icon

Ideme na to od Nového roka

malepivo
14. dec 2015

Sem vsetky baby ktore maju v plane buduci rok otehotniet. Povzbudzujme sa pomahajme si, tesme sa spolu. 🙂

drobcek2510
7. jún 2016

ahoj baby chcem sa spytat mam mykozu z antibiotik dostala som tabletky na mykozu vcera som si dala prvu no dnes som zacaala spinit cize zacuna menzes co mam robit

drobcek2510
9. júl 2016

ahojte baby chcela by som sa spytat chlap sa mi ma objednat na spermiogram viete mi poradit ako to funguje bo je nervozny z toho alebo nevuiete poradit na to skupinu ?? dakujem 😀 😀

baby213
10. júl 2016

@kakatulik najlesie spat s muzom kedy vas to prirodzene chyti 🙂 a idealne je cely mesiac kazdy druhy den 😇

baby213
10. júl 2016

@kakatulik kym som s tebou suhlasila snazili sme sa pol roka.Potom mi gynekolog povedal nech s vobec neriadim ovulaciou, zacala som pit alchemilkovy caj,uvolnila sa a cuduj sa svete uz som v 9tt 😆 a netusim kedy som mala ovulku! 😀

kakatulik
10. júl 2016

@baby213 to je super! gratulujem,ale kazda sme ina vies?😀

baby213
10. júl 2016

@kakatulik dakujem 🙂 jasnacka bnv. Kazda si musi najst ten svoj sposob ☺

datelinka31
11. júl 2016

@drobcek2510 ako to funguje, no pride, odovzda vzorku a hotovo. Myslim, ze moj ked bol tak kukal tam nejake videa. Tiez bol vystresovany, ze bude toho malo a neviem co, ale v pohode, materialu bolo dost :D

renimac
11. júl 2016

@baby213 prvy polrok som ani netusila, co je alchemilka 😀 a sledovat ovulaciu som zacala po roku, a predsa mi to nepomohlo 😝 takze u kazdeho je to inak 😉 ani po 3 rokoch dietatko doma nemam.

miminkaaa3
14. júl 2016

Dnes som si urobila test a opat nic...mozme sa znovu snazit 😯

miminkaaa3
19. júl 2016

Baby..meska mi 5 dni..ale mne vzdy meska a pred 6dnami som si robila test a nic,ale vcera a dnes ma boli brucho ako ked mam menstruaciu, ale ziadna nechodi...neviete co to moze byt?

laska07
19. júl 2016

@miminkaaa3 aj si skusala spravit tehu test?To by ti uz mohol ukazat pekne ciarky...

miminkaaa3
20. júl 2016

No robila som si minuly stvrtok a bol negativny aj dnes ma boli brucho a nic...ked nepride aj cez vikend volam lekarovi

renimac
20. júl 2016

@miminkaaa3 ved ale odvtedy uplynul tyzden 😀 skus spravit este jeden.

miminkaaa3
20. júl 2016

mas pravdu...volala som muzovi a kupil mi test a potom ked pride z roboty hned si ho spravim..som velmi zvedava...potom napisem

laska07
21. júl 2016

@miminkaaa3 drzim palce.Uz aj ja som zvedava.

drobcek2510
28. júl 2016

Ahojte kočeny 🙂
no my sa snazime uz 3 roky ☹
v poslednych 3 mesiacoch sme dostali dve rany
1. vzdy som mavala krasnu ovulaciu krasny ovulacny hlien no chodila som v poslednej dobe na gyndi 2x do tt na sono a zistili mi ze neovulujem
2.ked som konecnew donutila muza na vysetrenie a odber spermii zistili mu ze ich ma menej a spomalene no hrozne
Baby neviem ci mam zvesit hlavu alebo bojovat dalej co si o tom myslite ☹ ☹

muzovi dali diagnozu oligoasthenozoospermia ako lajk neviem ani co to znamena a kazal mu prist za 3 mesiace a ma si na tie tri mesiace kupit prasky FOLANDROL
moj gyndos ma chce od septem. objednat do blavy
za kazdu odpoved,nazor a info dakujeme

butterfly333
28. júl 2016

@drobcek2510 flonadrol je drahy to by som nekupovala aj nám to kazal no ja som mu kupila vit zinok selén vit E a kotvičníkovy čaj alebo mu kup tabk.tribulus. za 3mesiace mal spermio na jednotku.

butterfly333
28. júl 2016

@miminkaaa3 držím palce nech je to tehu.

kakatulik
28. júl 2016

@drobcek2510 v kazdom pripade nevesat hlavu,ale bojovat. Na baby staci jfna dobra spermia. Nech zmeni zivotospravu,ak fajci,treba s tym prestat,al.oamedzit,nemat telefon vo vacku,laptop nd kolenach,pohyb na cerstvom vzdudchu,semeniky velmi neprehrievat. Nasadit vitaminy ako,zinok, cecko,ecko,decko, selen,Q10. Co ja vio,Folandrol nech skusi,ale je to hlavne reklama. A ty si nasad VMK,kys.listovu,Inozitol. A mozno aj HP nech ti urobia aby sa zistilo preco neovulujes.

drobcek2510
28. júl 2016

to myslis kotvicnik zemny vnat ? to som asla na nete tabk.tribulus. a to je co neviem to vyguglit

kacenka_1
28. júl 2016

@drobcek2510 ahoj, ja som zevraj tiez neovulovala a muz mal horsie vysledky... uz sme riesili umele oplodnenie, a vtedy to prislo... cakame babo... zmierila som sa s tym, ze proste musime na umele ak chceme dieta a uplne som to vypustila z hlavy, cakala som az sa mi ozvu s vysledkami... takze, nadej je tu vzdy, aj ked ti budu tvrdit, ze nie... uvedomila som si ze fakt ked som to neriesila, tak to prislo - viem ze neriesit nie je lahke, lebo vzdy som akosi dufala a ratala v hlave... ale jednoznacne sa nevzdavaj...

drobcek2510
28. júl 2016

kakatulik dakujem krasne za rady 🙂 🙂
skusime ten folandrol a uvidime asi kupim mu nejake vitaminy kde je vsetko spolu aj zinok aj C,D,E AK Y si o nejakych vedela daj vediet prosim do spravy link kde tie lieky a druh kupujes dakujem krasne 🙂 🙂

drobcek2510
28. júl 2016

kacenka_1 dakujem ti za rady velmi si ma pozbudila prosim ta a nejake lieky alebo vitaminy ste pocas toho obdobia pouzivali ?

kacenka_1
28. júl 2016

@drobcek2510 tri roky sme sa snazili a to som brala vsetko mozne, cez lieky od lekara, az po caje, vitaminy... dokonca aj tinkturu som si dala naordinovat... no penazi jak hrom ti poviem.... nepomohlo nic... vlastne, asi ta tinktura trochu mi uprava menstruaciu... no a teraz sme nebrali nic.. ani jeden, ja som to proste vzdala... ako som ti napisala, zmierila som sa s umelym, a tak som prestala uplne riesit co jem, pijem, kedy mame sex... o to vacsie prekvapko bolo ked mi doktor oznamil, ze rusime termin umeleho, lebo uz som tehotna.. som mu oznamila s vaznou tvarou ze asi ma pokazeny pristroj 🙂 ....

drobcek2510
28. júl 2016

hehe si zlata dakujem za rady drzim palceky nech to prebehne v poriadku vsetko a narodi sa ti krasne babenko 🙂 🙂

kacenka_1
28. júl 2016

@drobcek2510 ďakujem

andilek31
31. júl 2016

@drobcek2510 ja som mužovi kupila len samotný zinok a selén od medpharmy a cakame bábätko treba veriť a od viacerých som počula, že keď to neriešili tak to prišlo u nas takisto...skús sa sústrediť na niečo iné a brat tab čo poradili a držím palceky nech je tu dobrá správa čo skoro 🙂

kakatulik
31. júl 2016

@drobcek2510 normalne v lekarni. Tusim SELEZIN C ci ako sa to. A hlavne ked si pozries tu gramaz v tom Folandrole tak zistis,ze ked si to vysklaes tak to je lacnejsie.

drobcek2510
1. aug 2016

aha dakujem za rady koceny

luiana
1. aug 2016

Ahojte baby je tu niektora ktora otehotnela po liekoch na stimulacii vajecnikov?