Inofolic & Folandrol
Pomohol Vám k vytúženému cieľu partnerský balíček pre ženu aj muža Inofolic & Folandrol? :-O
Ak by ste mali niekto na predaj partnerský balíček za rozumnú cenu - kúpila by som. ďakujem....
Mám nepoužitý Folandrol (30 vrecúšok) s exp. 6/2019 za 14 €.
Ja som ho uzivala a po necelych 2 mesiacoch som zostala tehotna. Bohuzial som potratila kvoli inym problemom. Po nejakej dobe sme si to opat nasadili s priatelom a prave mi v naruci zaspal 4.mesacny drobec 🙂 po 2 mesiacoch uzivania to opat vyslo. Neviem isto ci to je vdaka praskom, ale ja verim ze hej 🙂 uzivala som 2 balicky denne na odporucanie gynekologa. Inak otehotnela som v 37mich rokoch 🙂 a po neskutocnych problemoch, potratoch, operacii myomu.
@amarilka26 to je super gratulujem. Ja ho tiež beriem no zatiaľ žiaden výsledok mam 39r
@butterfly333. Dakujem. No ja uz som ani nedufala a nakoniec az sme to pomaly vzdali tak to prislo. Drzim Ti palce aby si aj ty mala to stastie a stala sa mamou 🙂 Ja som inak kvoli potratom pobehala vsetkych moznych lekarov, aj genetiku. No a musel von aj myom rezom cez brucho, kedze som kazdy mesiac 1,5 roka mala porodne bolesti pri menzese:( koncila som pravidelne na pohotovosti s masivnym krvacanim. Snazili sme sa celkovo 4 roky. Ked si predstavim ze sestra sa rozhodli s priatelom ze chcu babo a hned na prvy krat trafili plodne dni (nespavali spolu casto, 1-2x mesacne..) tak zasnem ako sa niekto ma 🙂 inak niekedy staci to prestat riesit. Ja som mala hromady ovulacnych testov a priatel ked ma videl s testom v ruke, tak bol z toho na prasky. Potom sme sa stahovali, behali po nakupoch a riesili nabytok, no a na otehotnenie som vobec nemala myslienky a potom to prislo. Znie to hlupo, sama som sa na to hnevala ked mi niekto hovoril ze to nemam riesit ze to pride samo. No kratko po mne zostali v ocakavani aj moj sef, snazili sa roky, on ma uz 46 a az to vzdali, tak to prislo. Kazdym dnom by mali rodit 🙂 nevzdavaj sa 🙂 drzim silno palce 🙂
Mam na predaj zvysok folandrolu.19ks cena 10e
Ahojte dievčata, ak by mal niekto záujem mám na predaj partnerský balíček Inofolic a Folandrol, z každého balíčku sme minuli len 4 vrecúška.
Inofolic 16 vrecúšok, exp. 11/2020
Folandrol 26 vrecúšok, exp. 10/2020
Cenu ponúknite.
Lenka
@leninkam píšem Vám správu 😉
Dobrý deň mám na predaj folandrol pre muža neotvoreny 30 vrecúšok +8 vrecúšok z druhého balenia expo marec preto dám za 10 eur 🙂
@desza17 aká maca môžte mi poslať foto ako vyzerajú tie tabletky a cena je koľko ? Načo to je na podporu otehotnieť? Ďakujem
Ahojte, mam na predaj Inofolic premium a Folandrol. Je na podporu tehotenstva, z vlastnej skusenosti odporúčam, ak sa chcete pripraviť na tehotenstvo. My sme sa snažili rok a tak mi lekár predpísal tieto doplnky výživy. Do prvého mesiaca sa ukázala druhá čiarka 😀 ak ešte váhate, určite odporúčam vyskúšať. Má to super zloženie a je to vo forme prášku do vody, takže ľahké užívanie 😀 mali sme trojmesačné balenie, ale využili sme len polku mesiaca, takže posúvame aby to pomohlo niekomu ďalšiemu 😀 pôvodná cena bola 125€, teraz posúvame za 60€ popripade dohoda, dátum expirácie je do konca roka.