Je druhé dieťa vo veku 36 rokov neskoro?
Myslíte že druhé dieta v 36.rokoch je už neskoro?Dcera bude mať 9
@budemmamca v 35 ke druhe v 39 tke tretie..prva v 21 rokoch
@budemmamca kolegyňa mala prve v 45 a všetko v pohode.
@budemmamca kolegyňa mala prve v 45 a všetko v pohode.
@hopsas prvé dieťatko v 45?to je už naozaj neskoro
36 r preco si myslis ze neskoro ? Ja som mala druhe v 37 a este nikdy som nezistila preco si tie slaboduche osobky myslia ze to je “neskoro “ a v podstate ma to ani nezaujima . Milioni hlupakov existuje milioni stupidnych nazorov ., na ktorych vobec nezalezi . Som stastna ze mam deti a ze som ich mala vtedy ked som
Ich mala a deti su stastne tiez . Ak som pre nejake ochechule stara to uz je ich problem. Ak si myslis ze v 36r si uz stara na dieta ., tak asi si . Ine nie su stare ani v 40+ . Ked je Niekto lenivy mat druhe dieta a vyhovori sa na vek hoci ma stale funkcny reproductivny system nuz asi im vyhovuje viac si povedat ze “ som stara “ ako “ som leniva “ mat druhe dieta . A to je uplne ok . Problem je len ked tuto ich logiku aplikuju na druhych . Ja by som zas nechcela mat deti v 18-20 a v 30 sa vytesovat ze coskoro budu dospele a mat ich z krku a tesit sa ze v 40 si konecne zacnem uzivat zivot ( nehovorim ze take su vsetky co mali deti v skorom mladom veku ale casto to tu niektore takto prezentuju) Ja si zivot uzivam aj s detmi a vobec nesnivam o tom ze kedy uz konecne budu velke a mat cas sama pre seba . No Neviem ci by som sa po rozvode hrnula do dietata s novym partnerom . Tvoj vek je tu najmensi ( ziadny) problem . Ja som nikdy nechcela rodit deti niekomu kto nie je Moj manzel . Toto by mi vadilo viac . Dalej dceru mas uz 9r a Keby si aj hnet otehotnela 10r medzi surodencami je uz dost velky rozfiel . + kazde Dieta by malo ineho otca .. ale ty si ty a riad sa sama sebou .
Záleží hlavne od toho, ako sa ty cítiš a či si myslíš, že by si to ešte zvládla. Nezáleží na tom, čo ti tu mi napíšeme, sú aj staršie rodičky a v pohode. Takže v prvom rade to ty musíš vedieť, či si schopná mať ešte druhé dieťatko aj v takom veku alebo nie
Ja mam druhe v 36 a všetko v pohode zvládam
@cyberk zase si trapna? 🤦♀️ Pise, ze je po rozvode, tak ju nemusis oznacovat za nejaku stetku, ktora si robi s hocikym dieta len tak z rozmaru.
@belllinka nevšimla som si, že by ju označovala za nejakú štetku, náhodou jej napísala niečo, nad čím by sa mala zamyslieť. Že jej partner nemá deti? To ale nie je jej problém, čo ak sa niečo medzi nimi stane a na ostane sama s dvomi? Dá to? Môžu byť spolu šťastní naveky, ale tak isto sa môže niečo pokašľať. Ja by som za takýchto podmienok do druhého dieťaťa nešla ani náhodou
@budemmamca Vôbec nie neskoro. Normálka našťastie dnes.
@budemmamca ide o to, či sa na dieťa cítiš ty, či to dieťa chceš. Ak áno,načo váhať. Až taká stará nie si 😉
@belllinka nevšimla som si, že by ju označovala za nejakú štetku, náhodou jej napísala niečo, nad čím by sa mala zamyslieť. Že jej partner nemá deti? To ale nie je jej problém, čo ak sa niečo medzi nimi stane a na ostane sama s dvomi? Dá to? Môžu byť spolu šťastní naveky, ale tak isto sa môže niečo pokašľať. Ja by som za takýchto podmienok do druhého dieťaťa nešla ani náhodou
@anonym_ef9e47 ona sa uz v inych temach vyjadrila, ze zena, ktora je rozvedena a najde si noveho partnera a ma s nim dalsie dieta, tak je “kur…a”. A v kazdej teme striehne iba na to, ci je autorka vydata alebo nie a hned rieši, aj ked sa je tema uplne o niecom inom. 😂
A ty to ako myslis? To nikto nema mat dve detli lebo ved hocikedy sa moze nieco stat a ostane na ne zena sama?
@martinmmartin mám po rozvode a druhého partnera ktory este dieta nema
@budemmamca úplne v pohode, ja prvé 33-34, a druhé 36-37
@anonym_ef9e47 ona sa uz v inych temach vyjadrila, ze zena, ktora je rozvedena a najde si noveho partnera a ma s nim dalsie dieta, tak je “kur…a”. A v kazdej teme striehne iba na to, ci je autorka vydata alebo nie a hned rieši, aj ked sa je tema uplne o niecom inom. 😂
A ty to ako myslis? To nikto nema mat dve detli lebo ved hocikedy sa moze nieco stat a ostane na ne zena sama?
@belllinka tak to som nevedela, že sa takto vyjadruje, to je úbohé. Ja to myslím tak a píšem to v každej podobnej téme, že žena má mať toľko detí, o koľko sa dokáže sama postarať. Bez muža, lebo môže vzťah vyjsť, ale aj nemusí. Má 36 rokov, ešte tehotná nie je a ani sa to nemusí hneď podariť, vekom sa zvyšuje riziko, že dieťa nebude zdravé. Nie, aj by som do toho nešla. Samozrejme rešpektujem, že má niekto názor iný
@belllinka tak to som nevedela, že sa takto vyjadruje, to je úbohé. Ja to myslím tak a píšem to v každej podobnej téme, že žena má mať toľko detí, o koľko sa dokáže sama postarať. Bez muža, lebo môže vzťah vyjsť, ale aj nemusí. Má 36 rokov, ešte tehotná nie je a ani sa to nemusí hneď podariť, vekom sa zvyšuje riziko, že dieťa nebude zdravé. Nie, aj by som do toho nešla. Samozrejme rešpektujem, že má niekto názor iný
@anonym_ef9e47 Sú rôzne vyšetrenia, ktoré ukážu,či je dieťa zdravé a ak nie je,tiež sú možnosti. A postarať sa o dve deti nie je problém.
@anonym_ef9e47 Sú rôzne vyšetrenia, ktoré ukážu,či je dieťa zdravé a ak nie je,tiež sú možnosti. A postarať sa o dve deti nie je problém.
@anonym_bcc730 viem, že sú. A tiež viem, že sa pred rokom bratrancovi narodila vnučka s Downovým syndrómom, šok pre všetkých, na vyšetrenia samozrejme chodila, nikto nechápe, že sa na tó neprišlo.
@anonym_bcc730 viem, že sú. A tiež viem, že sa pred rokom bratrancovi narodila vnučka s Downovým syndrómom, šok pre všetkých, na vyšetrenia samozrejme chodila, nikto nechápe, že sa na tó neprišlo.
@anonym_ef9e47 Absolvovala aj amniocentézu? Asi nie, lebo tam je to istota. Takže tak.
@anonym_ef9e47 Absolvovala aj amniocentézu? Asi nie, lebo tam je to istota. Takže tak.
@anonym_bcc730 tá sa ale nerobí všetkým ženám, či? Nevyznám sa v tom, ale je to inteligentná žena, má VŠ, aj doktorát, ani po finančnej stránke by nemali problém zaplatiť akékoľvek vyšetrenie, ale zdalo sa, že je všetko v poriadku
@budemmamca áno,je🤣
@anonym_bcc730 tá sa ale nerobí všetkým ženám, či? Nevyznám sa v tom, ale je to inteligentná žena, má VŠ, aj doktorát, ani po finančnej stránke by nemali problém zaplatiť akékoľvek vyšetrenie, ale zdalo sa, že je všetko v poriadku
@anonym_ef9e47 Tu sa rieši žena nad 35 rokov a tam je to ponúknuté vždy. Ak odmietne jej problém. Ale umožnené jej to bude. Takže ak aj tvoja dotyčná žena mala 35+ a amnio odmietla, nuž 🤷
@budemmamca Určite nie. Žena má 37 a za pár dní porodí druhé dieťa. Ja má 40.
@cyberk keď si ju vezme za manželku, tak to bude ok?
@elizabet173 rozhodne to bude vaznejsi vztah ako bez manzelstva. Je fakt, ze chlapa si nepriputas dietatom, ani manzelstvom. Ale vela chlapov ma zeny len za chodiace inkubatory, co si taketo zeny neuvedomuju a doplatia na to zas len tie deti. Ja som na strane dietata, nechcela by som mat matku, co si robi deti kade-tade po rocnych vztahoch. Kus rozumu, ked to s prvym nevyslo.
Zjavne ak prvý vzťah nevydržal vyberáš nesprávnych mužov a ja by som nechcela mať druhé dieťa a nakoniec ťa opustí aj tento a potom živiť 2 deti sama z toho to menšie nesamostatné... Trocha je výkričník že predpokladám to nie je mladý 20-25 ročný zajko ale chlap vo veku 36-40 a je čudné, že dieťa ešte nemá...
@elizabet173 rozhodne to bude vaznejsi vztah ako bez manzelstva. Je fakt, ze chlapa si nepriputas dietatom, ani manzelstvom. Ale vela chlapov ma zeny len za chodiace inkubatory, co si taketo zeny neuvedomuju a doplatia na to zas len tie deti. Ja som na strane dietata, nechcela by som mat matku, co si robi deti kade-tade po rocnych vztahoch. Kus rozumu, ked to s prvym nevyslo.
@cyberk nikde som nezachytila, že by išlo o ročný vzťah, ani prvý, ani terajší. Tiež nie som za, aby si žena s každým partnerom robila dieťa, ale manželstvo jej v tomto prípade nezaručí vôbec nič. Tak, ako sa jej môže rozpadnúť vzťah s priateľom, tak sa jej môže rozpadnúť aj manželstvo a ona ostane s dvomi deťmi sama. Navyše sa bude naťahovať s rozvodom
Zjavne ak prvý vzťah nevydržal vyberáš nesprávnych mužov a ja by som nechcela mať druhé dieťa a nakoniec ťa opustí aj tento a potom živiť 2 deti sama z toho to menšie nesamostatné... Trocha je výkričník že predpokladám to nie je mladý 20-25 ročný zajko ale chlap vo veku 36-40 a je čudné, že dieťa ešte nemá...
@marsmykkok ak jej nevyšiel jeden vzťah, tak si vyberá nesprávnych mužov? To naozaj? Ty úplne vidíš do človeka, aj do toho, čo sa stane o desať rokov? Je mi jasné, že sa ľudia nemenia radikálne a že ak si niekto vezme sukničkára, alkoholika, žiarlivca a pod. tak ním aj ostane. Ale sama určite poznáš zo svojho okolia prípady, že po rokoch pod vplyvom rôznych okolností urobí človek niečo, čo by si nečakala. A že nemá muž pred 40 dieťa, nie je zase taká rarita. Niekedy sa nedarí, niekedy sa rozpadnú dva vážne vzťahy a človek už je opatrný
@budemmamca niektore zeny maju vtedy este len prve.
@cyberk prosim ta, kde pise, ze ide o rocnu znamost?? A keby islo o 5 rocnu znamost, tak by si sa do nej nenavazala, ty “pani manzelka”? 😀
@marsmykkok ak jej nevyšiel jeden vzťah, tak si vyberá nesprávnych mužov? To naozaj? Ty úplne vidíš do človeka, aj do toho, čo sa stane o desať rokov? Je mi jasné, že sa ľudia nemenia radikálne a že ak si niekto vezme sukničkára, alkoholika, žiarlivca a pod. tak ním aj ostane. Ale sama určite poznáš zo svojho okolia prípady, že po rokoch pod vplyvom rôznych okolností urobí človek niečo, čo by si nečakala. A že nemá muž pred 40 dieťa, nie je zase taká rarita. Niekedy sa nedarí, niekedy sa rozpadnú dva vážne vzťahy a človek už je opatrný
@anonym_ef9e47 Pozri, chlapa môže mať, ale dieťa s ním nie... A uvidí sa či im to vydrží do smrti. Ja proste som racionálny človek a nerobila by som si dieťa s druhým ak jedno už mám lebo čo ak, presne ako píšeš nikdy nevieš čo sa z chlapa alebo celkovo zo človeka vykľuje časom. Nehovoriac že dvojité deti nerobí to dobre ani v rodine, jej dieťa bude na druhej koľaji pre neho ak bude mať vlastné... A poznám dosť takýchto chlapov vo veku 35 plus čo nemajú deti a veru ich hlavným pohnútkom prečo hľadajú vzťah a ženu je že potrebujú "maternicu" . Proste umierajú im postupne blízky a boja sa na starobu že nebudú mať nikoho blízkeho, ale reálne nie sú to moc chlapi čo by vedeli fungovať a prispôsobiť sa rodine.

Nie si stara na druhe dieta. Si ale dost stara na to, aby si si po jednom rozvode a skrachovanom vztahu poriadne dobre premyslela, ze s dalsim frajerom (?) sup na dieta, lebo "on este nema". Mozno situacia nie je taka ako si ju podala, ale takto to vyznelo 🙂