icon

IVF - nádej pre pokročilé snažilky ozvite sa

lenka20
22. jan 2009

umelinky, raketky, mame novu temicku 😵 😵 😵
myslela som, ze by sa zislo oprasit nasu staru temu, kde sa to vsetko zacalo, aby sme sa zase zisli a dotiahli to do uspesneho konca 😉 par adeptiek na // zo starej party sa uz crta 😉
takze dufam, ze ste nezabudli na stare dobre tradicie - do pasov si piseme aktualne info a inak stresujeme, bojime sa, tesime sa spolocne 😅 😅 😅
takze zulka, pecka, takynka, diorka, zuzla, nejdem vas vsetky menovat, je nas kopec...
plus cakame tehulky a maminky aby na nas chodili prskat virusy
a vitame aj nove pokrocile snazilky a aj tie nepokrocile 😉

mirusch
24. jan 2009

Veru, aj ja prave rozmyslam, ze na co...predvcerom som si robila mnam topinky.

zulka29
24. jan 2009

Ahoj Mici 😉

Mirusch, aj nad topinkou som uz rozmyslala...ale neviem ci je to to prave...hmmm 🙂 ALe nieco s cesnakom...hmmm 🤐

mirusch
24. jan 2009

Mici, hej, znama ti je moja "tvar" 😀 Na co mas chut ty?
Zulka, na topinky je chut staaaale...oprazeny chlebik (ja pouzivam toaster), vrstva cesnaciku, paradajkoveho pretlaku, volske oko, kecup. Clovece, krpci sa budu oblizovat. 😵 No, neviem, ci si to zase nespravim.

zulka29
24. jan 2009

idem si nieco teda vziat a kuknem filmik co ide...pa lasky a dobru nocku 😉

pipka
24. jan 2009

cafte babenky, nakukam ako sa mate?

zulka29
24. jan 2009

Pipi, uz si tu? 😉

pipka
24. jan 2009

ja som vsade 😀 ja jsem všudezdejší...nevies? 😀 😀

mirusch
24. jan 2009

Pa Zulka, dobru nocku.
Ahoj Pipka.....teba spehujem casto. 😀

mirusch
24. jan 2009

Drzim palceky na laparku!!! Zlcnik, vsak?

pipka
24. jan 2009

aj ja teba mirushka...co nove? Aj som ti chcela na Vianoce pisat..ale mam novy mobil a vsetky cisla ostali v starom a ten som uz dala mame...musela by som jej volat...no komplikovane...tak som sa tento rok neozvala, prepac 😔 😅 😀

mirusch
24. jan 2009

Pipka, pisnem ti do IP a ty mi pisni tiez nove cisielko, oki? To je v pohode, ze si sa neozvala. Ved ja som sa tiez nie 😀

pipka
24. jan 2009

ja mam cislo stale rovnake, len mobil som menila, a to som nemala na sim karte ale v telefone...ale uz ho mam 😵

mirusch
24. jan 2009

Jaj, aha, tak ok. Ale moje mas v IP.

mirusch
24. jan 2009

Hanka je naaadherna. A paci sa mi aka pohodova mamina si 😉

pipka
24. jan 2009

zlcnik veru, zlcnik 😅 uz nech je vonku 😀
a u teba co nove?

mirusch
24. jan 2009

Nove je to, ze som hladna 😀 Co inak....sme uz mesiac krstni rodicia - kuk album. Renovujeme tretiu izbu - domaci nam ju ponukol, je vedla nasho bytu. Inak nic extra.
Drzim palce, nech nemas problemy s operaciou a bez zlcnika.

pipka
24. jan 2009

jeej, no krasny šmolik 🙂 tak to mate vesele..teraz sa zamestnas prerabanim a zrazu budes tehulka 😀 zaaazraky sa deju... 😵 😵

no ja sa uz tesim, jak budem bez zlcnika, prve co si dam, bude topinka s cesnakom... 😀 no nie hned po operacii samozrejme 😅 az o par dni 😀 😀

mirusch
24. jan 2009

Pipka, dik. Nuz, bolo by to pekne, ze tehulka, ale to by som musela navstivit suseda 😀 Topinka z cesnakom...to u mna vedie. A s volskym okom. uf, a to nemusis uz potom mat nejaku dietu?

pipka
24. jan 2009

no to netusim...ale ved vsetko prikazane sa obcas musi porusit, nie 😀 😀

mirusch
24. jan 2009

No tak ti hovorim, ze dieta bude, ale jasne, ze porusit treba, to by bolo, aby nie 😵 A cesnak je predsa zdravy. A ked urobis topinku ako ja nasucho v toasteri a nie na panvici, tak sa nema kto co stazovat a tvoj nezlcnik uz vobec nie 😉

pipka
24. jan 2009

no ved ale ja na taku mastnu mam chut ☹ ☹ 😀 a s tatarakom najlepsie 😅

pipka
24. jan 2009

ale nejaky cas vydrzim a potom tradaaaa 😀

mirusch
24. jan 2009

Uf, uf, ale mas napady. Tak dobru chut. 😀
Oki Pipka, idem sa navecerat a kuknut nieco v telke. Drzim palce a budem kukat, ako si dopadla. Rada som s tebou zase kecla. Cmuk.

pipka
24. jan 2009

jasnak mirushka, tak sa mi drz a pekny vecer, paa a ja sa potom ozvem, ked ma pustia, co by malo byt v sobotu, najneskor v nedelu. 😵

mici11
24. jan 2009

Mirusch 😀 , no ja mam chut stale na zmrzlinu 😉 aj aj si ju davam skoro kazdy vecer 😀
Pipka mas nadhernu dcerenku 😉
Pekny vecer vsetkym 🙂

maahuliena
25. jan 2009

ahooooooooojte 🙂 😉
Taaakze pokracujeme... juj, ja som tu sto rokov nebola, ale tak polepsim sa 🙂 😉
Pozdravujem vsetky 🙂

mici11
25. jan 2009

jeeeeeeeeeeeeej maahu ahoj, aj teba vidiet? Ako pokracujes?

takyna
25. jan 2009

Ahojte raKEtky 😉 🙂 , píšete super, chýbali ste mi 😵

Zbierame sa tu všetky , to je fajn 🙂 , prídavajú sa nové tváričky,jupí, budeme staro - nová partička 😀

Víkendik ubehol a som fanove rozbita, ale trošku som vypla, bola som na cintoríne lebo je dnes 3 roky čo mi maminka umrela, a malý by sa možno dnes v normálnom termíne nám narodil 😢 , a dnes mám manžel 36 rokov tak je to taký čudný dátum. Veľmi smutno-pekný.

Dnes už nestíham, ale zajtra si vás rada prečítam, pá

nelynka
25. jan 2009

ahojtem tak vas idem zase pozriet ako sa mi mate 😀
vidim vela "starych" tavriciek 🙂

mici11
25. jan 2009

Takynka, Nelynka ahojte