Injekcia na ovu a Dupfaston hormóny
baby za aku dobu sa vám podarilo otehotnieť ak vám pichli injekciu na uvolnenie vajička a dali hormony,. my sa mame skoro dva snazime a nič. jedno dieta mame ale chceli by sme surodenca... obaja mame autoimunitnu chorobu či aj nemoze by problem a po akej dobe vám este navrhli trebars umel. oplodnenie. mám 35 rokov.
dakujem.
@kej6 myslela som clostyl, duphaston beriem na 15.deň tiež 2xdenne. V spermiograme mu našli, že má 0,5% - podiel normálnych spermii a ma byť viac ako 4, tzn. že majú zlý tvar, dr. povedala, že to, ale nie je nič hrozné, že máloktorý muž má nad 4, tak potom mi daj prosím vedieť koľko mal tvoj. Horšie je, že mne zistili, že mam PCO :(
@kej6 my sme boli v CAR, prišli sme o 12 a potom sme mali o 15 konzultaciu, takze za cca 2-3 hod to vyhodnotili, ja som im zaniesla moj hormon. profil od mojho dr. a oni nam povedali diagnózu. Kolko si brala clostylu za deň? Mne povedal, že 1.mesiac jednu, potom 2.mes. dve a potom tri a to sa mi už zdá veľa.
baby ako dlho sa uz snazite o babatko???? mate už aj niektorá dieta,???? ako ste na tom???
my sa snažíme asi rok...a zatial stále nič...už som brala aj duphaston,clostilbegyt a potom aj pregnyl asi 3krat a už mi povedala doktroka že bude lepšie keby sme išli niekde dalej tak nás poslala niekde do centra..ale povedali sme si že dáme nachvilu pauzu lebo už je toho na mna veľa...
@macik131314 my sa snažíme presne rok a dieťa nemáme zatiaľ žiadne, ale dúfam, že skoro budeme mať 🙂
my sa snažíme dva roky.
@kej6ammy311macik131314 Ahojte dievčatá ako ste na tom? máte niektorá nejaké dobré správy? ja som dobrala duphaston a zasa čakám na potvoru a dúfam že nepríde, teraz som už 6 deň po dobratí a stále nič, tak dúfam....
ahojky,nemá niekto na predaj liek Dupfaston zabudla som si predpísať a lekárka má dva týždne dovolenku.
@stefanka28 a zastupujuci lekar ti nemoze predpisat?
co baby niečo pozitivne???
@bobulazelena ale zastupujúci lekár je 35km vzdialený a ani neviem kde sa presne nachádza
@stefanka28 no tak ma napadlo...niektore pani lekarnicky su take ochotnejsie...skus vypytat, mozno ti da ak zaplatis plnu sumu, alebo na pohotovost. 🙂
To len take napady keby si nezohnala na MK

@linda2985 tak ani nám sa to nakoniec nepodarilo :(