icon

Je druhé dieťa vo veku 36 rokov neskoro?

budemmamca
Včera o 21:24

Myslíte že druhé dieta v 36.rokoch je už neskoro?Dcera bude mať 9

Strana
z3
belllinka
Dnes o 08:07
@cyberk

@belllinka 😂 a preto si musi hned dalsie deti robit s random kamosmi? Nie kazdy je stetka, nesud hned ludi, nie kazdy je ako ty.

@cyberk sudis tu jedine ty a oznacujes ine zeny za stetky, len preto, ze nemaju papier z matriky. A sudis aj ju, pritom vobec netusis, preco sa rozviedla, preco nechce dalsiu svadbu a ako dlho je s novym partnerom!

cyberk
Dnes o 08:08
@elizabet173

@cyberk nikde som nezachytila, že by išlo o ročný vzťah, ani prvý, ani terajší. Tiež nie som za, aby si žena s každým partnerom robila dieťa, ale manželstvo jej v tomto prípade nezaručí vôbec nič. Tak, ako sa jej môže rozpadnúť vzťah s priateľom, tak sa jej môže rozpadnúť aj manželstvo a ona ostane s dvomi deťmi sama. Navyše sa bude naťahovať s rozvodom

@elizabet173 napisala Mam po rozvode a druheho partnera… to neznie, ze ten rozvod bol v dalekej minulosti. Moj nazor je najprv poriadne spoznat toho druheho, mat vazny vztah a nie len “on chce, tak pome lebo biologicke hodiny tikaju”
To, ze mate vy s bellou ine nazory je vas svet.

anonym_882888
Dnes o 08:12

Uprimne, moja mamina mala 36 ked som sa narodila a nebola som prva. Prvy zlom prisiel v jej 46 rokoch, kedy som si myslela, ze ju stratim. Toto mi totalne zrusilo moje bezstarostne detstvo. Potom do 55 bola fit, potom to islo zlym smerom. A ja som bola este velmi mlada, velmi citlivo som vsetko vnimala a poznacilo ma to.

elizabet173
Dnes o 08:16
@cyberk

@elizabet173 napisala Mam po rozvode a druheho partnera… to neznie, ze ten rozvod bol v dalekej minulosti. Moj nazor je najprv poriadne spoznat toho druheho, mat vazny vztah a nie len “on chce, tak pome lebo biologicke hodiny tikaju”
To, ze mate vy s bellou ine nazory je vas svet.

@cyberk ale ja s tenou v podstate súhlasím, ja by som v tom veku dieťa s novým partnerom nechcela ani omylom, len sa pýtam, či by sa niečo zmenilo, keby si ju zobral za manželku. Podľa mňa nič.

simona20201309
Dnes o 08:18
@cyberk

Tak… zas s kazdym kamaratom si netreba robit dieta hned, ale stara nie si.

@cyberk joj ale sak on ešte nemá dieťa, chápeš? Tak prečo nie?

pe_mi
Dnes o 08:40

@budemmamca ahoj, individuálne
Ja by som nechcela , lebo áno za mňa vysoký vek na dieťa ,prvé,druhé aj štvrté
Takže sa rozhodni za seba

belllinka
Dnes o 08:45

@cyberk pises sem vymyslene blbosti, ktore autorka ani nenapisala. Elizabet sa ta pytala, ze keby pred planovanim dietata bezali na matriku, co by sa tym zmenilo a ci by to podla teba uz bolo v pohode.

anonym_71ef83
Dnes o 08:53

Vekovo ešte stará určite nie si. Známy majú deti v tomto veku a keď mal menší dva roky, tak to mala mama dosť náročné, lebo starší bol protivní koli puberte a mladší zase mal obdobie vzdoru 😀. Ale zase keď je staršia dcéra, tak by to malo byt v pohode

cyberk
Dnes o 09:25
@belllinka

@cyberk pises sem vymyslene blbosti, ktore autorka ani nenapisala. Elizabet sa ta pytala, ze keby pred planovanim dietata bezali na matriku, co by sa tym zmenilo a ci by to podla teba uz bolo v pohode.

@belllinka utekam prec z tejto nezmyselnej konverzacie, tak rychlo ako tvoj prvy muz od teba 🫣😂

elz1920
Dnes o 09:39

Prvé v 38, dvojčatá v 40.
Takže ešte si mladica.

molkapolka
Dnes o 09:50

Teraz som mala 37, prve dieta ma 8 a chceli by sme este jedno..som po biochemickom a nechavame to na prirodu..ak sa do polroka nepodari, tak viac neriesime. Tiez je to pre mna hranicny vek, vzdy dom hovorila, ze do 35 druhe, ale zial vzhladom na zdravotne dovody v tej dobe to neslo inak. Takze toto je moj posledny pokus.

elizabet173
Dnes o 10:19
@cyberk

@belllinka utekam prec z tejto nezmyselnej konverzacie, tak rychlo ako tvoj prvy muz od teba 🫣😂

@cyberk prepáč, ale veľmi primitívny príspevok. Došli argumenty? Ani mne si neodpovedala. Ako vied, že neutekala ona od neho? Tiež som rozvedená, dve desaťročia v druhom vzťahu, rozvod bol najlepším rozhodnutím môjho života.

cyberk
Dnes o 10:21

@cyberk keď si ju vezme za manželku, tak to bude ok?
@elizabet173 rozhodne to bude vaznejsi vztah ako bez manzelstva. Je fakt, ze chlapa si nepriputas dietatom, ani manzelstvom. Ale vela chlapov ma zeny len za chodiace inkubatory, co si taketo zeny neuvedomuju a doplatia na to zas len tie deti. Ja som na strane dietata, nechcela by som mat matku, co si robi deti kade-tade po rocnych vztahoch. Kus rozumu, ked to s prvym nevyslo.

ak mas pocit ze som neodpovedala, neviem ako to inak .. primitivnejsie napisat, prepac, skus chat GPT na prelozenie do tvojho jazyka.

elizabet173
Dnes o 10:23
@cyberk

@elizabet173 rozhodne to bude vaznejsi vztah ako bez manzelstva. Je fakt, ze chlapa si nepriputas dietatom, ani manzelstvom. Ale vela chlapov ma zeny len za chodiace inkubatory, co si taketo zeny neuvedomuju a doplatia na to zas len tie deti. Ja som na strane dietata, nechcela by som mat matku, co si robi deti kade-tade po rocnych vztahoch. Kus rozumu, ked to s prvym nevyslo.

ak mas pocit ze som neodpovedala, neviem ako to inak .. primitivnejsie napisat, prepac, skus chat GPT na prelozenie do tvojho jazyka.

@cyberk tebe musel niekto veľmi ublížiť

cyberk
Dnes o 10:25
@elizabet173

@cyberk tebe musel niekto veľmi ublížiť

@elizabet173 aj vam dvom, ked furt komentujete moje prispevky a neviete prezit, ze niekto moze mat iny nazor :D

anonym_bcc730
Dnes o 10:26
@cyberk

@cyberk Ty si presne tá odvrhnutá sama žijúca bezdetná a závistlivá.

anonym_dac93b
Dnes o 10:49

Po pár príspevkoch uz nečítam diskusiu. Ja prvé v 30tke ostala som sama. Našla som si priateľa, sme spolu 3roky, mám 37 a začali sme sa snažiť o spoločné. Asi ma tu označia kadejakými prívlastkami, ale tak my vieme a po ostatných nás prd🙂 čiže ak sa na to cítiš, cítite, smelo do toho. Musíte ale chcieť obaja.
A treba rátať aj s tým, že to nemusí ísť hneď.

Strana
z3