icon

Inofolic a meškajúca menštruácia

lienka_9
29. mar 2020

Ahojte baby, meska mi menstruacia 14 dní, od 14.2 beriem inofolic. Myslite ze to je ten problém? Robila som si test a nic, boli negatívne. Doteraz som mavala pravidelny 32dnovy cyklus. Menstruaciu som mala naposledy 13.2.

miskaamiska
29. mar 2020

Inofolic môže predĺžiť cyklus aj mne sa to stalo.

tinkybinky
29. mar 2020

@lienka_9 ahoj ano predlzuje cyklus.

leuskanova
29. mar 2020

@lienka_9 ahoj, čítala som u niektorých báb že im to predĺžilo cyklus , mne to napríklad asi zmenilo cyklus lebo som mala 3.3. menštruáciu vtedy som začala brat aj inofolic, a 18.3. som menštruáciu dostala zase 🤷🏻‍♀️

lienka_9
autor
29. mar 2020

@miskaamiska a potom ostatne uz si mala pravidelne pri uzivani?

lienka_9
autor
29. mar 2020

@tinkybinky a ostatne si uz mala pravidelne, to len ten prvy krat? A naco konkretne si ho brala?

tinkybinky
29. mar 2020

@lienka_9 asi za 3mesiace sa mi upravil cyklus.Mne inak nepomohol uz beriem iba cistu kys.listovu od jamienson a 100%inozitol mam objednany.Tak uvidime🙂

miskaamiska
29. mar 2020

@lienka_9 brala som ho, len ani nie dva cykly. Jeden celý a na ďalší som otehotnela. Odporúča sa užívať aspoň 3 mesiace, aby sa dostavili účinky.

merry999
1. apr 2020

@miskaamiska a vam predlzil cylus alebo nie lebo veľa dievčat hovori ze im to nepomohlo a predlzilo cyklus ja som to zacala brat prvy mesiac asi týždeň pred ms tak uvidím ako to bude somnou, 🙂

lienka_9
autor
Autor odpoveď zmazal
lienka_9
autor
1. apr 2020

@merry999 mne po 16 dňoch meskania konečne došli, nie ze by som sa tešila keďže planujeme babo ale aspoň viem načom som

miskaamiska
1. apr 2020

@merry999 no keď som ho začala brať prvý mesiac tak mi ho predĺžil na 36 dní a na ďalší cyklus som otehotnela.

lienka_9
autor
1. apr 2020

@miskaamiska a predtym ste sa aky dlhy cas snazili?

miskaamiska
2. apr 2020

@lienka_9 mala som zdravotné problémy, takže rok a pol a do toho ešte spontánny potrat. Ale našťastie sa mi teraz v bruchu mechrí moje chlapčiatko.

lienka_9
autor
2. apr 2020

@miskaamiska a brala si inofolic 2x za den alebo len raz?

miskaamiska
2. apr 2020

@lienka_9 jeden sáčok ráno a jeden večer

lienka_9
autor
2. apr 2020

@miskaamiska aj nieco ine si este brala na podporu plodnosti ci len inofolic?

noemi1983
6. apr 2020

@lienka_9 Ja som bra inofolic a mala som hnedé krvácanie.

claudi2011
20. apr 2020

Ahojte prosím Vás viete mi niekto poradiť. S priateľom sa snažíme o bábätko cca rok. Cyklus mávam tak 27-28 Dc. Na 22. DC som mala trochu krvy a potom už len špinenie 4 dni ale len veľmi slabe. Na 27. DC som začala užívať INOFOCIL 2 sáčky denne. Dnes som 33.Dc a menštruácia nikde, len veľmi boľavé prsia a bolesti v krížoch, stále chodím na wc a mierne cítim že ma sem tam páli záha a zvýšená telesná teplota 37,2- 37,5. Testy sú ale negatívne, včera sa mi zdal mierny duch na teste ale to som si asi len veľmi priala. Nemá s týmto prosím niektorá skúsenosti. Keďže v tejto situácii je aj veľmi ťažko sa dostať k doktorovi 😭 Môže to byt z Inofolicu aj keď ho užívam tak krátko ? ďakujem Vám

lienka_9
autor
20. apr 2020

@claudi2011 ako dlho užívas inofolic?

claudi2011
20. apr 2020

@lienka_9 Den pred očakávanou mrchou na 27 DC, dnes som 33 DC

lienka_9
autor
21. apr 2020

@claudi2011 neviem ci za taky krátky čas by to malo vplyv, ale ak ti doteraz nemeskala tak je to dost mozne ze je to z toho

mmt11
Autor odpoveď zmazal
angelika0000
8. feb 2021

Dobrý deň môžete mi prosím poradiť, mám PCO a veľmi nepravidelnú menštruáciu. Niekedy mi mešká až 60 dní. Začala som brať inofolic combi 2x denne menzes sa mi upravil na 32 dňový cyklus. Lenže beriem už druhý mesiac a teraz mi 1 deň mešká. Ako to je? vždy je to tak že nemusím mať presnú na deň menštruáciu po inofolicu?