Ideme na to od Nového roka
Sem vsetky baby ktore maju v plane buduci rok otehotniet. Povzbudzujme sa pomahajme si, tesme sa spolu. 🙂
Ahojte, temu som zakladala s nadejou ale ani som neverila ze sa podari hned. No uz je tomu 8 mesiacov baby a najhorsi je ten pocit ked uz viete ze to dostanete len cakate v beznadeji 😔 Ja viem su pary co sa snazia roky, a tiez ma to tak nebralo doteraz, no tento mesiac zeny vam poviem narovinu ja citim ze sa zrutim. Uplne mam pocit ze som uz zlomena len ako tak sa drzim no ked pride menzes nezvladnem to 😐
@drobcek2510 nepises ktory den cyklu si,ale mohlo by to bxt uhniezdenie.
@malepivo Neboj, zvládneš. Viem čo prežívaš. Tri roky sme sa snažili. Po dvoch som otehotnela ale prišli sme o drobca. Teraz po roku, klop,klop, sa zatiaľ držíme. Tým som, ale chcela iné povedať. Tiež som bola zúfalá, každý menzes som čakala a vždy sklamanie. O to väčšie ak meškal pár dní. Doktori tvrdili, že spontánne to u nás nepôjde. Zlomilo ma to. Dostala som sa do fáze, keď som sa zmierila s tým, že bude ako bude a ak nám nie je súdené, no veď je kopu detičiek čo hľadajú domov. Predtým nás však čakalo umelé oplodnenie ešte. O to väčšie prekvapenie bolo, keď mi doktor oznámil, že som tehotná a spontánne 🙂 . Takže neboj, príde to keď má. Ja viem, sú to ťažké slová pre teba, ale ver, že ten drobec čaká len na správny čas 🙂
@drobcek2510 cosi sa mi na tom teste mari, asi treba este trosku pockat...
@drobcek2510 aj mne sa tam nieco mari 😉
@drobcek2510 a ktorý si deň cyklu? Mne sa zdá, že ta druha ciarocka je taká slabá...ja som mala takýto test, ked som skúšala deň pred menzesom a ciarka potom silnela...na tvojom mieste by som o dva tri dni skúsila znovu ak sa nic nezmení tak zajdi k dr...
ahoj kočeny 😉
no ja nvm ci to neni len odraz menzes som mala posledny 12.7 a mala by som mat tak 12.8 cize dnes ale moj menuzes e veeelmi nepravidelny a chodievam casto na vyvolavacky a moj chlap ma spomalene spermie tak nvm ci je mozne otehu a ked neovulujem len troska a mam uz od soboty hnedy vytok trocha na vložke mam ale uz asi 5-6 den ma sem tam popicha v podbrusku tak nvm tento test som si robila okolo 12tej a rto som predtym uz bola asi 4x cikat jedine co sa na mne zmenilo je ze chodim asi kazdych 30 min cikat a furt mam nutkanie na cikanie no tak nvm co vy na to
@drobcek2510 vyskúšaj ešte jeden test a uvidíš ale asi až zajtra skôr...no mne to vychádzalo takto isto a uz cakame babo takze si myslím, že nič neni stratené...ak budú aj ďalšie testy rovnaké zajdi k dr
aha nom ale ja tam nic nevydim a mala si spinenie ?
@drobcek2510 spinenie nie, ale dvakrát som krvácala
@drobcek2510 táto je dosť rozmazana, ale mne sa tam stále mari ta druha ciarka
ahoj baby chcela by som sa spytat neviete cim to je ze uz mam 10.den spinenie je take slabucke dakujem za kazdu radu
@drobcek2510 a kedy si mala poslednu ms?
12.7
@drobcek2510 test si neskušala?
@drobcek2510 aha pozerám že si robila no nič tam nevidím skus inu značku.
zajtra cinknem na gynekologiu a uvidime
Dievcata uz som to zabudla.dpo sa pocita prvy den od ovulky ??
Ach baby preco ma to tak trapi? Ked uz mi nieje dopriate byt tehotna preco mi meskaju? Posiera mi to plany na vikend, neznasam to 😐 Vsetko v zivote sa mi posiera. Este aj blby vylet mi nebude dopriaty aby som nahodou neprisla na ine myslienky.
@kotatko1232 ano, prvy den po ovulke 😉
@renimac tak ja som uz 5 dpo 😉
@kotatko1232 ja asi 4 😉
@renimac taak testujeme spoluu 😆
@kotatko1232 budem testovat, len ak bude meskat 😉 nech nie som zas sklamana.

ahoj baby 🙂 🙂
chcela by som sa spytat ci mi neviete poradit
uz asi tri dni ma sem-tam pichne dost intenzivne v podbrusku a mam uz treti den spinenie tak troška ale je tam
neviem co si mam o tom mysliet
dakujem za odpovede 😀