Je ešte šanca na tehotenstvo po negatívnych testoch?
Milé sympaťačky. Skúste mi sem napísať svoje skúsenosti. Niečo o mne, tri deti už mám odrastene, takže už som si tým prešla, ale ako vidím doba testovania sa mení, je pokročila, testy falošné a ja si pripadám na túto dobu úplné v tomto dezorientovaná.
No teraz k veci. S priateľom sme tento mesiac prvýkrát skúsili či to nevyjde, ale ak nevyjde asi aj posledný krát, (nakoľko on ma už dve dospelé deti, no ja by som rada naše spoločné) a som rada, že som ho zlomila aspoň jeden mesiac, preto si veľmi želám aby to vyšlo....Tak teda 13teho /13.11./ podvečer mi vyšiel ovulačný test pozitívny (aj bolesti som mala v ten večer najsilnejšie a ďalšie dva dni mi už pomaly ustávali) Večer toho 13teho sme išli na plno, 14 teho bol už ovulačný test negatívny a 15teho do obedu sme to ešte poistili....avšak ja nemám šajnu či k tej ovulácii došlo 13teho(počas najsilnejších bolesti či ako (BT si ja nemeriam, lebo pracujem aj v noci a zdá sa mi to nerelevantné). Takže ani neviem či som dnes 12 či 13 DPO, no testy stále negatívne ( vyskočil mi jeden mamatest cez týždeň so slabulinkou čiarkou a aj pepino akurát tie, ktoré vraj dúchajú, ale potom už snehobiele, pepino mal síce aj včera večer ducha, ktorý sa nedá odfotiť. nie). Dnes som 27 DC je vôbec ešte šanca? Cykly mám 27 až 29 dňové, dokonca minulý mesiac 26 dňový. Som už taká bez nálady že to nevyšlo, PMS syndróm prsia ma už tretí deň bolia, akné, neverila by som že som tehotná, akurát čo ma zmiatlo bol včerajší deň, celý deň od rana bolesti na MS, zakaždým som v práci chodila pozerať či si mam dať tampón vložku a doteraz nič.... Väčšinou ak mi mala prísť ms, tak pár hodín pred začatím MS som cítila brucho. Dnes ráno pepino test negatívny (iný som doma nemala).....Je vôbec ešte šanca?
Podla mna, ked si uz mala tie velke bolesti, kludne mohla prebiehat ovulka v 13sti den, tak tie dalsie dva dni co ste skusali, podla mna uz celkom zbytocne, najlepsie je pred a hned na zaciatku ovulky, lebo kym sa tam spermie dostanu to trva a vajicko nezije dlho.
Wow blahozelam!!
Prajem aby Vám to vyšlo😉

@luciah187 Ak som sa ťa dotkla, ospravedlňujem sa ti, ale nemám rada ak niekto rieši úplne niečo iné čo sa pýtam....
@chvostik1 otázku potratu máme od začiatku vzťahu poriesenu a vylúčenu....
A žeby mi nepomahal? Prežila som som s 3mi deťmi sama niekoľko rokov, som ináč zvyknutá
A ostatné ďakujem za podporu...