Ideme na to od Nového roka
Sem vsetky baby ktore maju v plane buduci rok otehotniet. Povzbudzujme sa pomahajme si, tesme sa spolu. 🙂
Ahojte no ja mam dostat v sobotu mrchu, bola som v decembri aj na vysetren mala som vajicko vytvorena aj prebehla ovulacia...teraz ma bolia prsia a trosku ma picha v brusku..asi si to zas nahovaram tak velmi chcem byt tehotna..aj ked sa snazime len kratko...kedy mam spravit test? zas nechcem moc skoro...mala by som pockat aspon na tyzdenne meskanie mrchy viem..ale poznate to...
@ninkapralinka ja by som pockala aspon do predpokladaneho prichodu MS na test, skor nie. Moze Ti vyjst negativne a budes z toho smutna a pritom budes tehu, alebo vyjde pozitivne a zas moze ist len o biochemicke tehu, ale tak isto to moze byt OK. Mne meska uz 13 dni a testy su negativne, uz som sa na ne vykaslala pred 5 dnami ☹
Drzim palce, aby si cakala babatko, velmi ma to potesi, ked sa niekomu zadari, zenie ma to vpred, ze aj nam sa musi 😉
@kikulka25 Ďakujem ti si velmi zlata🙂 ja taktiez drzim palce tebe a vsetkym snazilkam na konikovi🙂 ejj ale to ti dlho meska nebola si u gynekológa?
Ahojte,tak dnes mi dokino na preventivke robil aj sono a povedal,ze sa tvori pekny folik,tak ze do piatku nesexovat a potom do toho! Tak dufam,ze zubrienky budu kvalitne,rychle a sikovne a cez vikend sa nam podari splodit novy zivot 😉 Vela stasticka nam aj vam prajem 🙂
@vik_i ja som nikdy nebrala HA tak ti neviem povedať ale kľudne to môže byť tým, ak ti ešte za týždeň nepríde MS tak by som išla k lekárovi a ten ti s krvi zistí či si tehu alebo nie. a ak by si išla teraz tak by aj tak nič nevidel. mne to meškalo cca 10 dní a ked som bola u dr. tak tam nič nevidel ale zato HCG som mala vysoké.
Ahojte...rada by som sa pridala..aj ked moj muz to vidi inak a vidina dalsieho potomka ho trosku desi 😀 no ja verim ze ho "ukecam"... Vsetkym prajem nech sa vam to podari cim skor... 🙂
Ahojte, tak aj ja sa k vám pridávam, hádam sa nám všetkým v tomto roku zadarí 🙂
Aj ja chcem babo tento rok....drzim vsetkym palce...snad sa nam to podari....
Dnes mi prišiel gynex, tak dúfam, že pomôže 🙂
inak baby má niektorá z vás skúsenosti s homeopatikami folliculinum a luteinum. chcela by som to skúsiť aby bolo všetko Ok alebo poradiť aby som mala vajíčka zdravé 😀 😀. rada by som aby bolo všetko aby som urobila maximum 😀
Aj ja by som chcela ist do skupiny
Aj my sa snazime uz dlho a stale nic :(
@atka1989 to pride ;) drzim palec
ahojte ja cakam mrchu v sobotu vcera som nevydrzala a robila som test negativny. strasne ma bolia prsia a picha ma v podbrusku uz 3 dni...co myslite je tu sanca? dakujem!
Ja čakám mrchu dnes, zatial nic a test bol ráno negatívny. Tak som tiez zvedava.
@ninkapralinka
@golika2 drzim palce aby ani neprisla 🙂
@ninkapralinka dakujem a podobne 😉
Ahojtez smiem sa pridat?
@zuzi0911 to sme na tom podobne 😀
@vik_i ano antika moze trosku zchaosit u.niekoho cyklus, ale u teba to kludne moze byt aj tehu. Skus o par dni testnut, ja som pri malej vysadila a hne otehu 😉
@matilda72 my to nechavame tak.volnejsie, extra sa nesnazime, ale vcera (5dpo) som citila, ako si aj ty spomenula, to povestné "pichanie" a tiez sa mi tuto noc snivalo o babatku, pri malej som to aj to mala tiez, tak mozno snad...
Drzim vsetkym palceky 😵

@matilda72 7 dní