale zeby som si isla ceresnu utrhnut do zahrady? 😀 este by som nieco zjedla 😀

mausy21
12. jún 2015

@lilimoni ty si blázon kludne daj čeršne a ešte mlieeečko na dobruu nocku a celu noc sa neodlepič od misy,misi si vyber...šak aj ty davaš rada na výber... 😀 ,ale daj si ked ti chuciiiii

tinka881
12. jún 2015

@stanka1986svk už bolo vidieť fazulku malinku, o dva týždne mam zas kontrolu 🙂

mausy21
12. jún 2015

idem už pred tv majte sa tuuuuuuuu

lilimoni
12. jún 2015

@tinka881 a foto je kde? 😀

lilimoni
12. jún 2015

@mausy21 caaaaaaaaaw 😀

zuzkasu
12. jún 2015

dobru nocku dievcata moje 😘😘😘 idem si dat vincisko cervene ked uz tak uz🍷🍷🍷🍷🍷

tinka881
12. jún 2015

@lilimoni nemam, asi o dva týždne, dr nebol vo svojej kozi, ešte 3 baby mal po mne a už mal davno po ordin.hodinach. A to ešte ked ti poviem ake stresy mi urobil. Prisla som do ordinacie a povedal mi, ze dufam, ze dnes nebudete tretia kt. posle do nemocnice, a ja že žiadna tretia nebudem-mali mimomaternicove. Tak si predstav ako mi bilo srdce a nakoniec povedal, ze mna sa to netyka

lilimoni
12. jún 2015

@tinka881 fasa doki 😠 by som ho niekam kopla asi 😠 hlavne, ze je vsetko ok 🙂

rula
12. jún 2015

@lilimoni počuj moja, nevieš či som gravidná ? Ani vanish nemám a savo duplom nee , testu neviem kedy sa uráči mi kolajnicuvat

lilimoni
12. jún 2015

@rula sak dockaj kusok 😀 este si len kolko? 12DPO? 🙂 a ten sprej na flaky sa nerata? 😀

rula
12. jún 2015

@lilimoni ten antiflek bude dáky neplatný, ništ nešumelo, iba bublinky sa urobili. Zajtra som 25 DC a krámy nečakám
27-8

vikina6
12. jún 2015

hlasim,že to pichanie vaječníka ustúpilo...ale teraz objednavam Inofolic a stále váham či objednať aj Folandrol...muž nemal robený spg preto váham či ho objednať,čo ak je z jeho strany všetko v poriadku...poradíte ak tu ešte niekto ostal?

lilimoni
12. jún 2015

@vikina6 objednaj aj jemu a mozete si vecer spolu pripit na potomka 😀 vsak su to len vitaminy v spravnom pomere 🙂 neskodi mu to 🙂 a babule, co to chlapom davaju su s ucinkom spokojne 😀 vsak zenske 😀

bebe87
12. jún 2015

@mausy21 ten je bez predpisu druhy mesiac ho beriem

lilimoni
12. jún 2015

@rula no ja neviem 😅 skus zajtra rano testnut 😀 a nezabudni na fotkuuuuuu 😀

vikina6
12. jún 2015

@lilimoni tak to sa potom oplatí už len pre ten efekt 😀 objednam,som zvedavá či si budem pochvalovať 😀

katkaform
12. jún 2015

@tinka881 juj tinus to som ani nemala citat. ja sa prave toho mimomaternicoveho strasne bojim. a vyzera to ze najskor v stredu pojdem k dokimu. nervy budem mat v kybli dovtedy :( a samozrejem sa tesim s tebou ze je vsetko jak ma bejt. kedy ta potom poslal na dalsiu kontrolu?

majuskabobi
12. jún 2015

čo nove pišulky? 😀

majuskabobi
12. jún 2015

vole, tu še špi 😀 😀

elzika
12. jún 2015

@tinka881 Ja som tu tiez par dni nebola a nestiham to tu sledovat. Ja som na Duphastone a Estrafeme uz 9 mesiacov. Klop klop, aby vam to teda vyslo 🙂