icon

IVF - nádej pre pokročilé snažilky ozvite sa

lenka20
22. jan 2009

umelinky, raketky, mame novu temicku 😵 😵 😵
myslela som, ze by sa zislo oprasit nasu staru temu, kde sa to vsetko zacalo, aby sme sa zase zisli a dotiahli to do uspesneho konca 😉 par adeptiek na // zo starej party sa uz crta 😉
takze dufam, ze ste nezabudli na stare dobre tradicie - do pasov si piseme aktualne info a inak stresujeme, bojime sa, tesime sa spolocne 😅 😅 😅
takze zulka, pecka, takynka, diorka, zuzla, nejdem vas vsetky menovat, je nas kopec...
plus cakame tehulky a maminky aby na nas chodili prskat virusy
a vitame aj nove pokrocile snazilky a aj tie nepokrocile 😉

fedra
3. sep 2009

ahojte ... prisla som len nakuknut ako sa mate a co nove 🙂
Dlho som nevidela Kvetku. Nasi drobci maju dnes 6 mes, ani sa mi to verit nechce, rastu ako z vody 😅
Havka, tak planujete surodenca pre malickeho ? No super, budem drzat palceky 😀

pipka
3. sep 2009

fedriii, blsky uz maju polrocnicu 😕 fiiiihaaaaa! tak gratulujemeeeeee 😎 😎 😎

fedra
3. sep 2009

Aj ja Hanke k prvemu rociku 😀
Pipka, ani mne sa to nechce verit ... ved nedavno sme ich niesli z porodnice a teraz maju po 8 kg 😕
Ved kukni foto ... uz su to riadne blchy 😀

pipka
3. sep 2009

ved som kukla...kraaaasni su 😵 cmuky im daj za mna 😉

gabika24
4. sep 2009

dobré ránko.
Pipka, Hanulka je úžasná...-krásne fotky 😉 Fedra, akí ste už veľkííííí...
Havka, aj my sme začínali dosť skoro po malej so súrodencom, potom sa to trošku natiahlo - je medzi nimi skoro tri roky rozdiel, ale hlavne, že sú. Keby sme išli hneď do Martina, tak ich máme skôr 😉 - ale všetko nám to vynahrádzajú. Pipka, aj u nás bolo pred malou všetko tip-top a teraz je všetko tip-top v detskej verzii - t.j. všetko je všade 😀 😀 😀 a hlavne tam, kde to najmenej čakáš 😀 😀 😀
Zulka, ty už o chvíľu rodííííš - tešííííme sa 😵 .
Jujka, super, že si sa ozvala 😉 , aj ja chcem foto malého, pošlem ti mail v ip.
Babulky všetky držkajte sa, musím zas letieť (nič nové 😉 ). Pekný deň 😵

pipka
6. sep 2009

gabi, viem si predstavit 😅 😀 a to mam len jedno...co ked aj my budeme mat tri 😀 😀 😀 budem nachadzat veci aj v zachode 😀 😀 😀

drzte sa babulky vsetky, myslime na vas 😉

dnes sme boli oslavovat babkinu 60-tku a Hanula nemala vacsej radosti ako babke sviecku na torte sfukovat 😅 😀 😀

hava77
6. sep 2009

ahojte....vraj tretia strana.....to uz sa tu nikdo nesnazi??? 😀
idem sa pochvalit .....mame 2 zuby a sme selma zubataaaaaa 😀 😀 😀 😀 😀 😀 ...
mali sme aj poradnu a vazi 8 kg ....no maly - velky zbojnik....
fedri boze uz pol roka 😨 to strasne rychlo uteka 😉 no vidim aj na nasom 😎
ostatne kocendy ahojte a pekny tyzden 😉

pipka
6. sep 2009

havka sak to tu zachranujem z tretej strany 😀

no uteseny valibuk, ten Adamko, zubacik 😉

pipka
8. sep 2009

halooo, zas vas mam tahat z tretej strany 😅 😀

kada
8. sep 2009

ahojte babule tek vidim ze zachvilku sa to tu rodi 😀
pecula no super tt pribudaju
ahojky pipka

pipka
8. sep 2009

kaduska ajoooj, ty aj zijes? 😨 😀 ako sa mate? Co Bonko? poslucha? 😕 😵

maahuliena
12. sep 2009

ahojte babulky 🙂

... ale tedaaa sme boli na 4.strane 😕 😠 😝

..nejak nemám času na net, kupovali sme bytík..teraz ideme prerábať vo veĺkom a všetko ostatné nechávame na prírodu... 😉 ale snad další cyklus aj na Brno- uvidíme ako budeme na tom s financiami 😒

Všetky pozdravujem a pozerám ako Vám tie vaše detičky krásne rastú 😵 😵 😵 tešíím sa z vás 🙂 🙂 🙂 😵

a ano.. zachviľku sa tu rodí, že zulka 😉 držim palcee 🙂

pekný víkendík 😵 😉

lenka20
autor
13. sep 2009

ahojte babuliatka, no veru, museli ste zachranovat 😵 😵 😵
havka adamko je uplne zazracne babo, na 5 mesiaco a uz 2 zubky a taky je uz velky, no vidno, ze to bude chlapisko ako hora 😵 😵 😵
gratulujem fedrinym blskam k polroku 😵 😵
no, zulka, pecka, referujte ako sa mate co robite, co je nove, nejake zmeny v menach, uz mate vybavicky pokupene komplet atd atd ste tu momentalne asi jedine tehule, tak chceme pocut vsetkoooooo
mahulik nemusis sa do brna ponahlat, ked budete mat byt na poriadku a ked sa budes citit na to, tak na to vhupsnete...
pipinecka ahoj 😵
krasnu nedelu vsetkym 😵 😵 😵

gabika24
14. sep 2009

Ahojte kočky.
maahul, tak super, nový bytík,akurát prerobíte, potom bude bábenko - teda v brušku môže spinkať pokojne od ďalšieho cyklu - dokedy sa narodí, stihnete aj prerobiť - som vám to pekne naplánovala, že 😀 😀 😀
Leni, nové foto? - či som tu len dlho nebola? 😉
Pipka, aj naša malá rada sfukovala sviečky (a stále je to drží) 😵
Havka, tak vy takto so zúbkami? Pekne,aj my sme tak nejako začínali 😉
Dobrú nôcku všetkým, zdravím špeciálne naše tehulky a snažilky. Myslím na tie čoskoro rodiace a teším sa na foto 😉

pipka
14. sep 2009

halooo, aj tu konecne niekto napise 🙂

gabi, a keby si ju videla ako fuka koleso nafukovacie 😀 😀 😀 vsade ide vzduch, len do kolesa nie 😅 ale taaaak sa snaziiiii 😀 😎

kada
16. sep 2009

pipka ano zijeme mame sa super bonuso je obrovsky za chvilku mi asi da facku 😀 😀 😀 😀 😀

zulka29
17. sep 2009

No ahojte koculky moje, ja som taka nezbedna, vobec sa mi pisat nechce, precitam si co mate nove, ale tukat do PC sa mi nechce...habim sa 😝 😝 🤐
My mame dnes poradnu, tak som zvedava, ci uz sa nieco pohlo smerom k porodu 😕 rada by som to už mala za sebou, funim ako lokomotiva, puchnu mi nozky a rucky, vsetko uz je nachystane, zbalene.... 🙂
Kto je teraz prva nadejna nova tehulka? 😕 😵

katy2
17. sep 2009

Ahojte 🙂
maahu, drzim silno palce 🙂
zulka, strasne to uteka... uz 38tt 😵 😵 😵 ja som v takom case uz rodila.... Krasne si to dotiahla.... Prajem ti prijemny porod a hlavne tu neopisatelnu radost z vasho prveho stretnutia s malinkou.... Strasne ti drzim palce.... Prezila si si toho hodne, teraz si zasluzis uz len kopec radosti, tej pravej a nefalsovanej.... 🙂

zulka29
17. sep 2009

Ahoj Katy, vasa bambulka je krasne babatko 😵
Katy, ten tretí trimester celkom pekne ubehol, už sa teším 😵 na našu bambulku, už by som rada radilo, nech už je s nami 😵 No mam taky pocit, že sa ešte nič nechystá, no uvidíme dnes 😅

katy2
17. sep 2009

zulka, ja som rodila planovanou sekciou, ale rano som este netusila, ze vecer sa hanka narodi. bola som len na kontrole v nemocke, lebo moj porodnik mal sluzbu, ale ozvy malej nejako blbli, tak necakal a hned mi dal este oxytocin, ci sa to nezlepsi a ked nic, tak som sla na sal.... a uz je tomu v sobotu 15 tyzdnov 😵
drzim palce 😉

zulka29
17. sep 2009

no ved uvidim ....ozvem sa ako dopadnem dnes na poradni 🙂

tinucha
17. sep 2009

Ahojte baby. 🙂 Zulka, tak ty už teda finišuješ? Juuuj držím palce, nech to máš rýchlo a čo možno najmenej bolestne za sebou. Radšej nech to na teba príde samo,než to vyvolávať týždeň po termíne ako mne. 😒

tinucha
17. sep 2009

Katy, Hanička je nádherná. 🙂 🙂 🙂 Aké má dlhé vlásky. Určite vám robí radosť. Tak si to užívaj maminka. 🙂

tanitta
17. sep 2009

Ahojky babule..
mamicky... mate krasne deticky 😉 ....uzivajte si materstvo mojkajte sa pokial sa da...potom sa budu odtahovat 😀
Zulka.. zelam bezproblemovy porod... naozaj pekne si vydrzala pokope 😵 ...
Pecka.. ako sa dari?...

zuzla80
17. sep 2009

Ahojte 🙂
Že sa tu ešte niekto ukáže 😕
Zulka aj ja ti želám čo najbezproblémovejší pôrod, nech ste s malou, čo najskôr spolu - ako to ubehlo, ešte si čerstvo pamätám tvoju diaľnicu a už bude mamička - fakt to letí....

Mamičky veru tie vaše detičky sú krásne - nie nadarmo sa hovorí, že tie naše umelinkárske detičky sú najchutnejšie 🙂

gabika24
17. sep 2009

ahojte kočky.
zulka, aj tá moja kamoška, čo je tehu rovnako ako ty už by to mala najradšej z krku 😉 - teda najradšej by rodila a vybozkávala malého 😵 😵 😵 . Veru, veru, čo nevidieť budeš mamina. A zuzla, lenka, maahul, hava, taky a všetky ostatné, čo sa snažia budú tehuľky 😵
pekný (aj keď u nás prší) deň želám 😵

pipka
18. sep 2009

fuuu, dnes nikto? 😕 to kde ste? 😕 🙂
zase vam zachranujem temu z tretej strany 😀 😅

gabika24
19. sep 2009

pipka, čo už, keď sme také záchrankyne 😀 😀 😀 . Takže tehuľky, snažilky, kade sa flákate? žeby po iných témach? po ktorých???-nech si vás aspoň čítam 😉
Pekný deň všetkým 😵

maahuliena
19. sep 2009

Prajem všetkým peknu nedeľu 😵 😵 😵
Ja dnes pracovne 🙂 😉 Pozdravujem všetkyyyyyyyyyyyyyyyyyy 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 😉 😅

gabika24
20. sep 2009

maahul, veď som sa pozerala, či nemôžeš spať 😉 . Ako pokračujete? Peknú nedeľu, mňa jedno zlatíčko zobudilo už pred šiestou, no ešte sa len preberám... 😅