icon

Je čas na počatie, ak cítim bolesť?

6. máj 2024

Chcela by som sa opýtať, že ak cítim take mierne bolesti ako pri ms tak to je ovulacia? Ak áno, tak je už na snaženie neskoro alebo to ešte môže vyjsť? Neviem kedy je ten správny čas

autor
6. máj 2024

Ešte dodám že od včera mám priesvitny hlien

evulincula
6. máj 2024

Podla mna je neskoro, ale tak nie je nerealne 🙂 Treba skusat a ktovie, mozno motyka vystreli. 😀 Netreba to vzdat rozhodne.

vyrovnanaosoba
6. máj 2024

Keď budete mať sex každý druhý deň, nemusíte si počítať a len sa snažiť. Mne je to také neprirodzene, že ideme sa snažiť, čo mimo plodných dní sa nemilujete? Mam tri deti a ani pri jednom som nevedela kedy mam plodné dní a kedy nie. Proste sme si užívali a vyšlo to.

autor
6. máj 2024

Ja mám anovulacne cykly čiže bežný cyklus je nulová šanca že otehotniem. Som po stimulácii a injekcii na prasknutie folikulu a ubehlo už 49h od pichnutia. Čiže netuším kedy bude alebo bola ovulacia.

klaudia1702
6. máj 2024

Ja som tiež v stimulácii a ovuláciu mám po injekcii a doktor mi hovoril, že ovulácia by mala nastať 36 hodín po injekcii. Snažiť sa máme deň po aplikácii injekcie.

autor
6. máj 2024

@klaudia1702 takze je možné že ovu už bola hej? Pichla som si ju v sobotu pred 13:00. Snažili sme sa včera okolo obeda odvtedy už nie