Ideme na to aj v júni 2015
Ahojte, kto sa ide pokuuusat v juni ? 🙂 sup sem 🙂
@dzanem tak povedal doki? Mozno ho prekvapus 😉
Kolko flias?
@majuskabobi ortiel doktorky 😝 naliali sme do zavaranin.poharov 2 velke od uhoriek a do jednej pollitrovky flase 😉 nam to staci,pije to hlavne drahyy
@dzanem ja tiez terazky velmi sirup nepijem,chudnem,aby miminko nemalo velrybiu mamu 😀 dokonca mam ukazkovy ovulačny hlien.skoda len,ze mm je prec ☹
Ahojte kocendy 😀 kupili sme zraloka 😀 nafukovacieho samozrejme 😀
A gratulka k sirupu 🙂
Babulky madarky, nechcete ceresne? 😀 je ich dost aby sa aj 4 rodiny posrali 😀
@lilimoni urcite chod neodkladaj to
bože neprešvihla som to?ked až dnes bude keksiiik???mna drbne až teraz som testovala...kde ste všetkýýýýýý?? 😕
@mausy21 okamzite skakaj na chlapa 😀
@mausy21 ja som to pochopila tak ze ked je silny ovulacia prebehne priblizne do 24 hodin cize stihas
@orchidea111 nemožem hned teraz to ma sere najviac decka su hore až večer neskor..že to neprešvihnem?že niee? ☹
@lenkaoravcova no duufam,snad silnejši už nemože byt može?
Inak taka blba otazka davate si pozor aj na polohy? Lebo my sme to minuly mesiac robili skoro kazdy 2-3 den ale ja som bola prevazne hore mohlo to zavazit?
@lenkaoravcova nevieem ja som skoro vždy hore alebo ideme odzadu 😉 , a potom moj kričiii laska nohy hore 😀 ,tak ležim s vyloženími nohami asi pol hodku
@mausy21 nie..urcite stihas. merala si vcera o takomto istom case? Ja by som skusila testnut aj zajtra rano a uvidis 😉
@orchidea111 včera som testovala o 17h a bola slabšia ovela,ale hovorim už dva dni ma pobolieva bruško ako na menzes ale neverila by som že tak skoro by to prišlo..
@lenkaoravcova ja si myslím že to je jedno aka poloha...aj ked gravitacia je svina...no nič žiadne hore nebude,nech si moj zamakaaa.. 😀 😀
@lenkaoravcova citala som ze tato poloha je na plodenie nie moc dobra. U nas ale prevazuje a kef to ma prist tak sa pretocime na misionara a tiez lezim s nohami v lufte 😀
No my sa nepretacame ale tento mediac si dam nato pozor viem ze aj doktori vravia najlepsie zozadu pripadne muz hore
@mausy21 drzim palce 😉 riadne zamieste, aspon na dvojicky 😀

@dzanem
@rula
@lilimoni baby myslite ze ked je spinenie ruzove nie hnede je tam este nadej? topiaci sa aj slamky chyta. na margo tych 40-tniciek kamoska nemihla mat s muzom deti viac ako 12 rokov nakolko mala iba jeden vajecnik Dr. povedal ze to bude problem. Nakoniec sa skuzim rozviedli a ona ma syna s inym otehotnela sup sup a jej byvali ma uzdve deti. Nechcem tym povedat aby si sa rozviedla ale ako 43 rocna rodila svoje prve dieta a je uzasna mama. vyzera o 10 mladsie