icon

Ideme na to aj v júni 2015

littledesire
1. jún 2015

Ahojte, kto sa ide pokuuusat v juni ? 🙂 sup sem 🙂

lilimoni
13. jún 2015

Ja neviem babulky a mam ist po mrche k dr ? Aj tak mi treba v auguste riesit rocnu. Ze by som mu spomenula, nech mi aspon sono spravi, ze vsetko vytieklo zo mna a mozem makat dalej na Kubovi 🙂

lilimoni
13. jún 2015

@hennyinnsbruck ci pana 😀 sak aj piati by sa nazrali a posrali 😀

hennyinnsbruck
13. jún 2015

@lilimoni tak to hej 😀
Ked mas ist na rocnu tak chod a spomen mu co sa stalo .

lilimoni
13. jún 2015

@hennyinnsbruck asi pojdem v piatok 🙂

lenkaoravcova
13. jún 2015

@lilimoni mrzi ma ze to nevyslo ale neboj pride to v spravny cas jedno dietatko uz mas bude urcite aj druhe len si dopraj klud a vode by som sa radsej vyhla aspon na 2 dni radsej,ja som mala sice vo vyssom stadiu ale kupanie mi zakazali na 6 tyzdnov cize tie 2dni pockaj radsej

zuzkasu
13. jún 2015

Tak aj ja mam po tehu spinim ☹ ako vzdy pred MS takze netestujem ☹

lilimoni
13. jún 2015

@lenkaoravcova joooj ked ja som to tej malej slubila a 3 dni o inom nehovori 😒 autistovi zmenu programu nevysvetlim 🙄 mozno sa uspokoji s tatinom v bazene 🙂

lilimoni
13. jún 2015

@zuzkasu no nemozeme byt vsetky februarovky 😀 tak ideme do marcoviek cica 😀

zuzkasu
13. jún 2015

@lilimoni asi tak som smutna to nam ten vikend pekne zacal ☹ uz neverim ovu testom
Neva budeme rodit v marci

lilimoni
13. jún 2015

@all @zuzkasu napisala som manzelovi teplomer z lekarne, tak skusim to s tou BT 🙂 treba merat od mrchy, ci staci po nej?

lilimoni
13. jún 2015

Apropoooo, manzel vstal, kukana mna, ze co som smutna, tak mu hovorim, ze nic len mam blby den. Tak sme kus posrandovali, 6x som mu povedala, ze na chybe je on a bol pokoj 😀 este, ze moj chlap je komediant 😀 tak u som po psychickej stranke dobra len smutok presiel do nasrania 😀 vecer budem fit 🙂

bebe87
13. jún 2015

ahojte baby.. ta svina cervena zatial nedosla,,,, spinim stale, vcera som myslela ze ozvracam este aj draheho, nakonec z toho nist nebolo,,, :D brucho ma neboli, jest mi nechuti, sex mi nechuti, ale vonia mi biolit.. rozmyslam, ze si ho dam miesto pocifuku,,, peny dnicek vam zenusky,,,,

dzanem
13. jún 2015

Co to je dnes za den 😠 kurna

lilimoni
13. jún 2015

@dzanem den blbec ocividne 😀 nevadiiiii tatko ma v marci 60 tak mu namiesame vnuka 😀

dzanem
13. jún 2015

@lilimoni ej ale by sa patrilo 😀 verim ze vam to vide

dzanem
13. jún 2015

@lilimoni daj sa do pohody a skocte nato

lilimoni
13. jún 2015

@dzanem uz som viac menej dobra 😀 dala som si dve kavicky, fajcim ako turek 😀 objednam folandrol drahemu a idem merat BT 😀 teraz to daaaaaaam 😀

tamcika
13. jún 2015

@lilimoni ahoj mojko, tak čítam to tu, mrzí ma to ale ako baby píšu asi to tak malo byt. Telo si to zariadilo takto radšej a vyhlo sa možným problémom. Cica ja čakám mrchu budúci piatok a ideme na to. Budeme marcovky, ja konkrétne možno az začiatok apríla takze ja sa celkom tesim. Uz bude aspoň teplejšie 🙂

zuzkasu
13. jún 2015

@lilimoni co sa tyka merania nemam ani tusaka co a ako. ides sa ucit kreslit graf ? paradny darcek si vymymslela tak nech to vyjde😉

dzanem
13. jún 2015

@lilimoni no som zvedava co ja ci sa k tebe nepripojim 😝

lilimoni
13. jún 2015

@dzanem nebud popleta a pridaj sa 😀
@tamcika uz je to fajn, ako tak 🙂 kyretaz by bola moja smrt. Toto sa rozdychava lahsie 🙂
@zuzkasu na stare kolena bude zo mna umelec 😀

mirrina
13. jún 2015

@rula tak drzim palce. Ja som nakoniec tu mykozu nemala, takze o dva tyzdne sa uvidi..😊

dzanem
13. jún 2015

@lilimoni no jo,len ja nemam este ani jedneho potomka,trapime sa uz pomaly dva roky a cas uteka

lilimoni
13. jún 2015

@dzanem co som mala susedu, tak ta otehotnela po troch rokoch. Doki jej zo zufalstva spravil kyret a hned sa ulapilo 😀

majuskabobi
13. jún 2015

@bebe87 to su pachy 🙂)

dzanem
13. jún 2015

@lilimoni ja uz nechcem tolko cakat,nechcem dieta v 40 tke 😒

majuskabobi
13. jún 2015

@dzanem aj ja chcem 🙂

rula
13. jún 2015

@mirrina jeeeej tak to je super, tak ste sa pekne pomilovkali a čakáš bábo , nee ?supiš

dzanem
13. jún 2015

@majuskabobi uz len clostylbegyt a vysetrenie zubrienok ☹ a potom jedine asistovana reprodukcia,to su vyhliadky

dzanem
13. jún 2015

@lilimoni inak bazovy sirup sa podaril 😉