Inofolic - pomohol vám otehotnieť?
Ahojte žienky 😀 chcela by som sa opýtať či niektorej z vás pomohol inofolic otehotnieť ak áno po kolkoch mesiacoch sa vám to podarilo.. Ďakujem za odpovede 😀😀
simonkaba kamarátka užívala inofolic 5mesiacou a neotehotniela!!!! z priateľom mala nepravidelný sex tak možno preto nie??? A kúpila som si inofolic a užívam ho sotva 4dni tak neviem no a ešte som sa chcela opýtať keď si brala inofolic zmenil sa ti nejak MS cyklus??
Ahoj, ja som brala Inofolic 4 mesiace, a potom som prešla na Nosifol a to som nedobrala ani balenie a podarilo sa 😊 Tak neviem ktore pomohlo ☺
Mne dr. Kazala dvojitu davku. Brala som mesiac a otehotnela aj ked neviem ci to bolo tym... mozno sme len " konecne trafili plodne dni"
@renusko09 skus kvapky gynex... ja som otehotnela hned prvy cyklus - zdravy, krasny chlapcek... tie kvapky (nacate) som darovala kocke tu na mk otehotnela hnerd prvy cyklus - krasny, zdravy chlapec a ta to iste balenie kvapiek darovala kolegyni otehotnela hned prvy cyklus - krasny zdravy chlapina a potom uz neviem co sa s tou flastickou stalo ;) drzim palce, ale neviem ci to robi aj dievcata 😆😅😂
@nelinka2009 chlapca by som chcela aj ja 😄 možno vyskúšam tie kvapky lebo sa s manželom snažíme a zatiaľ nič 🙂
Ja som využívala 3 balenia, skôr mi zastavil cyklus. Potom som pila alchemilku, čaj vittex jahňaci a vypustila som to z hlavy, sexovali sme kedy sme chceli my a užívali si to. A do 5 mesiacov som otehotnela.
Dievčatá užívam ten inofolic ale nehorázne ma pichaju vaječníky je to bodava bolesť a neviem či to je tým inofolicom som z toho hotová.... Boleli aj váš niektorú vaječníky ako začali užívať inofolic???
@renusko09 aj ja som pociťovala bolesti, mam pocit, že stále pociťujem jemné bolesti a niekedy sú väčšie.....dokonca ja som z neho aj veľmi nafuknutá.... v minulosti som inofolic už užívala,,ale kedže som sa po nom necítila najlepšie, prestala som a brala som femibion. nepomohlo a môj gynekolog povedal, že inofolic je lepší a mám radšej užívať ten....tak som opať prešla na inofolic...tak uvidiíme....ale po inofolicu mám lepší hlien...tak neviem
No mňa tak bolelo pod bruškom že som si sadnúť nemohla a ani len postaviť sa.. Ja ho užívam krátko a neviem co s toho bude
Mne inofolik pomohol vtom že môj cyklus bol jedna katastrofa. Brala som ho asi tri mesiace. Potom som to vzdala. Brala som včeliu materskú kašičku a kvapky od liečiteľky. Po par mesiacoch som mala normálny cyklus a otehotnela som.
@renusko09 ja som ho brala, či mi pomohol práve ten, ťažko povedat, ale mala som cel život nepravidelnú ms a otehotnela som bez problémov hneď na 2. cyklus, tak asi na tom niečo bude🤷♀️
No ja ho tiež užívať mala som včera dostať MS a zatiaľ som nedostala a to ja mávam ms ako hodinky ale tehu asi niesom namam žiadne príznaky tak to bude asi tým inofolicom