Ideme na to od Nového roka
Sem vsetky baby ktore maju v plane buduci rok otehotniet. Povzbudzujme sa pomahajme si, tesme sa spolu. 🙂
@tosaneda ja neviem ja velmi tuzim po dietati snad od 20 rokov, a teraz mam spravneho partnera aj cas...takze vcitit sa do tvojich pocitov neviem 🙂
@ninkapralinka gratulko je to tam 😵 A to je dnesny? Zajtra si mala dostat ms? A vcera si mala ešte test negat?
@tosaneda ja som tiez necitila,ze chcem dieta;ale moj partner ano..po svadbe sme si povedali,ze to nechame na nahodu a ze ked budem,tak budem..po 9 mesiacoch po svadbe sme sa dozvedeli,ze cakame dieta a neskutocne som sa tesila potom uz a teraz nelutujem o pol roka budem mat 30 a som stastna,ze sme sa tak rozhodli
tak novoročné predsavzatie zdravej stravy a športovej aktivity nedopadlo podľa mojich predstáv 😀 začala som síce chodiť behať ale asi sami to stalo osudným. diagnoza angína jak vráta a antibiotiká. asi začínam veriť heslu športom k trvalej invalidite 😀 😀 alebo počkám kým sa trošku oteplí a idem behať znovu 😀 😀 možno som bola len veľmo premotivovaná 😀 😀
Tento mesiac sa zaciname naplno snazit aj my, tak drzim palce vsetkym a aj sebe 🙂
a na laparke ste boli niektorá ???
@matilda72 ja to tvrdim odjakziva s tym sportom 🙂
@bobulazelena no tak človek sa učí na vlastných chybách 😀 no čo už budem pár dní v postieľke s čajíkom 😀 😀 len takúto angínu som nemala ani si nepamätám 😒 ☹
@matilda72 no drzim palce na skore uzdravenie...ja tiez planujem trosku pochudnut ale pekne na stacionarnom bicykli v pohodli a teple domova 🙂
Aj ked by ma potesili dve ciarky na teste a chudnutie by slo bokom 🙂
@bobulazelena tak to si viem predstaviť, mna by tiež veľmi potešili // ale musíme trošku počkať, preto si hovorím, že si s manželom odkrútime chorobu na jar budeme zdraví ako repa. a potom radi uvítame drobčeka v brušku. a vy sa snažíte už dlho??
@milluska menzes som mala dostat v sobotu cize vcera. Stredu som mala negat a stvrtok 2 pozitivne. Piatok tiez jeden pozitiny. Ale ta druha slaba ciarka sa ukazala az po asi minute dvoch tak neviem ci tomu mam verit. Zajtra idem na krv a uviidme. Ak ovsem zatial nedostanem mrchu
@matilda72 no podla toho co je dlho ;) uz rok...tak snad uz by bolo na case, no potesilo by ma to. No ved uvidim, aj preto nechcem drzat nejake diety aby bol organizmus v pohode a mal vsetko co potrebuje.
A vy ako dlho ? Ci este len zacinate?

@tosaneda ono to pride s prvym dietatkom.. ja som tiez deti akosi nechcela a manzel ano... povedal ze bez deti niesme rodina tak som sa na to dala hoc som necitila ze po tom tuzim... a ako som bola tehu a matusko sa narofil vsetko sa zmenilo a teraz uz snaziljujemeo tretie