Je 24-dňový cyklus počas snaženia o dieťa normálny?
Ahojte, je dlzka 24 dnoveho cyklu v poriadku ? v Juli som mala biochemicke a odvtedy rozhadzane cykly, najskor dlhe a teraz zas 24 dnove. Popripade poradte nieco co by mi upravilo cykly prosim, snazime sa o babo 🙂 dakujem pekne
skusala som, ale tmavsia ciarka ako kontolna nebola uz dva cykly, alebo som nestihla :/ chybalo jej trochu
A su tie cykli pravidelne? Vies, ci ti to nelieta niekolko dni hore dolu. Ak nie, tak by som neriesila.
@poterova ja mavam bezne 24 dnovy cyklus, ovulciu pri nom mavam 10-12 den, otehotnela som niekolko x. Teraz som v 7 mesiaci
Ono nie je az tak dolezita dlzka a pravidelnost cyklu, ale ci prebieha ovulacia a aka je dlha lutealna faza, aby sa vajicko stihlo uhniezdit.
doktorom nemam potvrdeny priebeh ovu, vacsinou sledujem podla bolesti a vytoku a chuti 😅 . a podla toho mohla byt luteralna faza 11 dni naposledy
doktorom nemam potvrdeny priebeh ovu, vacsinou sledujem podla bolesti a vytoku a chuti 😅 . a podla toho mohla byt luteralna faza 11 dni naposledy
@poterova najlepsie bude ak skusis merat BT aspon 3 mesiace a presne zistis aku dlhu mas lutealnu a kedy +- ovulaciu, ja som mala pred porodom 23-25 dnove, po dlhe lebo som kojila a akonahle som odstavila opat 24-25 dnove cykly, teraz uz polroka su 27-29 dnove odkedy som mala hormonalne 4 stimulacie tabletkami sa mi predlzili aj ked dany cyklus neberiem nic. Zahada ale vraj je to v poriadku ta dlzka, len vdaka BT by yi zistila tu dlzku LF ci ju mas dostatocne dlhu 🙂))))
@poterova najlepsie bude ak skusis merat BT aspon 3 mesiace a presne zistis aku dlhu mas lutealnu a kedy +- ovulaciu, ja som mala pred porodom 23-25 dnove, po dlhe lebo som kojila a akonahle som odstavila opat 24-25 dnove cykly, teraz uz polroka su 27-29 dnove odkedy som mala hormonalne 4 stimulacie tabletkami sa mi predlzili aj ked dany cyklus neberiem nic. Zahada ale vraj je to v poriadku ta dlzka, len vdaka BT by yi zistila tu dlzku LF ci ju mas dostatocne dlhu 🙂))))
@michicka dakujem 🙂 skusim to teda
Zalezi. U mna to nebolo normalne. Ovulaciu som mala 14-16d. A 22-24 uz menzes. Cize prilis kratka faza na uhniezdenie a niekolko krat som potratila. Alchemilka to napravila...
@poterova ja mám celý život 24 dňový cyklus a plodné dni prichádzajú ihneď po menštruácii. Čiže ovulácia býva okolo 10DC. Otehotnela som na tretí a pri druhom bábätku na prvýkrát. Ak máš ovulaciu neskôr, to môže byť pri krátkom cykle problém, keďže tam nie je čas na uhniezdenie.

@poterova od 24 po 35 je norma. Skus ovulacne testy, budes vediet, kedy je ovulacia a mozete sa snazit o babatko vtedy