icon

Ideme na to aj v júni 2015

littledesire
1. jún 2015

Ahojte, kto sa ide pokuuusat v juni ? 🙂 sup sem 🙂

majuskabobi
12. jún 2015

😀

lilimoni
13. jún 2015

Cafte koceny 🙂 u mna ocakavana beloba 😠

lilimoni
13. jún 2015

@majuskabobi morrre, take haro mam rano vzdy aj ja 😀

rula
13. jún 2015

@lilimoni dobré ráno, to už čo je ? Ani tehu ani krémeše ? No, už fakt musíš len k dokimu. Ja testovať radšej ani nejdem.

lilimoni
13. jún 2015

@rula ja tomu nechapem ☹ duch bledol az uplne vybledol 😠 asi to nezvladol krpec a budu kramy ☹

rula
13. jún 2015

Je mi to veľmi ľúto, ale už to tak vypadá. Aj to sa stáva. Tak nech rýchlo prídu krámy a beží ďalší cyklus a budeš kľludnejšia.

lilimoni
13. jún 2015

@rula to mam z toho, ze som sa v pondelok tak strasne tesila ☹

rula
13. jún 2015

@lilimoni ale veď to je normálne, aj ja by som sa potešila duchovi. To nevadí, budeme sa tešiť ďalší mesiac. U mňa to vypadá, že asi dostanem ms, tak nejdem ani tetovať, asi počkám do utorka a uvidím , čo bude skôr.

lilimoni
13. jún 2015

Keby bola beloba, tak si poviem ku*** zasa sme sa netrafili ale toto je podpasovka ☹ v utorok mam ist k dokimu a ked nepride mrcha, tak co mu poviem? Test bledne, uz nema ako viac vyblednut a menstruacia nikde ☹ vsak to bez placu nebudem schopna vykotat zo seba ☹

rula
13. jún 2015

@lilimoni nestresuj, do utorka máme ešte 3 dni, uvidíme obe ,čo sa dovtedy udeje. Je pekný víkend, daj si kávu ,cigu , uži si pekné milivanie. Vieš, ešte je otázne, čo s naším cyklom urobil inofolic. zvykne cyklus predlžiť.

lilimoni
13. jún 2015

@rula ja to stale berem sportovo, ze aspon mi pri kocikovani paprce od zimy neodpadnu 😀 ale toto blednutie je hruuuza 😠 nechce sa mi ist na kyretaz 😖

rula
13. jún 2015

@lilimoni neboj sa, veľa lekárov čaká, najprv, či si telo poradí samé a kyretáž je až posledná nevyhnutnosť. Najlepšie by bolo, keby si dostala ms a vyplavilo sa. Ale kľudne môže byť všetko ok , len máš nízku hladinu hcg stále. Všetki je možbé. Už nad tým nepremýšľaj, venuj sa vašim, ueobte si pohodové raňajky a milujte sa. Mám Ťa rada, cmuk

majuskabobi
13. jún 2015

@lilimoni
@rula ja som Vam vravela,smrt inofoliicuu 😀

@lilimoni ty si fesanda keď mas take haaro,trvala?😀 aj usi mas take,kelisova?

lilimoni
13. jún 2015

@rula ked do utorka mrcha nepride, tak testnem v utorok rano a uvidim, co povie doktorko 🙂

majuskabobi
13. jún 2015

A mna nikto nema rad 😢😂

lilimoni
13. jún 2015

@majuskabobi infolicin som chcela zacat brat po mrche, ktora nechodi 😠
A haro, to je uces ala do metly udrel hrom 😀 sa mi vlnia a ked sa v noci spotim tak natupirovany pudel 😀

majuskabobi
13. jún 2015

@lilimoni odfoot 😊

lilimoni
13. jún 2015

@majuskabobi oooo aaaano, vobec nikto ty trdlo makove 😀 sak ta tu zeremeeee meee meee 😀

mausy21
13. jún 2015

@lilimoni kde máme foto?

hennyinnsbruck
13. jún 2015

@lilimoni hmmmm zaujimave ..a uplne ta chapem mne by bolo tiez do placu 😔skoda . Asi sa ozaj neuchytilo ☹

Inak bre ranecko ja este dnes do roboty,pondelok a utorok a mam dofcu yesss

lilimoni
13. jún 2015

Foto nicoho 😠

rula
13. jún 2015

@majuskabobi ale jasnú , ťe Vás luuubim šecky dzifčence mojeeee

mausy21
13. jún 2015

inak dobre ránko žieny teplota 36,9 takže na ovu to nevyzera ešte sále..idem dak kafiičko...
@lilimoni mojenko nestrsuj sa ked nevyšlo teraz bude nabuduce,počuj ja som mala mamatest pozitivne uplne v pohodičke nie uplne silna čiarka ale viditelna, a nakoniec z toho niež nič nebolo...čo si robila aky test ja odvtedy mamatest nikdy...

rula
13. jún 2015

@lilimoni akože ničoho, veď ja tam vidím čiarku, je slabá, ale je.

mausy21
13. jún 2015

@lilimoni take rozmazane...sa ti ruky trasu?dievčatko moje?? 😉 ...čaka na s teplučky vikend tychlo navarit upratat a šup na slniečko...zajtra rozpravkovy zamok cv bojniciach a už sa tešiiime...

mausy21
13. jún 2015

@rula myslím si že ešte jedno foto by to chcelo

hennyinnsbruck
13. jún 2015

@mausy21 sa mate,u nas bolo vcera krasne dnes pod mrakom.
@lilimoni rozmazane to je ja vela nevidim 😢

mausy21
13. jún 2015

no u nas je hotove peklo...teplučko asi a ninevarim dnes len upracem...nech sa decka vyčlapkaju..

mausy21
13. jún 2015

@lilimoni moja skus ešte ednu foto

lilimoni
13. jún 2015

Tak druha foto, len sa po hodine a pol rozpil trosku