icon

Je ešte šanca na tehotenstvo po negatívnych testoch?

majkuska
1. dec 2023

Milé sympaťačky. Skúste mi sem napísať svoje skúsenosti. Niečo o mne, tri deti už mám odrastene, takže už som si tým prešla, ale ako vidím doba testovania sa mení, je pokročila, testy falošné a ja si pripadám na túto dobu úplné v tomto dezorientovaná.
No teraz k veci. S priateľom sme tento mesiac prvýkrát skúsili či to nevyjde, ale ak nevyjde asi aj posledný krát, (nakoľko on ma už dve dospelé deti, no ja by som rada naše spoločné) a som rada, že som ho zlomila aspoň jeden mesiac, preto si veľmi želám aby to vyšlo....Tak teda 13teho /13.11./ podvečer mi vyšiel ovulačný test pozitívny (aj bolesti som mala v ten večer najsilnejšie a ďalšie dva dni mi už pomaly ustávali) Večer toho 13teho sme išli na plno, 14 teho bol už ovulačný test negatívny a 15teho do obedu sme to ešte poistili....avšak ja nemám šajnu či k tej ovulácii došlo 13teho(počas najsilnejších bolesti či ako (BT si ja nemeriam, lebo pracujem aj v noci a zdá sa mi to nerelevantné). Takže ani neviem či som dnes 12 či 13 DPO, no testy stále negatívne ( vyskočil mi jeden mamatest cez týždeň so slabulinkou čiarkou a aj pepino akurát tie, ktoré vraj dúchajú, ale potom už snehobiele, pepino mal síce aj včera večer ducha, ktorý sa nedá odfotiť. nie). Dnes som 27 DC je vôbec ešte šanca? Cykly mám 27 až 29 dňové, dokonca minulý mesiac 26 dňový. Som už taká bez nálady že to nevyšlo, PMS syndróm prsia ma už tretí deň bolia, akné, neverila by som že som tehotná, akurát čo ma zmiatlo bol včerajší deň, celý deň od rana bolesti na MS, zakaždým som v práci chodila pozerať či si mam dať tampón vložku a doteraz nič.... Väčšinou ak mi mala prísť ms, tak pár hodín pred začatím MS som cítila brucho. Dnes ráno pepino test negatívny (iný som doma nemala).....Je vôbec ešte šanca?

Strana
z2
majkuska
autor
1. dec 2023

@luciah187 Ak som sa ťa dotkla, ospravedlňujem sa ti, ale nemám rada ak niekto rieši úplne niečo iné čo sa pýtam....
@chvostik1 otázku potratu máme od začiatku vzťahu poriesenu a vylúčenu....
A žeby mi nepomahal? Prežila som som s 3mi deťmi sama niekoľko rokov, som ináč zvyknutá
A ostatné ďakujem za podporu...

chvostik1
1. dec 2023

@majkuska tak toto si teraz napísala tak ako keby ti išlo len o to aby si mala ďalšie dieťa lebo ty si sa rozhodla, že to tak chces a basta.... Oj. Toto je už len argument, že vychovala som sama tri deti, vychovam aj ďalšie. Oj na druhú.

majkuska
autor
1. dec 2023

@chvostik1 🤦

majkuska
autor
1. dec 2023

@chvostik1 zle si si to vysvetlila....môj partner je skvelý otec a tým som nechcela povedať, že som vychovala tri a vychovam aj ďalšie, ale že sa toho nebojím....

x_mery_x
1. dec 2023

Podla mna, ked si uz mala tie velke bolesti, kludne mohla prebiehat ovulka v 13sti den, tak tie dalsie dva dni co ste skusali, podla mna uz celkom zbytocne, najlepsie je pred a hned na zaciatku ovulky, lebo kym sa tam spermie dostanu to trva a vajicko nezije dlho.

majkuska
autor
2. dec 2023

@x_mery_x asi ta nadej predsa len stupne. Celú noc v práci menštruačné bolesti a menzes zatiaľ nikde.....tak som si kúpila cestou test z lekárne midstream a na ňom slaba čiarka

1fifinka1
2. dec 2023

@majkuska nedáš fotku?

majkuska
autor
2. dec 2023

@1fifinka1 tu je, len je na fotke ešte ťažko viditeľná, volnym okom je to ine, keďže včera bol ešte úplne snehobiely....jedine že by robil aj tento duchov, skúsim lepšie odfotiť

bluka2
2. dec 2023

Wow blahozelam!!

majkuska
autor
2. dec 2023

@bluka2 tak ešte nič nieje isté, uvidím zajtra je posledný deň kedy by som mohla dostať menzes vždy Max 16 dní po pozitívnom ovulacnom teste .....mám to odsledovane, pretože doteraz som si viac menej sledovala ovuláciu, kvôli tomu, že sme si dávali pozor

1fifinka1
2. dec 2023

@bluka2 vyzerá to ako dve pekne čiarky, tiež som na začiatku povedala waw. Ale tu druhu čiarku tam naozaj nie je moc vidno. To jedno je len spojnica ci ako to nazvať.

1fifinka1
2. dec 2023

@majkuska no v skutočnosti je možno silnejšia, ale bohužiaľ nie je ju moc vidno

diaszoky
2. dec 2023

@majkuska xhod na folikulometriu a tam sa to vyvrati alebo potvrdi. Mne ovu testy ukazovali do bludu.. sanca mat ovu
Je vzdy a jedinym dokazom je tehotenstvo❤️

majkuska
autor
2. dec 2023

@1fifinka1 tak voľným okom áno je sfarbená, uvidíme zajtra

ema2907
3. dec 2023

Prajem aby Vám to vyšlo😉

7kikuska7
9. dec 2023

@majkuska ako to dopadlo? Silnel test alebo prišla menštruácia?

majkuska
autor
10. dec 2023

@7kikuska7 došla menštruácia na druhý deň, ale ten istý test na ďalší deň úplne čistý

Strana
z2