Ideme na to aj v júni 2015
Ahojte, kto sa ide pokuuusat v juni ? 🙂 sup sem 🙂
@hennyinnsbruck ci pana 😀 sak aj piati by sa nazrali a posrali 😀
@lilimoni tak to hej 😀
Ked mas ist na rocnu tak chod a spomen mu co sa stalo .
@hennyinnsbruck asi pojdem v piatok 🙂
@lilimoni mrzi ma ze to nevyslo ale neboj pride to v spravny cas jedno dietatko uz mas bude urcite aj druhe len si dopraj klud a vode by som sa radsej vyhla aspon na 2 dni radsej,ja som mala sice vo vyssom stadiu ale kupanie mi zakazali na 6 tyzdnov cize tie 2dni pockaj radsej
Tak aj ja mam po tehu spinim ☹ ako vzdy pred MS takze netestujem ☹
@lenkaoravcova joooj ked ja som to tej malej slubila a 3 dni o inom nehovori 😒 autistovi zmenu programu nevysvetlim 🙄 mozno sa uspokoji s tatinom v bazene 🙂
Apropoooo, manzel vstal, kukana mna, ze co som smutna, tak mu hovorim, ze nic len mam blby den. Tak sme kus posrandovali, 6x som mu povedala, ze na chybe je on a bol pokoj 😀 este, ze moj chlap je komediant 😀 tak u som po psychickej stranke dobra len smutok presiel do nasrania 😀 vecer budem fit 🙂
ahojte baby.. ta svina cervena zatial nedosla,,,, spinim stale, vcera som myslela ze ozvracam este aj draheho, nakonec z toho nist nebolo,,, :D brucho ma neboli, jest mi nechuti, sex mi nechuti, ale vonia mi biolit.. rozmyslam, ze si ho dam miesto pocifuku,,, peny dnicek vam zenusky,,,,
Co to je dnes za den 😠 kurna
@lilimoni ahoj mojko, tak čítam to tu, mrzí ma to ale ako baby píšu asi to tak malo byt. Telo si to zariadilo takto radšej a vyhlo sa možným problémom. Cica ja čakám mrchu budúci piatok a ideme na to. Budeme marcovky, ja konkrétne možno az začiatok apríla takze ja sa celkom tesim. Uz bude aspoň teplejšie 🙂
@bebe87 to su pachy 🙂)
@dzanem aj ja chcem 🙂
@majuskabobi uz len clostylbegyt a vysetrenie zubrienok ☹ a potom jedine asistovana reprodukcia,to su vyhliadky

Ja neviem babulky a mam ist po mrche k dr ? Aj tak mi treba v auguste riesit rocnu. Ze by som mu spomenula, nech mi aspon sono spravi, ze vsetko vytieklo zo mna a mozem makat dalej na Kubovi 🙂