Inofolic a Folandrol - skúsenosti rady a typy
Ahojte, niektoré z vás ma už iste poznáte z rôznych tém práve o otehu. Pustili sme to po 8 mesiacoch s priateľom z hlavy užívali si života vôbec sme to neriešili máme krásne obdobie ale rozprávame sa otvorene a úprimne aj o veciach ktoré nás občas potrápia ale cez víkend sme sa nejako prirodzene a spontánne bez tlačenia na pílu dostali k týmto produktom nikdy som nič na podporu nebrala maximálne kyselinu listovú a trošku nám to zas dodalo nádej. Na vyšetrenia máme v pláne ísť žiaľ priateľovi na týždňovkách sa ťažko prispôsobovalo tak zatiaľ má termín na spermiogram zrušený a pani mu povedala že sa bude snažiť mu potom vyhovieť skrz prácu a ja sa v októbri mám hlásiť na gynekológii (menila som ho totiž tak ešte si len budem volať o termín na preventívnu). Priateľ však bol za aby sme skúsili a rada by som si prečítala aj vaše nejaké skúsenosti s týmito produktmi prípadne ako sa dá napomôcť nakopnúť reprodukčné orgány. Keďže všetko to boli staré témy chcela by som niečo aktuálnejšie v tých starých sa moc už konverzovať nedá žiaľ málokedy niekto v takto starej téme ešte odpovie prípadne si už nepamätá ako sa veci mali. Budem rada za každú zdieľanú skúsenosť. Majte krásny zvyšok dňa ešte.
@marianna_peskova my práve preto že už je to 8 mesiacov a nie je to veľa no zároveň asi je niekde možno nejaký problém s hormónmi alebo vitamínmi v tele že stačí len troška drgnúť do toho a zadarí sa tak sme chceli že tomu dáme do konca roka takto čas len som niečo počula (keďže ma zarazilo že ani v jednom nie je príbalový leták s nejakými informáciami) že viac ako 3 mesiace by sa nemalo tak neviem čo je na tom pravdy...🙂
Tiež sa nám zadarilo po 4 mesiacoch užívania oboch produktov + ja som užívala aj Cybex kvapky. Treba vyskúšať, každé telo je iné. Držím palce 🤞🏼
@lucijalucy ďakujem pekne takéto správy ma motivujú celkom 🌼🌼
@malia18 no takto, pises, ze priatel je dost pracovne vyťažený, takze mozno ste sa za tych 8 mesiacov nestretli v spravny čas.. Co sa tyka folandrolu a inofolicu, tak ja som si ich po tom roku snazenia kupila a nestihla som nacat ani jedno balenie ani ja ani priatel, lebo som ostala tehotna 😊 prislo covid obdobie, obaja sme spomalili v praci, pila som jeden cyklus alchemilku od prveho dna MS presne 2 tyzdne a podarilo sa 🙏
Avsak to mohol byt len nas pripad, avsak v prvom rade asi tak ako aj my, aj vy musite mat viac casu na seba a postaci to 😉🙏
Velmi ti to prajem, nech sa vam čoskoro,, zadari'' 😊
@wave1804 ďakujem veľmi pekne za podporu ono je to tak že mal aj dosť voľna a boli sme aj na dovolenke a jedno s druhým myslím si že sme mali na seba dosť času pretože boli tam aj vianočné sviatky a tak skôr si myslím že bude možno chyba v nejakých vitamínoch keďže priateľ má takú stravu že na týždňovkách okrem obedov ktoré si objednávajú tak chleba rožky alebo takéto žiadne vitamíny ovocie to zje ale keď to akoby kontrolujem alebo poviem že by som si dala niečo zdravé tak si spolu uvaríme alebo spravíme ale tam asi po celom dni na stavbe nemá chuť šúpať si ovocie a robiť smoothies takže som chcela nejaky vitamín čo si rozmieša a cez víkend prejsť na ľahšiu stravu zdravšiu... Ale je dosť možné že sme to ani netrafili koľkokrát... Napríklad to čo ma dosť mätie je to že som si nakúpila naozaj veľa ovulačných testov... Všetky mi ukazovali rovnako silné dve čiarky a tých testov bolo asi aj 15 20 a tým nemyslím rovnako silné že testovacia a kontrolná ale všetkých 20 testov mi ukázalo kontrolnú silnú a tú testovaciu slabšiu a tá testovacia bola na všetkých testoch rovnako silná ale nikdy nebola silnejšia ako kontrolná... Neviem či je to teda zrozumiteľné ale prišlo mi to tak ako keby som ani ovuláciu nemala... Bazálnu som si tiež nikdy nevedela dobre merať A tak som sa prestala až takto sledovať pretože ono človek možno príde na to kedy má ovuláciu a čo sa s jeho telom deje ale týmto sa človek vlastne núti sám seba sledovať a tým pádom to z hlavy nikdy tak nevypustí tak som sa rozhodla že sa vykašlem na všetky tie metódy a že budem užívať len nejaké vitamíny ktorými by sa to mohlo podporiť a začala som aj ja piť alchemilku síce asi až po nejakých štyroch dňoch menštruácie ale do toho ešte ten inofolic priateľ ma folandrol tak dúfam že keď to budeme užívať a vypustíme to z hlavy že to pôjde pretože tým neustálym sledovaním a testovaním je vlastne človek nútený na to stále myslieť.... Ale od toho čo som sa naposledy testovala ubehli už možno dobré dva tri mesiace takže odvtedy práveže máme úplne skvelé obdobie nemyslím na to teším sa naozaj zo všetkého čo príde naozaj som v sebe našla taký pokoj až tomu nemôžem uveriť keď viem ako ma to pár mesiacov dozadu trápilo ale nemysleli sme na to a vypustili sme to z hlavy lebo sme riešili úplne iné veci a nemali sme čas rozoberať práve túto tému a tak ma prekvapuje že aj napriek tomu že fakt sme na to nemysleli že stále sa nič neudialo tak som dúfala že by práve toto mohlo nás oboch nakopnúť
@malia18 to som si myslela aj ja, ze ved sme mali spolocne 2tyzdnove dovolenky, predlzene vikendy, atd. Ale az ked sme boli cely mesiac spolu doma, vsetko pozatvarane, varili sme si, prechadzali sa kazdy den, uzivali jeden druheho, az vtedy to zabralo. Esre som zabudla ti spomenut, ze brala som aj Zinkosel, sem tam som ho dala aj priatelovi, docitala som sa tu na konikovi o nom, zopar zien ma s nim dobre skusenosti.
Tie ovulacne testy si mala vzdy rovnakej znacky kupene? Ja som mala kupene tiez testy od jednej pani odtialto z bazaru a nestihla som ani jeden vyuzit 😊 😂 ako aj ten inofolic s folandrolom.
Kazdopadne si este dajte daky cas, zopar mesiacov, a uvidite co a ako 😉 posnazilkujte sa ale aj uzivajte chvilky vo dvojici, pretoze uz ked sa zadari, tazsie sa nachádza ten cas venovat sa jeden druhemu 😉😊
@wave1804 jasné treba treba netlačíme na to ani nič ale už sa mi celkom v tejto veci otupili zmysly akoby....že som sa zmierila s tým že ako keby proste mne to nie je momentálne pre niečo dopriate a že ešte to nie je pre mňa a už nemám potreby ani len testy kupovať čiže asi tak ale snažiť sa určite budeme len akosi som už prestala veriť a dúfať a zmierila som sa s tým a tak ma to keď už nič iné aspoň netrápi☺️ A hej mala som 1 značku testov z internetovej lekárne...dokonca sme boli spolu aj v karanténe priateľ aj pnky mal toho bolo toľkoo že sa fakt čudujem ale tak za chvíľu to bude rok takže keď už sa nezadarilo aspoň sa nemusím trápiť čím to asi tak môže byť lebo kým sa snažia pod 1 rok tak sa nerobia vyšetrenia čiže aspoň nebudem musieť s vyšetreniami dlho čakať beriem to športovo🤣

Odporúčam oba produkty. Brali sme ich tri mesiace pred snažením sa o prvé dieťa a otehotnela som na prvýkrát. Rada verím, že mi k tomu dopomohli. Na druhej strane, aj druhé dieťa sa nám podarilo na prvýkrát a Inofolic som nebrala. Len Pregnafolin.