icon

Ideme na to od Nového roka

malepivo
14. dec 2015

Sem vsetky baby ktore maju v plane buduci rok otehotniet. Povzbudzujme sa pomahajme si, tesme sa spolu. 🙂

katuska_za
8. jan 2016

@tosaneda ono to pride s prvym dietatkom.. ja som tiez deti akosi nechcela a manzel ano... povedal ze bez deti niesme rodina tak som sa na to dala hoc som necitila ze po tom tuzim... a ako som bola tehu a matusko sa narofil vsetko sa zmenilo a teraz uz snaziljujemeo tretie

vik_i
8. jan 2016

@wewika1 to viem, ja som ju brala len pár mesiacov, čiže nie až tak dlho...no už nech príde mrcha, alebo // 🙂

bobulazelena
8. jan 2016

@tosaneda ja neviem ja velmi tuzim po dietati snad od 20 rokov, a teraz mam spravneho partnera aj cas...takze vcitit sa do tvojich pocitov neviem 🙂

wewika1
8. jan 2016

@vik_i to je uplne jedno ako dlho si ju brala. Mala si pravidelny cyklus pred antikou?

vik_i
8. jan 2016

@wewika1 veľmi nie

milluska
8. jan 2016

@ninkapralinka gratulko je to tam 😵 A to je dnesny? Zajtra si mala dostat ms? A vcera si mala ešte test negat?

milluska
8. jan 2016

@vik_i takze zatial nic nove?

milluska
8. jan 2016

@matilda72 ty si rozdavac pozitivnej energie normalne 😀

milluska
8. jan 2016

@golika2 tak ako, uz si testla? 😀

milluska
8. jan 2016

@jajka68 poprosim pridať ma 😉

miminkaaa3
8. jan 2016

@tosaneda ja som tiez necitila,ze chcem dieta;ale moj partner ano..po svadbe sme si povedali,ze to nechame na nahodu a ze ked budem,tak budem..po 9 mesiacoch po svadbe sme sa dozvedeli,ze cakame dieta a neskutocne som sa tesila potom uz a teraz nelutujem o pol roka budem mat 30 a som stastna,ze sme sa tak rozhodli

wewika1
8. jan 2016

@vik_i tak to drzim palce, mam to podobne 😉

milluska
8. jan 2016

@jajka68 ahoj dostala som pozvanku do temy "Partizanske", to je kryci nazov pre snazilky? 😀

vik_i
8. jan 2016

@milluska dneska ma tak pichalo v podbrušku že až, mrcha nikde, ráno sa testnem a dám vedieť 🙂

milluska
8. jan 2016

@vik_i super, drzim palceky 😵 Kolkaty dpo si?

jajka68
8. jan 2016

@milluska sorry 😀 to tak ked robim 5 veci naraz 😀

golika2
9. jan 2016

@jajka68 možem aj poprosiť pridať?

golika2
9. jan 2016

@milluska zatial netestujem, lebo asi by bol este negatívny. Som len 3 dpo. Ty si na tom ako?

milluska
9. jan 2016

@golika2 ahoj ja som dnes 8dpo, takze tiez este skoro... Drzim palceky 😉 Kedy planujes testovat?

vik_i
9. jan 2016

@milluska jedna čiarka ☹ v pondelok pôjdem k lekárovi a uvidíme. Neviem, nejak som to teraz nesledovala...

matilda72
9. jan 2016

@milluska dakujem snažím sa 😀 veď čo iné nám pomôže počať nový život ak nie naša dobrá nálada, pohoda a radosť 😀 držte sa žienku 😎 😎

matilda72
9. jan 2016

tak novoročné predsavzatie zdravej stravy a športovej aktivity nedopadlo podľa mojich predstáv 😀 začala som síce chodiť behať ale asi sami to stalo osudným. diagnoza angína jak vráta a antibiotiká. asi začínam veriť heslu športom k trvalej invalidite 😀 😀 alebo počkám kým sa trošku oteplí a idem behať znovu 😀 😀 možno som bola len veľmo premotivovaná 😀 😀

elliottka
9. jan 2016

Tento mesiac sa zaciname naplno snazit aj my, tak drzim palce vsetkym a aj sebe 🙂

atka1989
9. jan 2016

a na laparke ste boli niektorá ???

bobulazelena
9. jan 2016

@matilda72 ja to tvrdim odjakziva s tym sportom 🙂

matilda72
10. jan 2016

@bobulazelena no tak človek sa učí na vlastných chybách 😀 no čo už budem pár dní v postieľke s čajíkom 😀 😀 len takúto angínu som nemala ani si nepamätám 😒 ☹

bobulazelena
10. jan 2016

@matilda72 no drzim palce na skore uzdravenie...ja tiez planujem trosku pochudnut ale pekne na stacionarnom bicykli v pohodli a teple domova 🙂
Aj ked by ma potesili dve ciarky na teste a chudnutie by slo bokom 🙂

matilda72
10. jan 2016

@bobulazelena tak to si viem predstaviť, mna by tiež veľmi potešili // ale musíme trošku počkať, preto si hovorím, že si s manželom odkrútime chorobu na jar budeme zdraví ako repa. a potom radi uvítame drobčeka v brušku. a vy sa snažíte už dlho??

ninkapralinka
10. jan 2016

@milluska menzes som mala dostat v sobotu cize vcera. Stredu som mala negat a stvrtok 2 pozitivne. Piatok tiez jeden pozitiny. Ale ta druha slaba ciarka sa ukazala az po asi minute dvoch tak neviem ci tomu mam verit. Zajtra idem na krv a uviidme. Ak ovsem zatial nedostanem mrchu

bobulazelena
10. jan 2016

@matilda72 no podla toho co je dlho ;) uz rok...tak snad uz by bolo na case, no potesilo by ma to. No ved uvidim, aj preto nechcem drzat nejake diety aby bol organizmus v pohode a mal vsetko co potrebuje.
A vy ako dlho ? Ci este len zacinate?