icon

Imunologické vyšetrenie Praha, Plzeň alebo Helios?

poka
26. apr 2008

ahojte vsetci,
prosim Vas mam dilemu, vzhladom k tomu, ze som uz 4x potratila, sama si chcem dat urobit tieto vysetrenia, len dozvedela som sa, ze v plzni sa skor specializuju na potracanie, neviete niektora ci to je pravda?a dalsia vec vraj to robia aj v martine v heliose?prosim Vas ak mate nejake info dajte mi vediet.
dik

Strana
z3
jmisa
10. júl 2008

Gucci, no to je normální - 2 měsíce, navíc jsou dovolený.
Obávám se, že jinde to bude ještě horší.

gucci
10. júl 2008

no ještě jsem se jí ptala, jestli tam nemá nějakou skulinku, že nás v září už nejspíš čeká IVF...nemá 😖

jana.cb
10. júl 2008

jsou tam moc příjemní a pohodoví takže se neni čeho bát ...objednávací doby jso možná dlouhý ale cely to tam trvá jen pár minut ...a pak po odběrech se jde na konzultaci s Dr a ten s vami sepíše anamnézu co a jak a doporučí další postupy jsou tam dva bud pan Madár nebo Natalie Kaščenko nebo jak se to píše a oba vda jsou super byli jsme tam 2x a pokaždý jsme chytli jinýho z nich ale fakt pohodáři 😉

jana.cb
10. júl 2008

a tedka 22 tam jedeme zase 😉

gucci
10. júl 2008

Jani a to chodíš kam?

jana.cb
10. júl 2008

do Podolí v Praze 😉

jana.cb
10. júl 2008

to je asi nejblíž od Budějc no a náš car spolupracuje bud s Podolím nebo s Plzní jinak s nikým 😠 😵

jana.cb
10. júl 2008

no a prave me vzali takhle brzy kdyz jsem jim rekla ze chceme ivf v srpnu mno a pred dvouma dnama jsem tam volala 😉 ale uprimne i kdyz jsem tam volala uplne poprve tak jsem cekala max mesic vic ne asi se ty objednaci lhuty nejak soupaji bo co 😒

jmisa
10. júl 2008

Gucci, on Pronatal má svojeho imunologa, ale já na něj nechtěla čekat, známá čekala na termín 4 měsíce. 😠

gucci
10. júl 2008

jmisa: no právě, si pamatuju, že jsi říkala, že to v Pronatalu tak dlouho trvá

jmisa
10. júl 2008

Jano, já spíš myslím, že jim třeba někdo odpadne. Známá takhle v Podolí dostala termín zhruba za 3-4 měsíce a pak jí po 2 týdnech volali, jestli chce přijít za měsíc, že jim to někdo zrušil, tak když máš kliku, tak se trefíš do okamžiku, kdy maj volno dřív.

jana.cb
10. júl 2008

no a nebo tak jasny to je mozny 😉

gucci
10. júl 2008

tak jsem si volala na Podolí a první volný termín 3/9

nelynka
10. júl 2008

tak holky, my mame problem asi tam fakt budem musiet ist sama...manza je akurat od 14.8 do 4.9. v laznich v Karlovych varech, takze....holkt smuuula...ale fakt jsem zvedava jestli budu neco delat i s manzem nebi ne..

gucci
22. júl 2008

aho holky, kam Vám z PODOLI posílají pak ty výsledky? Domů nebo stačí zavolat nebo jak? Díky

dior
22. júl 2008

my sme boli v upmd- Podoli, boli sme velmi spokojni- su tam velmi mili, ak by to nebolo tak daleko, tak tam idem aj na IVF 😉 - velmi ludski , maju najvacie skusenosti a robia kompet vsetko 😵 , vysledky prisli cca za mesiac

anikoad
1. okt 2008

Ahojte kočky, v Brne vo Viamede ste nebola niektorá? Myslím na imuno.

gregy
2. okt 2008

dior a čo stálo to imuno vyšetrenie? A to bolo komplexné alebo zamerané len na neaké protilátky?

Strana
z3